Gem Kapocs Közzétéve: November 18, 2003 Szerző Közzétéve: November 18, 2003 nos ő nemrég ért haz Sviccerlandból.Hétvégén találkozom vele.Üzensze neki valamit?
Nefadar Közzétéve: November 19, 2003 Közzétéve: November 19, 2003 nagyon jó lett a Vamipires oldalad :wink:
The Eternal Crow Hero Közzétéve: November 19, 2003 Közzétéve: November 19, 2003 Nahát Gem Kapocs Huri még ilyet sem láttam. Elképzelem amint azzal a Harry Potter alkattal buggyos selyemnaciban, hegyes papucsban, csilingelő melltartóban hastáncot lejt arca előtt fátyollal. :twisted:
Venes Közzétéve: November 20, 2003 Közzétéve: November 20, 2003 Szegény Gem, ezek után leszcsak elég ideges..... Már ígyis mérges.
Gem Kapocs Közzétéve: November 20, 2003 Szerző Közzétéve: November 20, 2003 Nem félsz te Crwo?Tudod nagyon nagyokat tud ám ütni az öklöm ha felmérgesítik :twisted: A másik meg.TE IS LESZEL MÉG HURI :twisted: :twisted:
Hunter Közzétéve: November 20, 2003 Közzétéve: November 20, 2003 Hányszor mondjátok még ezt el?Most kezdtem olvasni a fórumot, és ez már vagy az ötödik, ahol a Gem huriságáról van szó. Nem unjátok még?
@huszár Közzétéve: November 20, 2003 Közzétéve: November 20, 2003 ez az, szvsz már mindnekinek a töke tele van azzal, h szinte mindenki csak gemet szapulja, mert igy huri, meg ugy huri... ja és sajnálni se kell,mert huri.ha huri, hát huri.... egyszer szinte mindenki az lesz, ki előbb, ki később...
Venes Közzétéve: November 23, 2003 Közzétéve: November 23, 2003 Jó váltsunk témát, beteg vagyok, gyógyítsatok meg:)Most nézek egyépként egy még számomra új szerepjátékot a Shadowrun. Valaki ismeri? Várom a véleményeteket róla....kiváncsi vagyok, hogy mennyi lesz a netezés miatt a telcsiszámla:))
Gem Kapocs Közzétéve: November 23, 2003 Szerző Közzétéve: November 23, 2003 Aaaaz egy nagggyon penge játék.Én sajnos még nem sokszor tudtam jáccani, de mind a világ, mind a rendszer nagyon jó.
@huszár Közzétéve: November 23, 2003 Közzétéve: November 23, 2003 és melyik a jobb? a magus, v shadowrun???
Manndil Közzétéve: November 23, 2003 Közzétéve: November 23, 2003 Üdv!szerintem a M.A.G.U.S. , de ha vki szeret pisztolyokkal egyebekkel lövöldözni....én nem szeretem az ilyen fegyvereket... bárki gyilkolhat velük.. a kardhoz legalább tudás és tehetség kell... sokkaél tisztább fegyver.... akárcsk az íj...
Venes Közzétéve: November 24, 2003 Közzétéve: November 24, 2003 Tudjuk kedves Manndil, na igen az íj......meg a nyíl.... , de szerintem tulzásba estél, a ,,rendes" fegyvereknek is meg van a maga varázs, annyira azért nem rossz.... @huszar:Szerintem nagyion faka, csak kicsit szokatlan a M.A.G.U.S.-hoz képest, más stílusú, máshogy kell játszani, de ugyebár még mindig a M.A.G.U.S. a legjobb :wink:
Na'khrul Linn Közzétéve: November 24, 2003 Közzétéve: November 24, 2003 szaszi Szerintem mind a kettőtöknek igaza van. A M.A.G.U.S.-ban minden fegyverhez tudás és technika kell.nem elég egyszerűen dobálni a kockákkal, azt is tudni kell hogyan támadj milyen testrészt.Mellesleg én nem ismerem a Shadowrun-t de biztos hogy annak is megvan a maga varázsa. Venes: most hogy állsz a M.A.G.U.S.-sal :?: Pontosabban a varázsló kaszttal :?: Remélem a Shadowrun miatt nem hanyagolod el a M.A.G.U.S.-t! :wink: Ha tetszik mind a kettő találd meg a közöttük lévő egyensúlyt!
Kharon666 Közzétéve: November 24, 2003 Közzétéve: November 24, 2003 :shock: Hö mija faranc az a sadovran???Csak poen volt...Amúgy az előttem szólónak igaza van.DE míg nem próbáltad ne nyilatkozz róla. :mrgreen: ------------------------------------------------Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra
Na'khrul Linn Közzétéve: November 24, 2003 Közzétéve: November 24, 2003 :shock: Hö mija faranc az a sadovran???Csak poen volt...Amúgy az előttem szólónak igaza van.DE míg nem próbáltad ne nyilatkozz róla. :mrgreen: ------------------------------------------------Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapraIgaz hogy nem próbáltam de amit mesélnek róla az eléggé meggyőző.Amúgymeg az én lelkem inkább a fantasy-világokhoz húzódik.
Xant Közzétéve: November 24, 2003 Közzétéve: November 24, 2003 Manndli igaz hogy pisztollyal konnyebb olni, de meghalni is tole! semmivel se konnyebb a magus mint a shadowrun, sot szerintem a nehezebb is. Ha van jo meselo akkor nagyon jot lehet jaccani.
Nefadar Közzétéve: November 24, 2003 Közzétéve: November 24, 2003 és melyik a jobb? a magus, v shadowrun???szvsz kinek melyik, ki inkább scifi rajongó és ki inkább fantasy, vannak a Shadowrunnak olyan elemei amik jobbak mint a mágusé, és viszont is, de én a magust szeretem jobban
d3st Közzétéve: November 24, 2003 Közzétéve: November 24, 2003 Hát én pénteken fogom életem első Shadow játékát lejátszani, de szerintem akkor is jobb a M*. Igaz van néhány haverom, aki azt mondja, hogy dnd így meg úgy, meg hogy M* milyen sz@r. Szerintem csak nem ismerik a világot, mert valjuk be, hogy némi ismeret azért kell a kellemes játékhoz, nem úgy mint mondjuk a dndben, ami sokkal inkább meseszerűbb, míg a M* realisztikusan épül fel. Személy szerint én a fantasy regényekhez és világokhoz jobban húzódom, mint a scifihez, de azt sem vetem meg.
Gem Kapocs Közzétéve: November 24, 2003 Szerző Közzétéve: November 24, 2003 Majd írd le amit a srunról gondolsz, ha lejáccottátok azt a spielt.Én személy szerint nagyon jónak találom a sunt de persze no.1 a MAGUS
Liena Közzétéve: November 24, 2003 Közzétéve: November 24, 2003 Én egyelőre a MAGUS-ra szavazok ,még ezt se ismerem annyira mint kéne nem h másikat!Egyébként ki mikor szokott fönn lenni?Én soha nem találkozok senkivel. :cry:
Antail Közzétéve: November 24, 2003 Közzétéve: November 24, 2003 Látom itt megy mindenféle játékról a beszélgetés, csináltam egy kis szavazósdit!Szavazzatok bátran, amire akartok! Amit kihagytam elnézést, ennyi jutott hirtelen eszembe!üdv:
Gem Kapocs Közzétéve: November 24, 2003 Szerző Közzétéve: November 24, 2003 És aki minddel aszeret jáccani?csak egyszer lehet szavazni.
@huszár Közzétéve: November 24, 2003 Közzétéve: November 24, 2003 gem az igy járt... sajna.... ha már ennyire szóba jöttek az idegen játékok, akkor had kérdezzek meg minden kedves erre járót, h mit is gondol a Vampireről, mint szerepjáték, mint fantasy világ, éssss mejik a jobb??, magus, v vampire, ....de ez szvsz egyértelű... :D
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés