Antail Közzétéve: Május 16, 2019 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2019 Itt is várjuk a kérdéseket véleményeket az új Ynev térképpel kapcsolatban. Idéz Link a hozzászóláshoz
Túróscsusza Közzétéve: December 29, 2019 Megosztás Közzétéve: December 29, 2019 Sziasztok, szuper a térkép! Milyen magasságokat jelölnek a domborzati térkép színei (zöldek, sárga, barnák)? Erre nem találok információt. A kékesfehér szín örök hóhatárt vagy domborzati magasságot jelöl? Idéz Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: December 29, 2019 Megosztás Közzétéve: December 29, 2019 Üdv! Örülünk. A színek a kiindulási alap, a Szürkecsuklyások térképeitől öröklődtek. Itt egy magyarázat hozzájuk: (A láb itt ynevi lábat jelöl, ami gyakorlatilag megegyezik a földi méterrel, csak "jobban hangzik". ) Sneer, Túróscsusza, Antail és 2 valaki megköszönt 5 Idéz Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Január 10 Megosztás Közzétéve: Január 10 Valamiért nem megy nálam a térkép, nem tudom "mozgatni" zoomolás után...csak nálam van valami baj? Idéz Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Január 10 Megosztás Közzétéve: Január 10 Üdv! Megnéztem, nálam tökéletesen működik. Próbálkozz teljes frissítéssel, hátha megoldja. Én tapasztaltam már, hogy gyenge - vagy azzá váló net kapcsolat esetén is akadozott... Idéz Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Január 10 Megosztás Közzétéve: Január 10 Netem jó. Csak úgy tudok "közlekedni" a térképen, ha kizoomolok Nagy-Ynevre és rázoomolok a kijelölt célra. Bal egérgombbal nem csinál semmit... Idéz Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: Január 10 Megosztás Közzétéve: Január 10 Egy órával ezelőtt-kor DartonCF írta: Valamiért nem megy nálam a térkép, nem tudom "mozgatni" zoomolás után...csak nálam van valami baj? Szerintem igen. A böngészővel is lehet gond. Nekem chrome alatt tökéletesen fut, firefox-al szoktak problémák lenni. Idéz Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Január 13 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 13 On 2021. 01. 10. at 4:08-kor DartonCF írta: Netem jó. Csak úgy tudok "közlekedni" a térképen, ha kizoomolok Nagy-Ynevre és rázoomolok a kijelölt célra. Bal egérgombbal nem csinál semmit... Megprobalnad, hogy ugyanezt eszleled-e egy Privat bongeszoablakban? Idéz Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Január 14 Megosztás Közzétéve: Január 14 Privát böngészőablak az inkognito? Mert akkor kipróbáltam és semmi változás. Nem értem, pedig rengetegszer használtam és kb 1 hete csinálja ezt. Idéz Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Január 14 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 14 26 perccel ezelőtt-kor DartonCF írta: Privát böngészőablak az inkognito? Mert akkor kipróbáltam és semmi változás. Nem értem, pedig rengetegszer használtam és kb 1 hete csinálja ezt. Igen. A mi oldalunkrol nem tortent valtoztatas. A bongeszoverziod es operacios rendszered kuld at es megnezzuk hol rejlik a sotet magia. Idéz Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Január 14 Megosztás Közzétéve: Január 14 35 perccel ezelőtt-kor Antail írta: Igen. A mi oldalunkrol nem tortent valtoztatas. A bongeszoverziod es operacios rendszered kuld at es megnezzuk hol rejlik a sotet magia. A Google Chrome naprakész Verzió: 87.0.4280.141 (Hivatalos verzió) (64 bites) , win 7 ( ) az op rendszer...:) Antail megköszönt 1 Idéz Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
Ülj oda az asztaltársasághoz...
Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.