Shalafi del Necro Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Egy kis infó kellene!Megnéztem egy pár könyvet de sehol sem találom Rowont, tudnátok segíteni, hogy merre van mert új parti és van egy Dartonitánk!Kösz! Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Én barátok terén nagyon ingadozó vagyok, de min. 2 van akiért akár kútba is! És én is csak nyár elején játszottam, de lehet, hogy ma este újra szól a hatlövet?! :wink: Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Lithas!Én kb 1éve nem játszottam, és nincsenek barátaim. (Lonewolf). A fejvadász és a nekromanta nem kompatibilis a barátságnak nevezett fogalommal. :evil: Darun Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Egy jó barát akivel már ikrek vagyunk(horoszkóposan is):CsillagkeletEgyébként megszámlálhatatzlan haverPl:ti, és a tolkien Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Lithas!Ma írtó jó napom volt, máskor egy év alatt nem fórumozok annyit, mint most egy nap alatt. Kezdelek benneteket megszeretni. EH. Öregszem na. Amilyen jó napom van, még az is lehet hogy leszólítom a melettem ül? lányt, és végre beszerzek egy lány JK-t. Az Istenek adjanak er?t hozzá.Darun, Embervadász Klán Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Shalafi Rowon az északi városállamok területén van valahol Alidax alatt. Ha nem tudod melyik állam Alidax anyit segítek hogy boszik kedvenc helye. Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Szeva! Crow és Gem! Most itt vagyok! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 És az minketet mér érdekeljen hogy te itt vagy :evil: Na jó csak vicceltem.Örülünk nekd Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 csak most néztem meg a foglalkozást.Ez komoly crow ?Ha igen részvétem és nem tartom annyira viccesnek mint szerintem szerinted gondolom.Ha meg nem igaz akkor hülye vicc. Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Gem: Én is neked elhiheted! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Én neeem vagyok ollyan Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Nem mögyünk vhova chatelni? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Mos nincs igazán kedvem meg má lassn id?m se.Fél óra múlva irány a buli oszt kapaszkodunk a padlóba Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Gem fiam micsoda bulizós lettél.Egyfolytában rólad hallok.Már három fejvadászom vigyáz rád az éjszakába.Az éjszaka király címre csak Vámpírként van esélyed vagy ha a denevér szellemelet gy?jtesz magad mellé!Pico valahol írtad hogy dolgozol egy kaszton!Mi az?Darún ide szerintem is érdeme feljárni fórumozni!Ismerkedést meg csak lazán.Csaj játékosokkal egészen más tud lenni a játék.Az utolsó játékomban volt két hölgy is.Beszabadultak egy szabóhoz. Ne tudd meg színtiszta negyedóra volt csak a ruhák leirása hogy milyen kell nekik!Jó értelembe mondom élmény volt hallgatni ?ket.szét röhögtem magam ahogy a szabóval (KM.crowstone) alkudoztak azon hogy ki mikor és hogyan fizeti ki a ruhákat! Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Lithas!Sneer: légyszi rövid u-val. köci. Sajnos a lány nem jött össze, azt mondta, hogy összeveszett a régi KM-ével és azóta nem játszik, meg hogy a barátai fontosabbak.Szeretném ez úton is mindannyiótok segítségét kérni. Szerintetek megpróbáljam jobb belátásra bírni -mondván hogy minden szerepjátékosra szükség van- vagy száljak le róla, és ne üssem bele az orrom más dolgába. SEG Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Lithas!Má megint elfelejtettem belépni. Szörny? ez az öregedés varázslat. Asszem el?bb utóbb kitörlöm a rendszerb?l. Egyébként Antail! Nem tudom felt?nt e már valakinek, vagy én látok rosszul, de mint ha késne kicsit az órátok. Én ui. 5kor írtam nektek, a nevem alatt a time meg valami 2:xx. Szóval jó lenne ha pontosítanátok. Tudnám javasolni a M Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 21, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 21, 2003 Darun kérdezd meg t?le hogy mással nem játszik e szívesen, és hogy minden idejét a barátaival tölti e, más szóval minden szabadidejét a barátaival tudja e tölteni, mert ha így van és nem akar játszani hagyd békén. A vessz?ket képzeld hozzá Link a hozzászóláshoz
Necromancer Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Crow jól beszél Az öregedés meg nem probléma nézz csak rám Link a hozzászóláshoz
Valaki Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Crow jól beszél Az öregedés meg nem probléma nézz csak rám FelTámadunk! :wink: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Crow jól beszél Az öregedés meg nem probléma nézz csak rám Tudjuk Apuci a 3000 éveddel még mindig olyan fitt vagy mint azel?tt, mikor még éltél Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Crow jól beszél Az öregedés meg nem probléma nézz csak rám Tudjuk Apuci a 3000 éveddel még mindig olyan fitt vagy mint azel?tt, mikor még éltél És akkor én mit szóljak! A fiaim és én együttvéve már majd 5500 évesek vagyunk! ui. És még élünk!!!! (ellentétben egy-két "emberrel") Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 És kik a Te fiaid Sychter? :wink: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Nekem elég ha a sámántudat magába fogad halálom után.Ott az id?k végéig istenek módján élek és a hatalmam is hasonló lesz :twisted: Kezdhettek félni :twisted: Necro: az él?holt léttel sak egy a bibi.Úgy tudom nem igazán szeretitek a tüzet. :twisted: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 A sámén tudat is jó. Én tudom, hogy halálom után Ranagol vesz magához, mert megérdemlem és kiemelkedem a nayanok és társaim közül magasan (egom mint egy ház ) :twisted: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Csak mint ház Le vagy maradva rendesen.De lényegtelem mert úgyis mind megpusztultok és csak én maradok,mert én vagyok a leger?sebb BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH(na ezt hívom én egonak :twisted: ) Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés