@huszár Közzétéve: December 12, 2003 Megosztás Közzétéve: December 12, 2003 nahh ide is irok pár fontosabb sort:venes: ja az meglehet, de valszeg én se téged... mit jelent a nyúl totem??nefi:öööööööőőőő..... erre még vissza térek... háááátt ööö azz ööö ugy...khöhmmmh.. az ugy volt, hogy hát na izé, szóval hát elnnézést, figyelmetlen, és udvariatlan voltam, amit már nem másithatok meg...na a lényeg bocsesz...ja és lőn télleg pasiből vagyok... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 13, 2003 Megosztás Közzétéve: December 13, 2003 Na'khrul Linn:Melyikre gondolsz? Süti? Honnan ismered ezt a kifejezést? Kecsói vagyok, alias kecskemétei.@huszár:Nem tudom pontosan. Bíztos valami jót, Manndil jobban tudja. Egyépként azóta kaptam egy ,,égijelet", hogy az a totemem. Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: December 13, 2003 Megosztás Közzétéve: December 13, 2003 Üdv! Gem, remélem olvastad a könyvajánlót... találtam egy neked való könyvet.... Az állatok szimbolikája..... sikerült megtudnom, hogy ló a totemállatom! Akárcsak nekem :wink: Bocsi, lemaradtam... Ja! Sajnálattal közlöm, de számomra le van fújva a TCS koncert(rossz tanulmányi eredmény miatt) :cry: , de lagalább nem vagyok eltiltva az edzéstől Még egyszer bocsi, de a jó kislány hiába tanul, és hiába mereszti az a két ronda szemét a tanárrra az nem hajlandó megadni a kettest. :evil: Ui: én is kíváncsi vagyok rátok Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 13, 2003 Megosztás Közzétéve: December 13, 2003 hmmm mi tegnap kaptuk ki az ellenürzőket...azzal, h mindenkinek beirta az o.fő, h ki mől áll gyengén, avagy bukásra.... zülőm még nem tudja a jegyeimet se november/október óta.... :wink: ... egyelőre ez igy is marad... valszeg nem tok veletek talizni, mert korábbra tettük a game-t, de ettől függetlenül nagyon kiváncsi vagyok rátok, mint kecsóiakra... ,me mint emberekre... Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: December 13, 2003 Megosztás Közzétéve: December 13, 2003 hmmm mi tegnap kaptuk ki az ellenürzőket...azzal, h mindenkinek beirta az o.fő, h ki mől áll gyengén, avagy bukásra.... zülőm még nem tudja a jegyeimet se november/október óta.... :wink: ... egyelőre ez igy is marad... valszeg nem tok veletek talizni, mert korábbra tettük a game-t, de ettől függetlenül nagyon kiváncsi vagyok rátok, mint kecsóiakra... ,me mint emberekre... legalább nem vagyok egyedül :oops: Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 13, 2003 Megosztás Közzétéve: December 13, 2003 valaki:ööööö mire értetted azt, h nem vagy egyedül?mert ha arra is, h nem te vagy az egyedüli aki áll valamiből buktára, akkor (is) igazod van, mivel én is állok ... 2ből...te? Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: December 13, 2003 Megosztás Közzétéve: December 13, 2003 Hahá. Én földrajzból és énekből. Utálom mindkettőt. Fölösleges. Bakker geoszférák, meg nyomorék énektanár, aki úgy néz ki mint egy jeti, de leginkább csubira (chubakkára) hasonlít, de a hangja is. A földrajztanárnak akár csak egy óráját is végigülöd nyugodtan, akkor congratz. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 15, 2003 Megosztás Közzétéve: December 15, 2003 huszár: nyugi, nem sértésnek vagy megbántásnak szántam, és amúgy semmi bajom sem volt azzal, hogy nem említettél meg, de ez olyan magaslabda volt amit nem lehetett kihagyni találtam magamról képet ami még a schönherz qpán készült: én Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: December 19, 2003 Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 Hát legyen, ha te is én is. http://pics.lon.hu/kepek.php?group=gt&s ... jpg&size=1 Ez vagyok én, a jobboldali srác. (kicsit elcseszett kép... de ez van ) Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 19, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 Hmmm..valahonnana nagyon ismerős vagy nekem így kép alapján.Csak azt nem tudom honnan.Na mindegy.Minden esetre mikor megláttam a képet deja vu szal alég érdekes reakciót váltottál ki Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: December 19, 2003 Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 Hát igen, talán valamelyik playgirl... Hát nem tudom, nincsenek ismerőseid Gyömrőn / Pesten mondjuk a Neumann szkiből (ne gyertek oda, mert szar a suli, de jófej emberek járnak oda legalább, de a tanárok egy-kettő kivételével mind seggek!!!) Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 19, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 Nincs onnan ismerősöm. MÉg mindig azon gondolkodok hol láthattalak A playgörlben nem hizsem két ok miatt. 1:én nem veszek pléjgörlt 2:nem oda való vagy te 3:akt fotózásra csak 18 éven felüli személy kérhető fel. Na igen.Három féle ember van.Aki tud számolni meg aki nem.Akkor ezt most osszátok be magatoknak. Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: December 19, 2003 Megosztás Közzétéve: December 19, 2003 Hát, akkor most lebuktam, de egy Sári Attilát sem ismersz, mert ő mondta, hogy unokatestvére is megy téliszünetben mágus táborba. Lehet, hogy pont ebbe. Neked nincs képed valahol a neten/(pléjgörlben) de ez mindenkinek szól, hogy ha nem sajnálják, akkor megadhatnának egy linket magukról. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 20, 2003 Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 Mindjárt itt a karácsony....ti mit kértetek? Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: December 20, 2003 Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 Vettem magam-nak egy egeret a géphez. 8) Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 20, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 Hogy mit kérek?Egyszerűbb lenne ha azt kérdeznéd mit NEM kérek abból kevesebb van Egyébként már megkaptam az ajándékom, amonitoromat. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 20, 2003 Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 .hmmm .... én pölö nem kértem semmit, vagy csak 1-2 apróságot...mert én ugy gondolom, h a karinak nem az ajándékozás a lényege....tudom, tudom ez már el van csépelve, mert indenki csak ezt mondja, aztán mégis csak: hát akkor én kérek egy új gépet, egy új bringa vázat, egy új akármit....na nem...ha kapok vmit, annak nagyon örülök, hameg nem, akkor is nagyon örüloök...én a legjobban a nagyon praktikus, hasznos dolgoknak tudok örülni, amik nagyban megkönnyithetik a lavirozást az élet, vagy akármi egy-egy területén...pl:egy többfunkciós papirmappa, melyben többféleképp lehet papirokat, meg ezt-azt a tárolni, és nem foglala túl nagy helyet, mégis sokat felszabadit az iroasztalomon...de ez csak egy kósza 5let... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 20, 2003 Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 Lehet, hogy mar nem leszek karacsonig, mert meg nem kotottek be otthon sajnos a chellot, igy KELLEMES KARACSONYI UNNEPEKET MINDENKINEK!!!! Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 20, 2003 Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 ja neked is. de amit mondtam, amikor taliztunk...megcsináltam...akkor még nem hitted el, h tééleg megteszem, de sikrült... :D:D:D:D Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 20, 2003 Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 huszar: az utolso mondat is nekem szol? azt nem ertem... Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 20, 2003 Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 jaja... biz az neked szól...akkor majd elmagyarázom.... :D Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 20, 2003 Megosztás Közzétéve: December 20, 2003 koccike, majd 27-en, mert sajnos tenyleg nem emlekszem, hogy mire mondod ezt... :roll: Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: December 22, 2003 Megosztás Közzétéve: December 22, 2003 Mindekinek kellemes ünnepeket kívánok tiszta szívemből! @huszár: matekból álltam buktára, de sikerült egy kemény kettesre felhoznom magam :twisted: büszke vagyok magamra Ant: hogy működik a rágcsáló? Venes: Egy jó alvást :wink: d3st: melyik vagy? Az aki becsukja a szemét vagy a másik kettő ? Ui: JÓ BULIZ Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 22, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 22, 2003 d3st a jobboldali.Akinek nyitva van a szeme és nagy FEJE van:))) :twisted: És gartulálok a ketteshez Én tavaly álltam bukásra matekból, most 4-es leszek Még mielőtt elfelejtem: NAGYON NAGYON KELLEMES KAR Link a hozzászóláshoz
Vico Közzétéve: December 22, 2003 Megosztás Közzétéve: December 22, 2003 Hali! Nah, van egy érdekes sztorim, gondoltam leírom Egy magus-os haverommal beszélgettem egy edzés után! Egy másik haverom megszólal: "Figyeljetek, mi ez a magus?" Elmondtuk neki, hogy szerepjáték, stb... erre ő: "Ez tök jó! És hány CD-s?" Nah... a modern társadalom gyermeke, aki nem tud kézzel írni típus... amúgy tök jó fej Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés