Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Dumaterem

Gem Kapocs

Recommended Posts

Közzétéve:

www.tankcsapda.com

Nem'tok még semmit....sajnos... Az írja, hogy hamarosan jegyelővétel...

Mazsinó: ez biztos ez az ár? Milyen a kitűződ? Tankos? :twisted:

Nefi: sajna, de jobban tudok 2 hónap után németül, mint 6 év után angolul :roll:

Con: ok!

Közzétéve:
www.tankcsapda.com

Mazsinó: ez biztos ez az ár? Milyen a kitűződ? Tankos? :twisted:

Nem, a tankos kitűzőt a Battle Field partykra tartogatom! :lol:

Az enyémre az lesz ráirva: MAZSINÓ :shock: :P:P:P

Mazsinó

Közzétéve:

Mazsinó: ok!

kérdés: a Pesti koncertre mentek, vagyí lejöttök Debrecenbe?

Egyébként, ha nem jön le az uncsitesóm anya azt mondta, eljön a db-i tank koncertre :wink: az mondta, hogy: rokkerezzünk! :twisted:

Rocker anyu :roll:

Közzétéve:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol::lol::lol: Bocs de ez a rokkerezzünk meg a rokkeranyu nagyon betette nekm :lol::lol: még mindig alig bírok gépelni és gondolkodni :lol::lol::lol:

Közzétéve:
Valaki látta már a Mátrix3.-at?

Szeretitek ezt a filmet?

Én igen. Ha teheted ne adj érte pénzt, csak ha házhoz jön. Szörnyű.

Ha az lenne oda irva vígjáték, akkor nagyon jól sikerült alkotás lenne. Talicskával tolják a lőszert a robotokhoz csata közben! :shock: :lol::lol::lol::lol:

M

Közzétéve:

MIvan??? :lol:

Én olyat hallottam(megalapozta a filmről alkotott véleményemet), hogy a Neo valami szigetre kerül amitegy scávó akotott és ő ott gyakorlatilag isteni hatalommal bír:D ja és eközben egy kis koldusnak néz ki:D na ez nekem alapból eldöntötte hogy legfeljebb kölcsönkérve lesz:D

Közzétéve:

sterintem nagyon ott van a film, nem értem mi nem tetszett benne neked Mazsi... De nyitok egy film topicot ide és ott megbeszéljük ok? Persze mindenkit várok a véleményével. Ja aki még nem látta ne nézzen be :)

Közzétéve:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol::lol::lol: Bocs de ez a rokkerezzünk meg a rokkeranyu nagyon betette nekm :lol::lol: még mindig alig bírok gépelni és gondolkodni :lol::lol::lol:

A hatás nem maradt el :D

Mátrix3: még nem, de lehet, h megnézem :roll:

Közzétéve:

Sziasztok!!! Készítettem egy igen kezdetleges weblapot a Vampire The Masquerade szerepjátékhoz. Még gyakorlatilag csak a menürendszer és egyéb dolgok vannak készen. A képeken kívül mást nem isgen tölthettek le. Az oldalt folyamatosan fogom bővíteni...

http://antorial.uw.hu

:D:D:D

Közzétéve:

Nos, amikor a treforton megmutattam, nem voltak képek rajta, mert a képek linkjét a saját gépemről adtam meg és azokat csak én láthattam, seni kás... Elszúrtam a linkeket de mostmár nagyon király... Minden menürészbe szánok majd képeket és a frissíteni is fogom bőven a honlapot...

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...