Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Dumaterem

Gem Kapocs

Recommended Posts

Közzétéve:

ez az, szvsz már mindnekinek a töke tele van azzal, h szinte mindenki csak gemet szapulja, mert igy huri, meg ugy huri... ja és sajnálni se kell,mert huri.ha huri, hát huri.... egyszer szinte mindenki az lesz, ki előbb, ki később...

Közzétéve:

Jó váltsunk témát, beteg vagyok, gyógyítsatok meg:)

Most nézek egyépként egy még számomra új szerepjátékot a Shadowrun. Valaki ismeri? Várom a véleményeteket róla....

kiváncsi vagyok, hogy mennyi lesz a netezés miatt a telcsiszámla:))

Közzétéve:

Üdv!

szerintem a M.A.G.U.S. , de ha vki szeret pisztolyokkal egyebekkel lövöldözni....

én nem szeretem az ilyen fegyvereket... bárki gyilkolhat velük.. a kardhoz legalább tudás és tehetség kell... sokkaél tisztább fegyver.... akárcsk az íj...

Közzétéve:

Tudjuk kedves Manndil, na igen az íj......meg a nyíl.... :lol: , de szerintem tulzásba estél, a ,,rendes" fegyvereknek is meg van a maga varázs, annyira azért nem rossz....

@huszar:Szerintem nagyion faka, csak kicsit szokatlan a M.A.G.U.S.-hoz képest, más stílusú, máshogy kell játszani, de ugyebár még mindig a M.A.G.U.S. a legjobb :wink:

Közzétéve:

szaszi

Szerintem mind a kettőtöknek igaza van. A M.A.G.U.S.-ban minden fegyverhez tudás és technika kell.nem elég egyszerűen dobálni a kockákkal, azt is tudni kell hogyan támadj milyen testrészt.Mellesleg én nem ismerem a Shadowrun-t de biztos hogy annak is megvan a maga varázsa. :) Venes: most hogy állsz a M.A.G.U.S.-sal :?: Pontosabban a varázsló kaszttal :?: Remélem a Shadowrun miatt nem hanyagolod el a M.A.G.U.S.-t! :wink: Ha tetszik mind a kettő találd meg a közöttük lévő egyensúlyt!

Közzétéve:

:shock: Hö mija faranc az a sadovran???

Csak poen volt...

Amúgy az előttem szólónak igaza van.DE míg nem próbáltad ne nyilatkozz róla. :mrgreen:

------------------------------------------------

Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra

Közzétéve:
:shock: Hö mija faranc az a sadovran???

Csak poen volt...

Amúgy az előttem szólónak igaza van.DE míg nem próbáltad ne nyilatkozz róla. :mrgreen:

------------------------------------------------

Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra

Igaz hogy nem próbáltam de amit mesélnek róla az eléggé meggyőző.Amúgymeg az én lelkem inkább a fantasy-világokhoz húzódik.

Közzétéve:

Manndli igaz hogy pisztollyal konnyebb olni, de meghalni is tole! semmivel se konnyebb a magus mint a shadowrun, sot szerintem a nehezebb is. Ha van jo meselo akkor nagyon jot lehet jaccani.

Közzétéve:
és melyik a jobb? a magus, v shadowrun???

szvsz kinek melyik, ki inkább scifi rajongó és ki inkább fantasy, vannak a Shadowrunnak olyan elemei amik jobbak mint a mágusé, és viszont is, de én a magust szeretem jobban

Közzétéve:

Hát én pénteken fogom életem első Shadow játékát lejátszani, de szerintem akkor is jobb a M*. Igaz van néhány haverom, aki azt mondja, hogy dnd így meg úgy, meg hogy M* milyen sz@r. Szerintem csak nem ismerik a világot, mert valjuk be, hogy némi ismeret azért kell a kellemes játékhoz, nem úgy mint mondjuk a dndben, ami sokkal inkább meseszerűbb, míg a M* realisztikusan épül fel. Személy szerint én a fantasy regényekhez és világokhoz jobban húzódom, mint a scifihez, de azt sem vetem meg.

Közzétéve:

Én egyelőre a MAGUS-ra szavazok ,még ezt se ismerem annyira mint kéne nem h másikat!

Egyébként ki mikor szokott fönn lenni?Én soha nem találkozok senkivel. :cry:

Közzétéve:

Látom itt megy mindenféle játékról a beszélgetés, csináltam egy kis szavazósdit!

Szavazzatok bátran, amire akartok! Amit kihagytam elnézést, ennyi jutott hirtelen eszembe!

üdv:

Közzétéve:

gem az igy járt... sajna.... ha már ennyire szóba jöttek az idegen játékok, akkor had kérdezzek meg minden kedves erre járót, h mit is gondol a Vampireről, mint szerepjáték, mint fantasy világ, éssss mejik a jobb??, magus, v vampire, ....de ez szvsz egyértelű... :D:D

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...