Valaki Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megpróbálok vissztértni, tanulok és barátom is van így elég kevés id?m van a netre. :wink: Szerencsés :wink: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Amiatt kevésbé, hogy idén érettségizek és felvételizek Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Amiatt kevésbé, hogy idén érettségizek és felvételizekSzorítok! Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Amiatt kevésbé, hogy idén érettségizek és felvételizekHová szeretnél felvételizni és mit választasz + felvételi tárgynak? Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 ELTE-BTK Egyiptológia-Történelem és felvételim lesz: Egyiptológiából és történelemb?l Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Hát igen akiket ismerek mint szerepjátékosokat azok vagy tanulnak vagy töri, vagy gépész diplomával futkos. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Szia Nefadar! Örülök hogy hallani rólad it a fórumon.Valaki mellett én is szorítok neked.Yo tanulást ha van kis id?d nézz be a fórumra és tessék játszani MAGUST! :wink:Crow vagy az ismer?söd filmsztár mint te! :wink: Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Hello! Nef! Rég láttunk! (Legalábbis én) Hogy ityeg? :wink: Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Király! Töri ! Én is szeretem a törit És ráadásul gépész karra akarok menni. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Hajrá Nefi szurkolunk meg tollba forgatunk Egyébként ha már így szóba került én is történelemmel akarok tovább menni Ha végre sikerül elvégeznem a 8 általánost mer a 2.-ban már igen furán néznek rám az osztálytársaim Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Hát igen akiket ismerek mint szerepjátékosokat azok vagy tanulnak vagy töri, vagy gépész diplomával futkos.Én pedig vagy mérnök informatikusnak, vagy töri-számtech szakos tanárnak szeretnék menni!Kicsi a világ! Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Imádom a törit, de csak az ókori görögöket és a világháborúkat! Nomeg Szájamtek!Gem: Lehet, hogy az egy darab szemedre néztekúgy (avatar)! :wink: Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Dehát Pico a mágus egy középkorra épül? világ! Hogy nem szereted a középkort! Ott olyan mókás emberek voltak például akik úgy fejezték ki magukat, hogy: A szent inkvizíció nevében még ma szesd meg a középkori törit mert különben "ÉGNED KELL!!!!" (Id. Beletor ves Paratich in Ynevi Kalandozások) Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2003 ELTE-BTK Egyiptológia-Történelem és felvételim lesz: Egyiptológiából és történelemb?lKomcsi???? Én is odaakartam menni...(kicsit hátrébb lesz az, még csak 3 év) Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Úgy látom nem vagyok egyedül abban, hogy én rajongok a töriért... Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 17, 2003 "De sagitis Hungaronum, nos libera Domine!" - A magyarok nyílaitól ments meg uram minket! Azt hiszem, most nyilvánvaló melyik korszakot szeretem! Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Takeda: Azok lipcsik voltak! Megölték azér a feltalálókat mer nem azt mondták, mint ami a Bibliában van! LIPCSIK!!! Nekik kellett volna égniük! De a lovagok kalandjait falom! És a fegyvereket szeretem nameg a mágIát! Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Köszi a bíztatásokat srácok.De játszani sajnos nem sok id?m lesz. :cry: Talán majd akkor ha vége a félvételiknek azaz júl eleje.Pico: tegnapig nagyon jól voltam, azóta megint depi és az undokosságom, emellett nagyon boldog vagyok párom oldalán... Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Pico:rájuk fért volna egy kis pörkölés az biztos csak a miheztartás végett.Egyébként els?sorban ?k ne tartották be a Biblia szavait. Szerinted mért tett a katolikus egyház 283 Biblia kiadást indexre? Az egyházak politikai hatalomszerzésre használták a vallást és a Quius regio eis religio miatt terjedt el így a katolicizmus által er?sen eltorzított formája. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Nem a játék vagy az írás a lényeg hanem az hogy ne feledkezz meg a barátaidról.Amennyire én ismerlek ezt nem fogod megtenni Nefi.A játékról meg annyit, hogy én is csak ritkán játszom mostanság mert nem érek rá.Err?l ennyit. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Gem: összesen olyan ember akit barátomnak tudok nevezni 4 vagy 5 van, köztük az egyik Sneer. Amúgy a haverokat nem fogom elhanyagolni, bár soha sem töltöttem velük sok id?t. Jobban szeretem annál önnálóságomat és függetlenségemet :wink: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Jó is az de azért csak mértékkel Egyébként barátok terén nekem kemény 2db van aki t?zbe tenné értem a kazét és fordítva ugyhogy rokonlelkek vagyunk. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Délutánonként ha nem a barátommal vagyok csak punnyadok, és Ti meg jófejek vagytok, így itt mulatom az id?t Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Én sem játszottam nyár közepe óta, és hát az ember sürg?s dolgai ellenére is szeret lustulni egy kicsit a gép el?tt. 8) Full barátom nekem is 2 van de van még 1-2 akiért ha a bal kezem nem is de a jobbat t?zbe tenném ha már így fejezzük ki magunkat. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Hát akkor jó neked Tak ...várjunk csak!Te balkezes vagy vagy mi??? :?: Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés