Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 5, 2003 Közzétéve: Szeptember 5, 2003 Na szóval kérem szépen itt lehet csak úgy mindenről, mindenkivel dumálni.Első témám rögtön hozzám illik(ki gondolná ) Szóval ki az a szerencsétlen hullajelölt aki szerint a barbár, a sámán és a nomád karik nem jó?Csak mert szeretném tudni kiket kell eltakarítani erről a földről ahhoz hogy jobb legyen ez a világ :twisted:
Cz Közzétéve: Szeptember 6, 2003 Közzétéve: Szeptember 6, 2003 Gem KapocsPteroptaHozzászólásElküldve: Pént Aug 08, 2003 9:11 am Hozzászólás témája: Általános beszélgeto" Hozzászólás az előzmény idézésévelItt lehet csak úgy mindenr? dumáni_________________A szellemek itt vannak köröttünk...ne dühítsd fel a szellemeket.És ne dühíts fel engem se!Vissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése CrowstoneHuriHozzászólásElküldve: Szomb Aug 09, 2003 12:22 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelDe lehet ám már csak át kell ide rakni a hasonló cím? topikokat._________________Quiasse amaren si ullo l'imenelVissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Gem KapocsPteroptaHozzászólásElküldve: Szomb Aug 09, 2003 7:58 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelHáhá mos vettem csak észre hogy te már huri vagy icon_evil3.gif icon_cyclops.gif_________________A szellemek itt vannak köröttünk...ne dühítsd fel a szellemeket.És ne dühíts fel engem se!Vissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése AntailSite AdminHozzászólásElküldve: Szomb Aug 09, 2003 7:26 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelNa szóval Holnaptól nemvagyok egy hétig, rendben teljen minden különben! ( icon_evil.gif ) icon_biggrin.gifNa komolyan, mire visszaérek egy fegyelmezett fórumot szeretnék olvasni sok érdekes eszmefuttatással az adott témához ill?en! Rendben?És az egy soros hozzászólásokat mell?zzétek! Komolyan!Nemszépek! Tessék sokat írni még nem vagyok! Na nem is zavarok tovább!--S megpihen hogy másnap friss legyen és felfedezze a Német hegyeket..._________________AntailAmi lesz az már volt és újra lesz!Vissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése FElhasználó weblapjának megtekintése ICQICQCrowstoneHuriHozzászólásElküldve: Vas Aug 10, 2003 12:08 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelNem illik az id?sebbet csúfolni. Különben én már reklamáltam a dolog miatt, és igéretet kaptam a módosítás lehet?ségére._________________Quiasse amaren si ullo l'imenelVissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Gem KapocsPteroptaHozzászólásElküldve: Vas Aug 10, 2003 6:20 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelAz id?sebbet nem illik ez igaz de ha egyszer ojan jól esik icon_twisted.gif Ja és remélem nem lehet javítani a dolgot csak mire én is odáig érek a hozzászólásokkal icon_cyclops.gif_________________A szellemek itt vannak köröttünk...ne dühítsd fel a szellemeket.És ne dühíts fel engem se!Vissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése sneer gionOgárHozzászólásElküldve: Vas Aug 10, 2003 9:27 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelAntail mindenhol szép eszmefuttatásokat láthatsz majd ,de itt az általános beszélget?be tuti nem!Hajnali 5-kor mentél a délib?l.Én meg kiküldtem a koszorus lányokat 7-kor hozzád! icon_wink.gifA kérdés ki maradt le kir?l? icon_smile.gifCrow ezentúl az utcán hurizhatlak? icon_twisted.gif_________________sneerVissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése ICQICQCrowstoneHuriHozzászólásElküldve: Hétfő Aug 11, 2003 12:09 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelSneer nem, Gem Kapocs nem, én nem vagyok Huri ez csak javíthatatlan hiba jelenleg, de remélem Antailék beleteszik a profilba hogy n?-e vagy férfi az illet?,és máris két csoportra osztható a társaság,és lehet különböz? rangokat adni nemt?l függ?en._________________Quiasse amaren si ullo l'imenelVissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése sneer gionOgárHozzászólásElküldve: Hétfő Aug 11, 2003 10:16 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelNos Crow te még mindig Huri vagy és ez sokáig így is marad! icon_lol.gif_________________sneerVissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése CrowstoneHuriHozzászólásElküldve: Kedd Aug 12, 2003 7:47 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelGúnyolodj csak Sneer majd csütörtökön meglátjuk mire vagy képes._________________Quiasse amaren si ullo l'imenelVissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése NefadarGho-raggHozzászólásElküldve: Csüt Aug 14, 2003 10:36 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelCrow: garatula, hogy huri vagy icon_twisted.gifAnt: tényleg kiküldte ?ket Sneer és 10kor mondtam neki, hogy teljesen kár volt, mert 5-kor indultál icon_biggrin.gif_________________Nefi egy Kráni Mortel"A csatát mindig azel?tt veszíted el, hogy ellenfeled megindítaná a halálos támadást."Vissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése PicoFeenharHozzászólásElküldve: Hétfő Szept 01, 2003 5:22 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelHellósztok! (Sajna, nemtom mi a téma! Majd bekapcsolódok!) Visszatértem a nyári számüzetésb?l, mostmár valószín?leg újra meg újra, napról-napra megkeserítem hétköznapjaitokat! icon_lol.gif_________________PicoHalhatatlan vagyok - egyenl?re!Vissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése CrowstoneHuriHozzászólásElküldve: Hétfő Szept 01, 2003 7:55 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelSzent isten Pico visszatért, most mi lesz?_________________Quiasse amaren si ullo l'imenelVissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése PicoFeenharHozzászólásElküldve: Kedd Szept 02, 2003 5:29 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelCrow: Kísértésbe hozol ugyanis a Mi lesz? kérdésre auto-válasz a segged ki lesz! icon_twisted.gif De mivel ezt csak az öcsémnek szoktam mondani ezért annyit Írok, hogy nem is tudom..._________________PicoHalhatatlan vagyok - egyenl?re!Vissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése NefadarGho-raggHozzászólásElküldve: Kedd Szept 02, 2003 1:38 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelÜdv Pico!Jó újra látni Téged, elég régen voltál... icon_wink.gif_________________Nefi egy Kráni Mortel"A csatát mindig azel?tt veszíted el, hogy ellenfeled megindítaná a halálos támadást."Vissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése PicoFeenharHozzászólásElküldve: Szerd Szept 03, 2003 5:20 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelÜdv!: NefHát sajnos a nyári vakáció az egy kegyetlen dolog! icon_twisted.gif_________________PicoHalhatatlan vagyok - egyenl?re!Vissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése CrowstoneHuriHozzászólásElküldve: Szerd Szept 03, 2003 7:54 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelHát Pico én nem próbálnám meg a helyedben. De örülünk hogy végre még egy ember hozzászól a témákhoz._________________Quiasse amaren si ullo l'imenelVissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése PicoFeenharHozzászólásElküldve: Csüt Szept 04, 2003 5:24 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelCrow: Köszi, de csak úgy viccb?l itt mi a téma? icon_question.gif_________________PicoHalhatatlan vagyok - egyenl?re!Vissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése TakedaPteroptaHozzászólásElküldve: Csüt Szept 04, 2003 2:13 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelAmit csak szeretnél Pico! Bátran találj ki valamit! icon_lol.gif icon_question.gif_________________Mortel! Így akarsz kimenni az utcára? Kilátszik a Mara-sequorod!-Nyugi eltakarja a lopakodóm.Vissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése CrowstoneHuriHozzászólásElküldve: Csüt Szept 04, 2003 8:51 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelHát Pico, itt az a téma amire válaszolni lehet._________________Quiasse amaren si ullo l'imenelVissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése sneer gionOgárHozzászólásElküldve: Csüt Szept 04, 2003 11:29 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelA téma adott Pico bármi ami általános és beszélgetni lehet róla.Pl hogy visszatértél.Te forgattada a T3-t azért voltál távol? icon_wink.gifCrow jöv héten Harc a netent meg kel beszélnünk.Hallom milyen jól kidolgoztál pár részt!Gemmel kiváncsi leszek a dalpárbajodra.Mikor hal be ez a fórum és kezd?dik az új?Piconak egy téma. Takeda és a profán mágia enoszukei szemmel Nefadar verseiben Yeti the beárd el?adásásban, Necro társainak el?adva.Mit szólsz hozzá? Vagy van valami egyszer?bbet javaslatotok? icon_wink.gif_________________sneerVissza az elejéreFelhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése PicoFeenharHozzászólásElküldve: Pént Szept 05, 2003 5:29 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésévelsneer: Majdnem, a T4-et forgattuk Vaydával! Én vagyok Svarci managere! De azér közel jártál. (Na, meg a Pókember vs Venomot)Crow, sneer, Takeda: Meg vagyok hatódva! Ilyen még nem volt! icon_bawling.gif Úgyhogy fogalmam sincs! Azért kösz! icon_cool.gif icon_cool.gif_________________PicoHalhatatlan vagyok - egyenl?re!
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Tehát itt lehet pofázni. Ok akkor most válaszolok Piconak:Én élvezni fogom és te. (mármint amit Sneer ajánlott)
Sneer Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Emelem a tétet, de mit is ajánlottam? :|
Pico Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Ha most nem marad meg a Pókemberes képem, én meg?rülök!!! :evil: :evil: :evil:
Antail Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Én nem értem Pico-t mi hiányzik neki?! Vagy én vagyok vak vagy tényleg megvan ugyebár a képe?! Ilyen ÁÁ-s megnyilvánulásokat légyszíves legközelebb ne tégy mert hiába a szoba nem moderált, én nem moderátor vagyok! Szóval most kicsit adminoltam üdv Antail
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Szerző Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Crow mit szólnál ha most pénteken jáccanánk le a harcot.Persze csak ha a Cz-nek is jó.Antail elküldtem neked egy bajvívót kicsit régebben.Nem tudnád elküldeni Cz-nek mert nekem útközben elszállt a gépem és az egészet le kellet zúznom.
Antail Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Bocs Gem Kapocs de nekem mindakett? vinyóm elszállt és nekem nem lezúzni kellett az egyiket hanem kidobni egyenesen a kukába! Szóval sajnos nem!Ér úgyis ált beszélget? Kérlek téged is hogy témah?en írogass mindenhova, feles megjegyzéseket ne írj mert akik jönnek a fórumra és azt látják hogy káosz van akkor nem fognak bekapcsolódni!köszönöm:Antail
Pico Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Ha-ha! Jó vicc! De tegnap még nem volt ott amikor írtam! :wink:
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Pico most ott van és kérjük a hozzászólásod, mert mindenkit nagyon érdekelne.
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Szerző Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Téged csak ne érdekeljen semmi.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Ne szólj bele Gem ez nem telefon.
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Szerző Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Szeretek kötözködni.Tán b?n?
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Igen mert akkor rosszúl választottál nevet . K? Tél-nek kellene hívnod magad.
Pico Közzétéve: Szeptember 10, 2003 Közzétéve: Szeptember 10, 2003 Hallo! ...ööö... Hello! (Ez nem telefon!)Crow: Nemtom milyen hoozászólásról van szó! De remélem ez is megteszi!: Nálatok mi a helyzet a mesél?kkel? Mert mi vadázsunk rájuk és most találtunk egyet, remélem alkalmas! :wink:
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 10, 2003 Szerző Közzétéve: Szeptember 10, 2003 Mikor láttál te olyat hogy a tél nem hó hanem k??
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 10, 2003 Közzétéve: Szeptember 10, 2003 Gem ezt nem tudom miért mondtad de figyelj mit írtak el?ted és ha lehet ahoz szólj hozzá, és ne add a gagyit. Pico itt nem kell vadászni rájuk mert minden játékost rászoktatunk arra hogy mesélni is tudjon.
Pico Közzétéve: Szeptember 12, 2003 Közzétéve: Szeptember 12, 2003 Gem: Ne legyé má G(sz)emtelen!Crow: Nálunk is így volt egy ideig , de nálunk mindenki jobban szeret játszani! De lehet, hogy mostmár nem lesz gond a KM-teren! :wink:
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 12, 2003 Közzétéve: Szeptember 12, 2003 Nálunk is és pont ezért sikeres, mert így lehet?sége van a mesél?nek is játszani, meg fejl?dni, mert a többiek elmondják mi volt az ami nem tetszett és mi volt az ami jó volt.
Antail Közzétéve: Szeptember 13, 2003 Közzétéve: Szeptember 13, 2003 Ma éjszakai országos bajnokságra megyek Balatonfüredre, ha valakinek van kedve jöjjön le!
Pico Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Crow: Úgyszintén, nálunk is, de azért így SOKKAL jobb! 8)
Valaki Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Ma éjszakai országos bajnokságra megyek Balatonfüredre, ha valakinek van kedve jöjjön le!Hajrá Anti!
Valaki Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Közzétéve: Szeptember 15, 2003 HOL VAN NEFADAR ??? :?: Jó kérdés
Nefadar Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megpróbálok vissztértni, tanulok és barátom is van így elég kevés id?m van a netre. :wink:
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés