Con Salamander Közzétéve: November 9, 2003 Közzétéve: November 9, 2003 Valaki: én 99%, hogy ott leszek.Nemtod, h mennyi a beugro?
Mazsinó Közzétéve: November 9, 2003 Közzétéve: November 9, 2003 Ugy tudom 1400 Ft a helyszínen. Ott találkozunk. :wink: Viszek egy kitűzőt mint már említettem.M
Nefadar Közzétéve: November 10, 2003 Közzétéve: November 10, 2003 Darun: okTankacsapda arra szvsz én is megyek. :wink:
Nefadar Közzétéve: November 11, 2003 Közzétéve: November 11, 2003 érdeklődnék, hogy lenne e kedvetek olvasni angol nyelvű Roswell témájú fun-fiction-t (amúgy a barátom írta őket) ?
Dereck Közzétéve: November 14, 2003 Közzétéve: November 14, 2003 8) Akár azt is 8) _ :twisted: Kezdetem és Végem kezdet Vagyok, Önmagamba forduló Végtelen :twisted: :arrow: L
Valaki Közzétéve: November 14, 2003 Közzétéve: November 14, 2003 www.tankcsapda.comNem'tok még semmit....sajnos... Az írja, hogy hamarosan jegyelővétel...Mazsinó: ez biztos ez az ár? Milyen a kitűződ? Tankos? :twisted: Nefi: sajna, de jobban tudok 2 hónap után németül, mint 6 év után angolul :roll: Con: ok!
Nefadar Közzétéve: November 15, 2003 Közzétéve: November 15, 2003 Dereck: elkezdem kirakni az irodalom topicbaValaki: semmi baj, en os lassan haldok az olvasasaval, de bele lehet jonni, mert ugyanazok a szavakat szerepelnek benne :wink:
Mazsinó Közzétéve: November 15, 2003 Közzétéve: November 15, 2003 www.tankcsapda.comMazsinó: ez biztos ez az ár? Milyen a kitűződ? Tankos? :twisted: Nem, a tankos kitűzőt a Battle Field partykra tartogatom! Az enyémre az lesz ráirva: MAZSINÓ :shock: Mazsinó
Valaki Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 Mazsinó: ok!kérdés: a Pesti koncertre mentek, vagyí lejöttök Debrecenbe?Egyébként, ha nem jön le az uncsitesóm anya azt mondta, eljön a db-i tank koncertre :wink: az mondta, hogy: rokkerezzünk! :twisted: Rocker anyu :roll:
Gem Kapocs Közzétéve: November 16, 2003 Szerző Közzétéve: November 16, 2003 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bocs de ez a rokkerezzünk meg a rokkeranyu nagyon betette nekm még mindig alig bírok gépelni és gondolkodni
Venes Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 Valaki látta már a Mátrix3.-at?Szeretitek ezt a filmet?
Gem Kapocs Közzétéve: November 16, 2003 Szerző Közzétéve: November 16, 2003 Még nem láttam de amit eddig hallottam róla az alapján nagy bukás a film.Szal nemhiszem hogy megnézem.Ha valaki letöltötte legfeljebb élkérem DVD-n.
Mazsinó Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 Valaki látta már a Mátrix3.-at?Szeretitek ezt a filmet? Én igen. Ha teheted ne adj érte pénzt, csak ha házhoz jön. Szörnyű. Ha az lenne oda irva vígjáték, akkor nagyon jól sikerült alkotás lenne. Talicskával tolják a lőszert a robotokhoz csata közben! :shock: M
Gem Kapocs Közzétéve: November 16, 2003 Szerző Közzétéve: November 16, 2003 MIvan??? Én olyat hallottam(megalapozta a filmről alkotott véleményemet), hogy a Neo valami szigetre kerül amitegy scávó akotott és ő ott gyakorlatilag isteni hatalommal bír:D ja és eközben egy kis koldusnak néz ki:D na ez nekem alapból eldöntötte hogy legfeljebb kölcsönkérve lesz:D
Venes Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 Ne írjatok ilyet :evil: , mert ....mert még...majd még meglátjátok...., rátok uszítom a banya barátnőmet :twisted:
Mazsinó Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 Venes:Jó a film! Tuti! A világ legjobb filmje! Nekem már meg van!Mindenkinek ezt ajánlom!M
Venes Közzétéve: November 16, 2003 Közzétéve: November 16, 2003 Jól van azért ajánlom is :wink: nekm is mindenem ez a film.
Gem Kapocs Közzétéve: November 16, 2003 Szerző Közzétéve: November 16, 2003 Uszítsd. Mit érdekel engem.Ennél szarabbul már ugysem érezhetem magam és legalább lesz okom végre kiugrani az ablakon :x Már nem érdekel szal küldjed nyugodtan.
Necromancer Közzétéve: November 17, 2003 Közzétéve: November 17, 2003 sterintem nagyon ott van a film, nem értem mi nem tetszett benne neked Mazsi... De nyitok egy film topicot ide és ott megbeszéljük ok? Persze mindenkit várok a véleményével. Ja aki még nem látta ne nézzen be
Valaki Közzétéve: November 17, 2003 Közzétéve: November 17, 2003 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bocs de ez a rokkerezzünk meg a rokkeranyu nagyon betette nekm még mindig alig bírok gépelni és gondolkodni A hatás nem maradt el Mátrix3: még nem, de lehet, h megnézem :roll:
Nefadar Közzétéve: November 17, 2003 Közzétéve: November 17, 2003 Valaki látta már a Mátrix3.-at?Szeretitek ezt a filmet?láttam és sajét véleményem róla: Nagy rakás s**r! írtam róla a necro álltal kreált topicban
Bahamuth Közzétéve: November 17, 2003 Közzétéve: November 17, 2003 Sziasztok!!! Készítettem egy igen kezdetleges weblapot a Vampire The Masquerade szerepjátékhoz. Még gyakorlatilag csak a menürendszer és egyéb dolgok vannak készen. A képeken kívül mást nem isgen tölthettek le. Az oldalt folyamatosan fogom bővíteni... http://antorial.uw.hu
Mazsinó Közzétéve: November 17, 2003 Közzétéve: November 17, 2003 Megnéztem az oldalt, tuti jó! Remélem sok ilyen alkotás születik majd és kívánom a fejlesztőknek sohase unják meg! Mazsinó
Bahamuth Közzétéve: November 17, 2003 Közzétéve: November 17, 2003 Nos, amikor a treforton megmutattam, nem voltak képek rajta, mert a képek linkjét a saját gépemről adtam meg és azokat csak én láthattam, seni kás... Elszúrtam a linkeket de mostmár nagyon király... Minden menürészbe szánok majd képeket és a frissíteni is fogom bőven a honlapot...
Takeda Közzétéve: November 18, 2003 Közzétéve: November 18, 2003 Nem tudjátok hová tűnt az én kedves CROWSTONE haverom? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés