bituman Közzétéve: November 25, 2003 Közzétéve: November 25, 2003 ahoi all. well egy ideje jatszom mokust es ugyszinten joideje vampiret.. nem hinnem h van jobb, mindket rendszert nagyon szidjak ) inkabb kedv es jatekos kerdese. van h vampiret szeretnek jatszani van h okust es van h cp2020at, vagy epp wraith-t sot van h jatszom X-szel (stands for Igen Konnyu Szerepjatek -- IKSZ -- julien ha latod adj codex konyvet szkennelni mert meg reklamozlak is ). sot mivel ugy nez ki h szuksegem lesz egy shadowrunhoz igen hasonlatos kornyezetben questet novellat stb. irni epp abba kezdtem belekontarkodni. kellemeset csalodtam. ha az ember legyozi a viszolygasat a helikopter gepagyuval felszerelt igen csunyan vicsorgo orkoktol akkor hatarozottan jatszhato. mondhatni kellemes csalodas szereny velemenyem szerint wraith-t is megeri kiprobalni, mar aki be tudja meg szerezni a konyvet > mert WW beszuntette mar a nyomtatast-fejlesztest. ugyh mivel mokusrol csak egyre szornyubb hireket hallani a fiatal feltorekvo generacionak ajanlom a tobbi rendszert is.. vagy a regi nagy zoldet! k thats all folks egyszerre ennyi eleg
Shad'lex Közzétéve: November 26, 2003 Közzétéve: November 26, 2003 Tehát már mit @huszár elmondta szvsz is nagyon egyéertelmü a dolog én akit ismerek szinte csak magusol és azt tartja a legjobb szerepjátéknak és szerintem is az. 8)
Venes Közzétéve: November 27, 2003 Közzétéve: November 27, 2003 Xant-nak igaza van, sőt én azt mondom, hogy Shadowrun-hoz baromi jó mesélő kell.Na'khrul Linn:Még én sem játszottam, pillanatnyilag a könyv van nálam, de elég megnyerő, és bizonyos értelemben véve ez is egy fajta fantasy. És egyértelmű, hogy nem lehte jobb a M.A.G.U.S.-nál. :oops:
Nefadar Közzétéve: November 27, 2003 Közzétéve: November 27, 2003 Igaz most a mágusra szavaztam. de a többit is szeretem főleg a Kodexet :twisted:
Manndil Közzétéve: November 27, 2003 Közzétéve: November 27, 2003 Üdv! vki kihagyta a Gyűrűk urát..... nekem azt volt időm böngészgetni....érdekes, de nekem kicsit talán zárt az a világ.. a történet nagyon körbeöleli... de tetszik. ettől függetlenül is természetesen nem ér a M.A.G.U.S. nyomába!
Gem Kapocs Közzétéve: November 27, 2003 Szerző Közzétéve: November 27, 2003 Az az igazság, hogy mindre szavaztam volna a dnd kivételével .Dwe úgy gondoltam adok egy eséjt a srunnak
Venes Közzétéve: November 27, 2003 Közzétéve: November 27, 2003 Milyen a Codex? Már sokat hallottam róla, de nem ismerem.
Antail Közzétéve: November 27, 2003 Közzétéve: November 27, 2003 üdv!Manndil, elnézést az a valaki az én voltam ugyebár, de ugye egyik sem leehtőség, mondjuk beírhattam volna, dehát én arra számítottam csak MAGUS lesz :oops: 8) De azért nem haragszotok ugye?VenesA codexxel Nyúl készítette, ő ugye benne volta a magus fejlesztői között is.A codex is hasonló fantasy világ mint a többi, számomra első olvasásra kicsit bonyorultabbnak tűnt a szabályrendszere, de azért nem rossz. Véleményem szerint nem terjedt el elég széles körben és nem is lehet olyan könnyen beszerezni a hozzá szükséges két könyvet.A magus akkor is jobb!üdv:
Bálint Közzétéve: November 27, 2003 Közzétéve: November 27, 2003 Nem ismervén más szerepjátékot úgy igazándiból én a M
Venes Közzétéve: November 30, 2003 Közzétéve: November 30, 2003 A tesómnak meg van a Codex mágiás könyve, az létezhet, tehát van olyan, egyépként baromi jól néz ki, olyan szép régiesnek tűnő lapjai vannak, olyan eredeti tervezésű, szóval jó drága lehetett
Xant Közzétéve: November 30, 2003 Közzétéve: November 30, 2003 Amugy jo a codex tenyleg nem konnyu beszerezni a szabalykonyveit, de megeri. Jatszotam egy jopar kalandot es nagyon tetszet. A lenyeg hogy realis, nagyon jol ki van dolgozva a harc es a szakertelmek nem beszelve a magiarol. Ott pl a ketkezes harc nem csak annyit jelent hogy tobbet tudsz tamadni hanem folenyt a masik egykezes felett,de meg sorolhatnam.
Na'khrul Linn Közzétéve: December 1, 2003 Közzétéve: December 1, 2003 szaszi! Venes: Örülök hogy nem hanyagolod el a M.A.G.U.S.-t. Szerintem is jobb játék.Tanulmányozd cak a varázslót.Tapasztalatból mondom hogy szinte bármire képes lehetsz vele... A Codex-ről: Sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni de ismerek egy embert aki rendszeresen játszott vele (csak feloszlott a bagázs :cry: ).Amiket mesélt róla...hát az eszméletlen. Nagyon jól van kidolgozva ,élethű és még a varázsló is rendesen( de élethűen) le van szabályozva (az előttemszóló Xanthoz:pl. auraváltoztatás, "mi merre hány méter")>>>>>és már megint a varázsló került szóba !!!!! Venes te egy nagyon sokoldalú kalandozó vagy!!!Ezt jó értelemben mondom 8) .Ez hanyadi szerepjáték amit ki szeretnél próbálni :?: Egy jó tanács: próbáld ki mindet csak ne legyen túl sok mert össze fogsz zavarodni :!: :!: :!:
Nefadar Közzétéve: December 1, 2003 Közzétéve: December 1, 2003 Codex szerinmtem jó, igaz elég sokban más, itt már él a d20 rendszer is és elég jó. A képzettség próbák is nagyon jók, meg minden. próbáld ki ha van rá lehetőséged
Venes Közzétéve: December 2, 2003 Közzétéve: December 2, 2003 Na'khrul Linn: Nekem minden szerepjáték tetszik, mert mindegyik tartalmaz valamit ami talán hiányzik az életemből, mások mint az eddig leélt éetem, bennük megtehetek olyat amit az életben nem tennék, vagy nem mernék megtennni, számomra a szerepjáték a végtelen univerzum, a kihasználatlani belső késztetések feltárása....Nem lenne az életem teljes szerepjáték nélkül, elvesznék nélküle lés erre nem is olyan régen jöttem rá. nekem ez már az életem egy része, és egy hosszú ideig az is lesz, lyan mint a többi em,ber számára a levegő, nem tud élni senkise nélküle. Akik kipróbálták szerintem hasonló képpen gondolják ezt.
Xant Közzétéve: December 2, 2003 Közzétéve: December 2, 2003 Linn.. kb 2 eve volt de amire emlexem:ugyan ugy mint a magusban van egy zonad de codexben nincs tavolrahatas hanem formalod az auradat pl: gomb,sav,stb ,de ha nagyon erdekel utana nezek mert megvan a szabalykonyv.
Dereck Közzétéve: December 3, 2003 Közzétéve: December 3, 2003 M.A.G.U.S. M.A.G.U.S. M.A.G.U.S. M.A.G.U.S. M.A.G.U.S. M.A.G.U.S. M.A.G.U.S. M.A.G.U.S. M.A.G.U.S. M.A.G.U.S. M.A.G.U.S. M.A.G.U.S._Kezdetem és Végem kezdete vagyok, Önmagamba forduló Végtelen
Nefadar Közzétéve: December 4, 2003 Közzétéve: December 4, 2003 Tudtok olyan honlapot ahonnan le lehet tölteni a Codex-et?És mikor jelenik meg az új magus lehet már tudni?
@huszár Közzétéve: December 4, 2003 Közzétéve: December 4, 2003 nefi: nézd meg az inomi.hu fórumát, ott elég sokat elmondanak az új d20as rendszerről... mejd lehet, h kimásolom, és berakom vhova ide, feltéve, ha antail nem húz érte karóba...
@huszár Közzétéve: December 4, 2003 Közzétéve: December 4, 2003 naaa találtam egy kis böngészni valót az inomi oldalán, berakom ide, h ne kellejen mindenkinek lapozgatnija, és mi lenne ha elmondanátoka róla a vélemélnyeteket???Magus Alapkönyv Fejlesztés GYIKAzt hallottam, hogy az új Magus D&D rendszerű lesz. Igaz, hogy egy D&D klónt csináltok? Nem!Bár ténylegesen az Ad&d rendszeréből kiindulva hozták létre a d20 és OGL (Open Gaming Licence) rendszereket, azonban én inkább úgy fogalmaznék, hogy a DnD 3. is ezt a rendszert vette át, mint a Star Wars és sok egyéb d20-as rendszer. Mi is ezt tesszük. Tehát a rendszer nem fog jobban hasonlítani a D&D-re, mint bármely más d20-as kiadványra.Az alapkönyvön kívül milyen kiegészítőket kell megvenni, ahhoz hogy játszhassak? Kalandmesterek kézikönnyvét, esetleg világleírásokat? Az Alapkönyv, akár csak az eredeti Magus - önmagában teljes egészet alkot, és tökéletesen játszató. Megtalálható benne a karakter generálás, a szabályok, világ leírás, KM könyve és egy kisebb bestiárium is. Ennek ellenére nem tartalmazza az alapkönyv az elmúlt tíz évben megjelent összes szerepjátékos ínyencséget. Mikor jelenik meg az Alapkönyv, milyen lessz kívül belül, és mennyibe fog kerülni? Az alapkönyv várható megjelenését 2004 február végére tervezzük. A borítót megtalálod itt a honlapon a Galéria szészben(http://ynev.inomi.hu/keptar/akgrafikak/). Az alapkönyv terjedelme 400 oldal körülre várható. A lapok fekete fehérek lesznek, azonban hangulati elemként lesz egy harmadik szín is (arany) mely jobban kiemeli a képeket és iniciálékat. Úgy éreztük, hogy egy D&D típusú színes kiadvány nem éreztetné jobban a Magus hangulatát, mint e három színű. A térképek természetesen színesek lesznek. Az alapkönyv ára (bár ezt még neház megállapítani) várhatóan 6000 forint körül fog mozogni.Mely korok kerülnek kidolgozásra, és milyen kiadványok vannak tervbevéve? Az alapkönyv teljes egészében a hetedkorra épül. A hivatalos indulás dátuma kicsit eltolódott: 3703 lesz. A későbiekben leghamarabb egy Toron kiegészíő jelenik meg (mely a felmérések szerint Krán után a második legnépszerűbb) majd utána várhatóan egy, az alapkönybelinél részletesebb Bestiárium lát napvilágot. Ez után elképzelhető még egy Szabálykönyvi kiegészítő esetleg új képességekkel, vagy fajokkal, és egy Déli nagyhatalom leírása: Pyarron vagy Shadon (a második a valószínűbb)Későbbiekre nézve tervbe van véve egy - a Star Wars rendszer ER
Manndil Közzétéve: December 4, 2003 Közzétéve: December 4, 2003 Üdv! Bocs, hogy megszakítom a beszélgetést.... tetszik az új vár kép!!!
Alkyone Közzétéve: December 4, 2003 Közzétéve: December 4, 2003 Magus Alapkönyv vélemény:Szerintem nem fog ártani nekünk ez a d20! Engem kimondott bizalom tölt el az új rendszerrel kapcsolatban. Bár nem vagyok d20 párti, eleddig igen bíztatóak -legalább is számomra- a hírek. Úgy érzem a képzettségrendszer, és a mágiarendszer nagyon ott lesz. A harcrendszerre, a kasztegyensúlyra és a kasztokra leszek igazán kíváncsi. Csak ne lenne olyan messze! :cry:
Hunter Közzétéve: December 5, 2003 Közzétéve: December 5, 2003 Hát nekem ez a képzzettség-bonyoilítás nem tettszik. Nincs értelme.A mágia változtatásokat helyénvalónak találom.Ezt a sok kiegészítót fölöslegesnek tartom.
Gambit Közzétéve: December 5, 2003 Közzétéve: December 5, 2003 Az egész inomi megb*szhatja!!! Már elnézést... :oops: , de ezek meg akarják velönk vetetni az összes kiegészítöt mégeszer, ráadásul kib***tt drágán...!!! Hát tényleg vastag bör van a képükön...
Alkyone Közzétéve: December 5, 2003 Közzétéve: December 5, 2003 gangler: Ha nem tetszik, ne vedd meg! Ki mondta hogy az összes kieget meg kell venni? Az alapkönyv drága, ez tény, de melyik könyv nem az? Amúgy maga az AK is elég ahhoz, hogy játszál.Különben nem fejtetted ki, hogy mi a véleményed magáról az új rendszerről.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés