Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Recommended Posts

Biztos nem sokakhoz jutott el az információ, de tavaly sikerült egy alternatív Harmadik Törvénykönyv témájú pályázaton bezsebelem az első helyet.  Akkoriban több Kalandozó is a segítségemre volt az anyag elkészítésében, akiknek megígértem, hogy az esetleges győzelmem esetén komplett szabálykönyvet készítek a koncepcióból. Velük és az azóta csatlakozókkal máig ezen dolgozunk.

Most a munka fontos pontjához érkeztünk el, mert olyan állapotba került az anyag, hogy van bátorságom nektek is megmutatni, illetve a segítségeteket szeretném kérni a rendszer tökéletesítésében. Minél több tesztelésre vállalkozni tudó csapatra lenne szükségem, akik néhány játékalkalom után korlátlan ideig savazhatnak ezerrel. Szerintem ezen nincs veszítenivalótok! :)

Az anyagot ilyen-olyan okból nem töltöm fel sehová, csupán azt kérem a részvételi szándékkal kacérkodóktól, hogy dobjanak egy pszi üzit - benne email címmel - és küldöm a csekély 225 oldalas, legújabb és teljes értékűnek mondható M* szabálykönyvet! 

Üdv,
Hulla
 

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Az anyag kellően olvasmányos és a mechanikája egy erős alapja lehet a klasszikus k100 következő verziójának. Utóbbi állítás igazolásához szükség lesz pár lelkes tesztelőre, amihez jó is, hogy lehet jelentkezni. 

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

 

Mivel nem szeretnék abba a hibába esni, hogy nem kommunikálok a köz felé, ezért egy rövid helyzetjelentést a Nyílt Teszt aktuális állásáról.

 

Összesen 5 szóló és 12 csapat jelentkezett a tesztelésre. Eddig 3 szóló küldött hosszabb-rövidebb véleményt az anyagról. A csapatok terén - kik közül még senki nem végzett a feladattal - nagyobb a bizonytalanság. Ennek fő okozója a nyári uborkaszezon. Ez valahol az én hibám is, hisz nem a legszerencsésebb időszakot jelöltem ki a feladatra. Ezt kompenzálandó, egy hónappal (szept. 30-ig) kitolom a tesztidőszak záró dátumát. Nem hajt a kiadó és nem ostromolnak rajongók százai, inkább csináljuk végig rendesen a dolgot. 

 

 

U.i.: Ha bárki szeretne még csatlakozni és úgy érzi elegendő számára a hátralévő másfél hónap, keressen bátran.

 

Üdv,

H.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
On 2019. 08. 26. at 10:29-kor Jadis írta:

Szívesen megcsócsálnám a legújabb verziót is. ;)

Küldtem pszi üzit! ;)

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

 

A legutóbbi jelentkezésem óta az első nyílt teszt eredményeként 6 szóló és 3 csapat értékelés futott be. Az elmúlt hónap során sikeresen összesítésre kerültek ezek a visszajelzések. Az eredeti koncepcióval összeegyeztethető javaslatok és felvetések közül egy százas nagyságrendű lista állt össze. Persze ezek túlnyomó többségében kisebb volumenű pontosítások, kiegészítések, ám van köztük néhány jelentősebb módosítás is. Az egyes pontoknak közel 90%-a mostanra már bedolgozásra is került a szabálykönyvbe.

Terveim szerint a novemberi hónap során ez a munkafázis befejeződik majd. Az ezt követő lépésben a módosítások jegyzékét véleményezésre megküldöm majd a fejlesztésben eddig résztvevő személyek részére. Ők egy hetes időkeretben reagálhatnak rá. Ezt követően - ha minden jól sikerült - a közösség számára elérhetővé válik a szabálykönyv következő verziója. 

 

Üdv,

H.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Huha, nem igazán tudom ez mi. Rajongói könyv, esetleg lehet hivatalosnak tekínteni?

Ugyan nem tesztre, csupán olvasni hozzá lehet férni.

Köszi a választ @Hulla

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Szia!

Egy opcionális M* szabálykönyvről van szó, amit természetesen nem lehet hivatalosnak tekinteni. A tartalma több tesztfázis óta formálódik, csiszolódik.

A legújabb verziója ebben a hónapban elérhető lesz.

 

Üdv,

H.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...