Bahamuth Közzétéve: December 22, 2003 Megosztás Közzétéve: December 22, 2003 Szeretném megkérni Necromancert, hogy figyelje a fórumomat, és ha csak egy olyan beszólást is talál a továbbiakban, hogy: EZ T Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: December 22, 2003 Megosztás Közzétéve: December 22, 2003 Bahamuth: mi melletted vagyunk! :wink: A sok okoskával (már elnézést.. ) meg nem kell törődni! Ejj. Most azonnal letöltöm és elolvasom a kasztodat és remélem hozzá tudok majd szólni a dologhoz valamicskét. :wink: Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 23, 2003 Megosztás Közzétéve: December 23, 2003 Bahamuth:Ne mondj ilyeneket, mi veled vagyunk és tudjuk, hogy rendes vagy, akik meg ilyeneket írnak, azokkal, meg ne törődj. ja és hogy happy legyél csinálok egy árnyvadászkarit, mert lehet hogy nemsokára meghall a bárdom. Nem bíztos, de lehet. Meg akkor is legyen egy új karim:)Dorak Arten:Ez tetszik:) A sok tudatlan ember.Ha véletlen nem tudnék holnap feljönni: Boldog Krácsonyi Ünnepeket! Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: December 23, 2003 Megosztás Közzétéve: December 23, 2003 Köszi, mindenkinek!!! Amikor az előző beleszólásomat írtam, kicsit elszaladt velem a ló. (Engem is fel lehet idegesíteni, főleg azzal, hogy valaki csak azért regisztrál, hogy poénból beszóljon a fórumomon) Szerintem ez undorító dolog... Na ezen húztam fel magam... De most már királyul vagyok, holnap Karácsony, tehát Mindenkinek kívánok Boldog Karácsonyt!!! Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 BOLDOG KAR Link a hozzászóláshoz
Elátkozott Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 karácBoldog sonyt és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! Link a hozzászóláshoz
Elátkozott Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 Ez nem sikerűlt boccs :wink: :roll: : tehát boldog karácsonyt mindenkinek! Link a hozzászóláshoz
Manndil Közzétéve: December 24, 2003 Megosztás Közzétéve: December 24, 2003 Üdv!BOLDOG KAR Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: December 25, 2003 Megosztás Közzétéve: December 25, 2003 Boldog karácsonyt mindenkinek!!!! Mazsi: Már alig várom :P :P :P Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: December 28, 2003 Megosztás Közzétéve: December 28, 2003 Új téma? Ki mikor Magusozik újra? Link a hozzászóláshoz
Elátkozott Közzétéve: December 28, 2003 Megosztás Közzétéve: December 28, 2003 Üdvözletem mindenkinek.Én például holnap fogok KM-eskedni. Ha minden jól megy 7 karakternek fogok mesélni. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: December 29, 2003 Megosztás Közzétéve: December 29, 2003 Új téma? Ki mikor Magusozik újra? A táborban tudtam egy nagyon picit végre igaz volt összesen 3 mondatom, de legalább van egy új karakterem amivel jó lenne majd játszani Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 30, 2003 Megosztás Közzétéve: December 30, 2003 télleg nefi, te mivel is álltál be a dark zalaikakhoz??? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: December 30, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: December 30, 2003 Tolvajjal ált be.Én meg úgy volt hogy be leszek mesélve, de sajnos ez nem történt meg, mivel Cz és atöbbiek egy teljesen váratlan megoldással ideje korán végetvetettek a kalandnak.Ja és most jáccottam tegnap 2-ig Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: December 30, 2003 Megosztás Közzétéve: December 30, 2003 heppp? ahha...én nem olyan rég érkeztem meg a TTból....és mit mondhtanék....nagyon jó volt, készült rengetek fénykép, mait majd remélhetőleg ki raknak az oldalra is.... a táborban végre találkozott a legtöbb fórumos, és pár olyan ember is részt vett, aki másik oldalon van regisztrálva, de ettől függetlenül szvsz ők is jól érezték magukat...legalábbis ezt mondták m búcsúszkodáskor.... Link a hozzászóláshoz
d3st Közzétéve: December 31, 2003 Megosztás Közzétéve: December 31, 2003 Muhahahahaha!!! Enyém az év első beszólása!!!!!!!!! Igeeen! Antail, nehogy töröld!! 8) 8) Tényleg, csak hogy ne legyen alulméretezett még ezt is hozzáírtam. Na BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!! Link a hozzászóláshoz
Hunter Közzétéve: Január 1, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 1, 2004 Nektek is. Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Január 4, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 Ki mit csinált? És hol szilvesztereztetek? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Január 4, 2004 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 4, 2004 Hát lássuk csak.Haveromhoz átmentem olyan 8 körül, de 2-kor már itthon voltam.Mit csináltunk?RtCW-ztünk, meg beszélgettünk szüleivel, meg pezsgőt ittunk.Szal semmi olyat amit az ember szilvesztrkor csinálni szokott. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Január 5, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 5, 2004 télleg nefi, te mivel is álltál be a dark zalaikakhoz???jaja, tolvaj voltam 5 mondat ereég, de akkor is többet játszottam mint szegény Gem...Felhívás!Kit érdekel a tavalyi összes versem, mert lezártam őket és összesen 206 darab van. Ha van rá igény elküldöm Antailnak, hogy rakja ki az összeset pdf formátumban ide az oldalra! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Január 5, 2004 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 5, 2004 Hámég nanáhogy hogy igen tessék csa k kirakatni szépen Zoltánnal Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Január 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 6, 2004 Milyen versek Nefi? Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Január 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 6, 2004 Én házibuliban voltam, ahol rengeteget táncoltunk és szórakoztunk. Kareoki (valahogy igy irják) éneklést is csináltunk ami rettentő poénos volt. Beöltöztünk háziasszonynak is, arany haj, csúcsos mellek és csini kötényke. Szóval volt humor rendesen. ))) Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Gambit Közzétéve: Január 6, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 6, 2004 Ééééés visszatértem! (gondolom mindenki legnagyobb örömére... ) Húúú... 4 napra kinn voltunk Ósztriában sielni... mayer volt, csak nem jutottam gépközelbe, mióta is?! atya világ...december 22 óta!!! :shock: nemcsoda ha kezdtek elvonási tüneteim lenni... 8) Szilveszter? barátnőmék lakást avattak, mi meg mentünk szétverni... 8) :wink: :roll: :twisted: Amúgy nem volt ilyen pocsolyarészegedés (valami kommersz barackpálesz hazavágott ezerrel... ), de úgy unblocked jó volt a hangulat... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés