Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Dumaterem

Gem Kapocs

Recommended Posts

Közzétéve:

Szia Nefadar! Örülök hogy hallani rólad it a fórumon.Valaki mellett én is szorítok neked.Yo tanulást ha van kis id?d nézz be a fórumra és tessék játszani MAGUST! :wink:

Crow vagy az ismer?söd filmsztár mint te! :wink:

Közzétéve:

Hajrá Nefi szurkolunk meg tollba forgatunk :D

Egyébként ha már így szóba került én is történelemmel akarok tovább menni :D Ha végre sikerül elvégeznem a 8 általánost mer a 2.-ban már igen furán néznek rám az osztálytársaim :D

Közzétéve:
Hát igen akiket ismerek mint szerepjátékosokat azok vagy tanulnak vagy töri, vagy gépész diplomával futkos.

Én pedig vagy mérnök informatikusnak, vagy töri-számtech szakos tanárnak szeretnék menni!

Kicsi a világ!

Közzétéve:

Imádom a törit, de csak az ókori görögöket és a világháborúkat! Nomeg Szájamtek!

Gem: Lehet, hogy az egy darab szemedre néztekúgy (avatar)! :wink:

Közzétéve:

Dehát Pico a mágus egy középkorra épül? világ! Hogy nem szereted a középkort!

Ott olyan mókás emberek voltak például akik úgy fejezték ki magukat, hogy: A szent inkvizíció nevében még ma szesd meg a középkori törit mert különben "ÉGNED KELL!!!!" (Id. Beletor ves Paratich in Ynevi Kalandozások)

Közzétéve:

ELTE-BTK Egyiptológia-Történelem és felvételim lesz: Egyiptológiából és történelemb?l

Komcsi???? Én is odaakartam menni...(kicsit hátrébb lesz az, még csak 3 év)

Közzétéve:

Takeda: Azok lipcsik voltak! Megölték azér a feltalálókat mer nem azt mondták, mint ami a Bibliában van! LIPCSIK!!! Nekik kellett volna égniük!

De a lovagok kalandjait falom! És a fegyvereket szeretem nameg a mágIát!

Közzétéve:

Köszi a bíztatásokat srácok.

De játszani sajnos nem sok id?m lesz. :cry: Talán majd akkor ha vége a félvételiknek azaz júl eleje.

Pico: tegnapig nagyon jól voltam, azóta megint depi és az undokosságom, emellett nagyon boldog vagyok párom oldalán...

Közzétéve:

Pico:rájuk fért volna egy kis pörkölés az biztos csak a miheztartás végett.

Egyébként els?sorban ?k ne tartották be a Biblia szavait. Szerinted mért tett a katolikus egyház 283 Biblia kiadást indexre? Az egyházak politikai hatalomszerzésre használták a vallást és a Quius regio eis religio miatt terjedt el így a katolicizmus által er?sen eltorzított formája.

Közzétéve:

Nem a játék vagy az írás a lényeg hanem az hogy ne feledkezz meg a barátaidról.Amennyire én ismerlek ezt nem fogod megtenni Nefi.A játékról meg annyit, hogy én is csak ritkán játszom mostanság mert nem érek rá.Err?l ennyit.

Közzétéve:

Gem: összesen olyan ember akit barátomnak tudok nevezni 4 vagy 5 van, köztük az egyik Sneer. Amúgy a haverokat nem fogom elhanyagolni, bár soha sem töltöttem velük sok id?t. Jobban szeretem annál önnálóságomat és függetlenségemet :wink:

Közzétéve:

Én sem játszottam nyár közepe óta, és hát az ember sürg?s dolgai ellenére is szeret lustulni egy kicsit a gép el?tt. :lol: 8) Full barátom nekem is 2 van de van még 1-2 akiért ha a bal kezem nem is de a jobbat t?zbe tenném ha már így fejezzük ki magunkat.

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...