Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Dumaterem

Gem Kapocs

Recommended Posts

Közzétéve:

Na szóval kérem szépen itt lehet csak úgy mindenről, mindenkivel dumálni.Első témám rögtön hozzám illik(ki gondolná :D )

Szóval ki az a szerencsétlen hullajelölt aki szerint a barbár, a sámán és a nomád karik nem jó?Csak mert szeretném tudni kiket kell eltakarítani erről a földről ahhoz hogy jobb legyen ez a világ :twisted:

Közzétéve:

Gem Kapocs

Pteropta

HozzászólásElküldve: Pént Aug 08, 2003 9:11 am Hozzászólás témája: Általános beszélgeto" Hozzászólás az előzmény idézésével

Itt lehet csak úgy mindenr? dumáni

A szellemek itt vannak köröttünk...ne dühítsd fel a szellemeket.

És ne dühíts fel engem se!

Vissza az elejére

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése

Crowstone

Huri

HozzászólásElküldve: Szomb Aug 09, 2003 12:22 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

De lehet ám már csak át kell ide rakni a hasonló cím? topikokat.

Quiasse amaren si ullo l'imenel

Vissza az elejére

Gem Kapocs

Pteropta

HozzászólásElküldve: Szomb Aug 09, 2003 7:58 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Háhá mos vettem csak észre hogy te már huri vagy icon_evil3.gif icon_cyclops.gif

Vissza az elejére

Antail

Site Admin

HozzászólásElküldve: Szomb Aug 09, 2003 7:26 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na szóval Holnaptól nemvagyok egy hétig, rendben teljen minden különben! ( icon_evil.gif ) icon_biggrin.gif

Na komolyan, mire visszaérek egy fegyelmezett fórumot szeretnék olvasni sok érdekes eszmefuttatással az adott témához ill?en! Rendben?

És az egy soros hozzászólásokat mell?zzétek! Komolyan!Nemszépek! Tessék sokat írni még nem vagyok! Na nem is zavarok tovább!

--S megpihen hogy másnap friss legyen és felfedezze a Német hegyeket...

Antail

Ami lesz az már volt és újra lesz!

Vissza az elejére

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése FElhasználó weblapjának megtekintése

Crowstone

Huri

HozzászólásElküldve: Vas Aug 10, 2003 12:08 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem illik az id?sebbet csúfolni. Különben én már reklamáltam a dolog miatt, és igéretet kaptam a módosítás lehet?ségére.

Vissza az elejére

Gem Kapocs

Pteropta

HozzászólásElküldve: Vas Aug 10, 2003 6:20 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az id?sebbet nem illik ez igaz de ha egyszer ojan jól esik icon_twisted.gif Ja és remélem nem lehet javítani a dolgot csak mire én is odáig érek a hozzászólásokkal icon_cyclops.gif

Vissza az elejére

sneer gion

Ogár

HozzászólásElküldve: Vas Aug 10, 2003 9:27 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Antail mindenhol szép eszmefuttatásokat láthatsz majd ,de itt az általános beszélget?be tuti nem!Hajnali 5-kor mentél a délib?l.Én meg kiküldtem a koszorus lányokat 7-kor hozzád! icon_wink.gif

A kérdés ki maradt le kir?l? icon_smile.gif

Crow ezentúl az utcán hurizhatlak? icon_twisted.gif

sneer

Vissza az elejére

Crowstone

Huri

HozzászólásElküldve: Hétfő Aug 11, 2003 12:09 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sneer nem, Gem Kapocs nem, én nem vagyok Huri ez csak javíthatatlan hiba jelenleg, de remélem Antailék beleteszik a profilba hogy n?-e vagy férfi az illet?,és máris két csoportra osztható a társaság,és lehet különböz? rangokat adni nemt?l függ?en.

Vissza az elejére

sneer gion

Ogár

HozzászólásElküldve: Hétfő Aug 11, 2003 10:16 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos Crow te még mindig Huri vagy és ez sokáig így is marad! icon_lol.gif

sneer

Vissza az elejére

Crowstone

Huri

HozzászólásElküldve: Kedd Aug 12, 2003 7:47 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gúnyolodj csak Sneer majd csütörtökön meglátjuk mire vagy képes.

Vissza az elejére

Nefadar

Gho-ragg

HozzászólásElküldve: Csüt Aug 14, 2003 10:36 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Crow: garatula, hogy huri vagy icon_twisted.gif

Ant: tényleg kiküldte ?ket Sneer és 10kor mondtam neki, hogy teljesen kár volt, mert 5-kor indultál icon_biggrin.gif

Nefi egy Kráni Mortel

"A csatát mindig azel?tt veszíted el, hogy ellenfeled megindítaná a halálos támadást."

Vissza az elejére

Pico

Feenhar

HozzászólásElküldve: Hétfő Szept 01, 2003 5:22 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hellósztok! (Sajna, nemtom mi a téma! Majd bekapcsolódok!) Visszatértem a nyári számüzetésb?l, mostmár valószín?leg újra meg újra, napról-napra megkeserítem hétköznapjaitokat! icon_lol.gif

Pico

Halhatatlan vagyok - egyenl?re!

Vissza az elejére

Crowstone

Huri

HozzászólásElküldve: Hétfő Szept 01, 2003 7:55 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szent isten Pico visszatért, most mi lesz?

Vissza az elejére

Pico

Feenhar

HozzászólásElküldve: Kedd Szept 02, 2003 5:29 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Crow: Kísértésbe hozol ugyanis a Mi lesz? kérdésre auto-válasz a segged ki lesz! icon_twisted.gif De mivel ezt csak az öcsémnek szoktam mondani ezért annyit Írok, hogy nem is tudom...

Pico

Vissza az elejére

Nefadar

Gho-ragg

HozzászólásElküldve: Kedd Szept 02, 2003 1:38 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv Pico!

Jó újra látni Téged, elég régen voltál... icon_wink.gif

Nefi egy Kráni Mortel

"A csatát mindig azel?tt veszíted el, hogy ellenfeled megindítaná a halálos támadást."

Vissza az elejére

Pico

Feenhar

HozzászólásElküldve: Szerd Szept 03, 2003 5:20 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!: Nef

Hát sajnos a nyári vakáció az egy kegyetlen dolog! icon_twisted.gif

Pico

Vissza az elejére

Crowstone

Huri

HozzászólásElküldve: Szerd Szept 03, 2003 7:54 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát Pico én nem próbálnám meg a helyedben. De örülünk hogy végre még egy ember hozzászól a témákhoz.

Vissza az elejére

Pico

Feenhar

HozzászólásElküldve: Csüt Szept 04, 2003 5:24 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Crow: Köszi, de csak úgy viccb?l itt mi a téma? icon_question.gif

Pico

Vissza az elejére

Takeda

Pteropta

HozzászólásElküldve: Csüt Szept 04, 2003 2:13 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amit csak szeretnél Pico! Bátran találj ki valamit! icon_lol.gif icon_question.gif

Mortel! Így akarsz kimenni az utcára? Kilátszik a Mara-sequorod!

-Nyugi eltakarja a lopakodóm.

Vissza az elejére

Crowstone

Huri

HozzászólásElküldve: Csüt Szept 04, 2003 8:51 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát Pico, itt az a téma amire válaszolni lehet.

Vissza az elejére

sneer gion

Ogár

HozzászólásElküldve: Csüt Szept 04, 2003 11:29 pm Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A téma adott Pico bármi ami általános és beszélgetni lehet róla.Pl hogy visszatértél.Te forgattada a T3-t azért voltál távol? icon_wink.gif

Crow jöv héten Harc a netent meg kel beszélnünk.Hallom milyen jól kidolgoztál pár részt!

Gemmel kiváncsi leszek a dalpárbajodra.

Mikor hal be ez a fórum és kezd?dik az új?

Piconak egy téma. Takeda és a profán mágia enoszukei szemmel Nefadar verseiben Yeti the beárd el?adásásban, Necro társainak el?adva.Mit szólsz hozzá? Vagy van valami egyszer?bbet javaslatotok? icon_wink.gif

sneer

Vissza az elejére

Pico

Feenhar

HozzászólásElküldve: Pént Szept 05, 2003 5:29 am Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sneer: Majdnem, a T4-et forgattuk Vaydával! Én vagyok Svarci managere! De azér közel jártál. (Na, meg a Pókember vs Venomot)

Crow, sneer, Takeda: Meg vagyok hatódva! Ilyen még nem volt! icon_bawling.gif Úgyhogy fogalmam sincs! Azért kösz! icon_cool.gif icon_cool.gif

Pico

Közzétéve:

Én nem értem Pico-t mi hiányzik neki?! Vagy én vagyok vak vagy tényleg megvan ugyebár a képe?! Ilyen ÁÁ-s megnyilvánulásokat légyszíves legközelebb ne tégy mert hiába a szoba nem moderált, én nem moderátor vagyok! :) Szóval most kicsit adminoltam :)

üdv

Antail

Közzétéve:

Crow mit szólnál ha most pénteken jáccanánk le a harcot.Persze csak ha a Cz-nek is jó.

Antail elküldtem neked egy bajvívót kicsit régebben.Nem tudnád elküldeni Cz-nek mert nekem útközben elszállt a gépem és az egészet le kellet zúznom.

Közzétéve:

Bocs Gem Kapocs de nekem mindakett? vinyóm elszállt és nekem nem lezúzni kellett az egyiket hanem kidobni egyenesen a kukába! Szóval sajnos nem!

Ér úgyis ált beszélget? Kérlek téged is hogy témah?en írogass mindenhova, feles megjegyzéseket ne írj mert akik jönnek a fórumra és azt látják hogy káosz van akkor nem fognak bekapcsolódni!

köszönöm:

Antail

Közzétéve:

Hallo! ...ööö... Hello! (Ez nem telefon!)

Crow: Nemtom milyen hoozászólásról van szó! De remélem ez is megteszi!: Nálatok mi a helyzet a mesél?kkel? Mert mi vadázsunk rájuk és most találtunk egyet, remélem alkalmas! :wink:

Közzétéve:

Gem: Ne legyé má G(sz)emtelen!

Crow: Nálunk is így volt egy ideig , de nálunk mindenki jobban szeret játszani! De lehet, hogy mostmár nem lesz gond a KM-teren! :wink:

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...