Antail Közzétéve: Május 16, 2019 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2019 Itt is várjuk a kérdéseket véleményeket az új Ynev térképpel kapcsolatban. Link a hozzászóláshoz
Túróscsusza Közzétéve: December 29, 2019 Megosztás Közzétéve: December 29, 2019 Sziasztok, szuper a térkép! Milyen magasságokat jelölnek a domborzati térkép színei (zöldek, sárga, barnák)? Erre nem találok információt. A kékesfehér szín örök hóhatárt vagy domborzati magasságot jelöl? Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: December 29, 2019 Megosztás Közzétéve: December 29, 2019 Üdv! Örülünk. A színek a kiindulási alap, a Szürkecsuklyások térképeitől öröklődtek. Itt egy magyarázat hozzájuk: (A láb itt ynevi lábat jelöl, ami gyakorlatilag megegyezik a földi méterrel, csak "jobban hangzik". ) Túróscsusza, Sneer, Antail és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Január 10, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 10, 2021 Valamiért nem megy nálam a térkép, nem tudom "mozgatni" zoomolás után...csak nálam van valami baj? Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Január 10, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 10, 2021 Üdv! Megnéztem, nálam tökéletesen működik. Próbálkozz teljes frissítéssel, hátha megoldja. Én tapasztaltam már, hogy gyenge - vagy azzá váló net kapcsolat esetén is akadozott... Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Január 10, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 10, 2021 Netem jó. Csak úgy tudok "közlekedni" a térképen, ha kizoomolok Nagy-Ynevre és rázoomolok a kijelölt célra. Bal egérgombbal nem csinál semmit... Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: Január 10, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 10, 2021 Egy órával ezelőtt-kor DartonCF írta: Valamiért nem megy nálam a térkép, nem tudom "mozgatni" zoomolás után...csak nálam van valami baj? Szerintem igen. A böngészővel is lehet gond. Nekem chrome alatt tökéletesen fut, firefox-al szoktak problémák lenni. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Január 13, 2021 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 13, 2021 On 2021. 01. 10. at 4:08-kor DartonCF írta: Netem jó. Csak úgy tudok "közlekedni" a térképen, ha kizoomolok Nagy-Ynevre és rázoomolok a kijelölt célra. Bal egérgombbal nem csinál semmit... Megprobalnad, hogy ugyanezt eszleled-e egy Privat bongeszoablakban? Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Január 14, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 14, 2021 Privát böngészőablak az inkognito? Mert akkor kipróbáltam és semmi változás. Nem értem, pedig rengetegszer használtam és kb 1 hete csinálja ezt. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Január 14, 2021 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 14, 2021 26 perccel ezelőtt-kor DartonCF írta: Privát böngészőablak az inkognito? Mert akkor kipróbáltam és semmi változás. Nem értem, pedig rengetegszer használtam és kb 1 hete csinálja ezt. Igen. A mi oldalunkrol nem tortent valtoztatas. A bongeszoverziod es operacios rendszered kuld at es megnezzuk hol rejlik a sotet magia. Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Január 14, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 14, 2021 35 perccel ezelőtt-kor Antail írta: Igen. A mi oldalunkrol nem tortent valtoztatas. A bongeszoverziod es operacios rendszered kuld at es megnezzuk hol rejlik a sotet magia. A Google Chrome naprakész Verzió: 87.0.4280.141 (Hivatalos verzió) (64 bites) , win 7 ( ) az op rendszer...:) Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Március 7, 2021 Megosztás Közzétéve: Március 7, 2021 Mindkét politikai térképen Hat Városban Sherdarat van aláhúzva mint főváros,De a szószedet szerint is Equassel a fővárosa Hat Városnak! Valamiről nem tudok vagy javítandó eset? MagyarGergely kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Március 7, 2021 Megosztás Közzétéve: Március 7, 2021 Üdv! @Sneer, nagyon érdekes lelet. Gyorsan meg is néztem. Az az igazság, hogy szó szerint egyik forrás sem jelenti ki, hogy Equassel volna a Hat Város fővárosa. Az 1TK-ban egy ottani várost sem neveznek meg, és a korai térképeken nem is szerepel. A Hat városról igazából az első érdemi kiegészítő, a Gyöngykeresők című rúna cikk (V/1). Ebben neveznek meg először hat város-i városokat, és noha meglehetősen erősen utalnak arra, hogy talán Equassel a főváros, ezt nem jelenti ki a cikk sem. (csak ugye abból lehet következtetni, hogy a fejvadászklán fő helye az a többi város után itt van, és hát akkor biztos főváros... de ez logikailag sem szükségszerű, és kijelentve sincs. Én is sokáig ezt gondoltam... Szerintem a szószedetbe is így került bele, mert most nem találtam a rá utaló konkrét kijelentést. Ezek után jött a Szürkecsuklyások térképe, ami ugye a mostaninak az alapja. Ők ábrázolták a Rúna cikk városait, s noha Equassel lett a legnagyobb, mégsem azt tették meg fővárosnak, behoztak helyette egy másikat, ezt a Sherdaratot, amivel nem tudom, mi volt a szándékuk (értsd, ők miért nem Equasselt favorizálták) mert sehol nem jön elő náluk, és máshol sem. Nade, a térkép az első, ami igazán foglalkozik azzal, hogy mi is a Hat Város fővárosa, azaz nevesít egyet. Szóval tulajdonképpen a Szószedetben van a hiba, ha a kettőt össze akarjuk vetni. Az, hogy én így gondoltam egy dolog, de érdekes - és bizonyság arra, hogy mennyire nem is nevezték Equasselt sehol soha fővárosnak - hogy több Hat Városról szóló írás, (egy rövidke és korai világleírás, ami másik nevű fővárost nevez meg és egy Equasseli kalandok hátteréül szolgáló mini-oldal - ez nem nevez meg fővárost és Equasselt sem titulálja annak) sem Equasselt nevezi fővárosnak. Sneer kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Március 7, 2021 Megosztás Közzétéve: Március 7, 2021 Értem köszönöm a választ.Amiért a kérdés felmerült bennem az az hogy hol van a térkapu ami az Államközöséggel összeköti őket.Mert az a főváros lenne logikusan.ha mást nem írnak.Mivel a Remény modul ami Equasselben játszódik nem ír térkapuról se hogy főváros így marad Sherdarat. Link a hozzászóláshoz
Gulandro Közzétéve: Október 3, 2021 Megosztás Közzétéve: Október 3, 2021 Ahoy, Sneer és MagyarGergely: valóban nem szerepel szó szerint hogy főváros, de az igen, hogy a Hat Város székhelye Equassel. Ezzel együtt is úgy gondolom, hogy akörül kellene lennie a térkapunak, például a róla szóló részletes utileíró blog szerint említett Hídontúlban. Sherdarat nemigen szerepel a szövegekben említésképpen, de egy jó révelést szívesen olvasok a védelmében. Link a hozzászóláshoz
Mordex Közzétéve: Október 10, 2021 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2021 Üdv! Ha már Equassel; várható, hogy lesz a világtérképen Equassel várostérkép? Méretét és jelentőségét tekintve nem lenne indokolatlan. Ugyanakkor tudom, hogy nincs agyoninfózva a terület, és a készítőknek is 24 óra egy nap, amiben polgári élet is szerepel családdal és egyebekkel, - tehát nem türelmetlenség vagy kekeckedés, csak szerény és halk érdeklődés ez részemről. MagyarGergely kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Október 11, 2021 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2021 Üdv! 23 órával ezelőtt-kor Mordex írta: Üdv! Ha már Equassel; várható, hogy lesz a világtérképen Equassel várostérkép? Méretét és jelentőségét tekintve nem lenne indokolatlan. Ugyanakkor tudom, hogy nincs agyoninfózva a terület, és a készítőknek is 24 óra egy nap, amiben polgári élet is szerepel családdal és egyebekkel, - tehát nem türelmetlenség vagy kekeckedés, csak szerény és halk érdeklődés ez részemről. Azért hadd jegyezzem meg, hogy készítőknek ott van még az éjszaka és vész esetére az ebédszünet is! De egyébként egészen elől helyezkedik el a listán Equassel városának kérdése. Egyrészt, mert van a neten jó alapot jelentő kiegészítő a városról, tehát "van anyag". Még (ki tudja) nincs éppen modul, ami mindig meggyorsítja az ilyen munkát, már csak az aktualitása okán is, de azért előbb-utóbb feldolgozásra kerül. Igyekszem nem ígérgetni, mert pl. vannak városok, amiket én személy szerint is sokkal jobban szeretnék, de akkor is 1-2 éves távlatban jó esélyét látom egy Equassel várostérképnek is. Sneer kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Mordex Közzétéve: Október 14, 2021 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2021 Köszönöm! Ez jó hír. Link a hozzászóláshoz
Spitzbub Közzétéve: Május 4 Megosztás Közzétéve: Május 4 Sziasztok a 3724-es térképen nincsenek rajta a Pentád városai. Történt velük valami? Link a hozzászóláshoz
Diocletianus Közzétéve: Május 5 Megosztás Közzétéve: Május 5 Ezúttal azonban minél kevésbé korlátoznánk a szerzők írói szabadságát, ezért válaszottuk tér- illetve időbeli fókuszként a Yankari Pentádot, (...) – amely vidék Psz. 3716-ban minden idők talán leglátványosabb fináléjával, a szó szoros értelemében eltűnik a történelem színpadáról (in: “A holló ideje” Megjelenés: 2005). Celsior, 2003.12.19.; https://lfg.hu/9598/hirek/crantai-orokseg-i-nyilt-m-a-g-u-s-novellapalyazat/ MagyarGergely kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Shen Közzétéve: Május 5 Megosztás Közzétéve: Május 5 O'Connor (aki az rpg/lfg.hu-n Celsior néven volt jelen annak idején) írói szándéka az lett volna, hogy a terület alatt elhelyezkedő crantai kőkör/időkapu/valami elnyeli az egészet. Ezért 3724-ben már nem létezik a Pentád. Link a hozzászóláshoz
Spitzbub Közzétéve: Május 5 Megosztás Közzétéve: Május 5 Szomorú. Nagyon szerettem azt a helyet. Volt egy kalandom 3718 ra, aminek a végén a kapu a csapatot átdobta délre a manifesztáció idejébe. Azt hitték már túl vannak rajta de HA HA HA! Link a hozzászóláshoz
Greol Közzétéve: Május 5 Megosztás Közzétéve: Május 5 Egy órával ezelőtt-kor Shen írta: O'Connor (aki az rpg/lfg.hu-n Celsior néven volt jelen annak idején) írói szándéka az lett volna, hogy a terület alatt elhelyezkedő crantai kőkör/időkapu/valami elnyeli az egészet. Ezért 3724-ben már nem létezik a Pentád. És mi lépett a helyébe? Link a hozzászóláshoz
Shen Közzétéve: Május 5 Megosztás Közzétéve: Május 5 Passz. Arról nem írt semmit vagy én nem tudok róla. Sajnos az LFG-én blokkolva van (vagy le van tiltva ?) szinte az összes egykor aktívan ott fórumozó író profilja és nem lehet vissza nézni mit írtak... Link a hozzászóláshoz
Greol Közzétéve: Május 5 Megosztás Közzétéve: Május 5 20 perccel ezelőtt-kor Shen írta: Passz. Arról nem írt semmit vagy én nem tudok róla. Sajnos az LFG-én blokkolva van (vagy le van tiltva ?) szinte az összes egykor aktívan ott fórumozó író profilja és nem lehet vissza nézni mit írtak... Nekem valami olyasmi dereng,hogy új birodalmat / államalakulatot terveztek oda tenni amelyet valamilyen inhumán faj tagjai népesítettek volna be. Persze simán lehet,hogy rosszul emlékszem. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés