Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Dumaterem

Gem Kapocs

Recommended Posts

Közzétéve:

Én barátok terén nagyon ingadozó vagyok, de min. 2 van akiért akár kútba is! És én is csak nyár elején játszottam, de lehet, hogy ma este újra szól a hatlövet?! :wink:

Közzétéve:

Lithas!

Én kb 1éve nem játszottam, és nincsenek barátaim. (Lonewolf). A fejvadász és a nekromanta nem kompatibilis a barátságnak nevezett fogalommal. :evil:

Darun

Közzétéve:

Lithas!

Ma írtó jó napom volt, máskor egy év alatt nem fórumozok annyit, mint most egy nap alatt. Kezdelek benneteket megszeretni. EH. Öregszem na. Amilyen jó napom van, még az is lehet hogy leszólítom a melettem ül? lányt, és végre beszerzek egy lány JK-t. Az Istenek adjanak er?t hozzá.

Darun, Embervadász Klán

Közzétéve:

Gem fiam micsoda bulizós lettél.Egyfolytában rólad hallok.Már három fejvadászom vigyáz rád az éjszakába.Az éjszaka király címre csak Vámpírként van esélyed vagy ha a denevér szellemelet gy?jtesz magad mellé!

Pico valahol írtad hogy dolgozol egy kaszton!Mi az?

Darún ide szerintem is érdeme feljárni fórumozni!Ismerkedést meg csak lazán.Csaj játékosokkal egészen más tud lenni a játék.Az utolsó játékomban volt két hölgy is.Beszabadultak egy szabóhoz. Ne tudd meg színtiszta negyedóra volt csak a ruhák leirása hogy milyen kell nekik!Jó értelembe mondom élmény volt hallgatni ?ket.szét röhögtem magam ahogy a szabóval (KM.crowstone) alkudoztak azon hogy ki mikor és hogyan fizeti ki a ruhákat!

Közzétéve:

Lithas!

Sneer: légyszi rövid u-val. köci. Sajnos a lány nem jött össze, azt mondta, hogy összeveszett a régi KM-ével és azóta nem játszik, meg hogy a barátai fontosabbak.

Szeretném ez úton is mindannyiótok segítségét kérni. Szerintetek megpróbáljam jobb belátásra bírni -mondván hogy minden szerepjátékosra szükség van- vagy száljak le róla, és ne üssem bele az orrom más dolgába. SEG

Közzétéve:

Lithas!

Má megint elfelejtettem belépni. Szörny? ez az öregedés varázslat. Asszem el?bb utóbb kitörlöm a rendszerb?l. Egyébként Antail! Nem tudom felt?nt e már valakinek, vagy én látok rosszul, de mint ha késne kicsit az órátok. Én ui. 5kor írtam nektek, a nevem alatt a time meg valami 2:xx. Szóval jó lenne ha pontosítanátok. Tudnám javasolni a M

Közzétéve:
Crow jól beszél :) Az öregedés meg nem probléma nézz csak rám :)
Tudjuk Apuci a 3000 éveddel még mindig olyan fitt vagy mint azel?tt, mikor még éltél :lol::lol::lol:

És akkor én mit szóljak! A fiaim és én együttvéve már majd 5500 évesek vagyunk!

ui. És még élünk!!!! (ellentétben egy-két "emberrel") :D

Közzétéve:

Nekem elég ha a sámántudat magába fogad halálom után.Ott az id?k végéig istenek módján élek és a hatalmam is hasonló lesz :twisted: Kezdhettek félni :twisted:

Necro: az él?holt léttel sak egy a bibi.Úgy tudom nem igazán szeretitek a tüzet. :twisted:

Közzétéve:

A sámén tudat is jó. Én tudom, hogy halálom után Ranagol vesz magához, mert megérdemlem és kiemelkedem a nayanok és társaim közül magasan (egom mint egy ház :D ) :twisted:

Közzétéve:

Csak mint ház :( Le vagy maradva rendesen.De lényegtelem mert úgyis mind megpusztultok és csak én maradok,mert én vagyok a leger?sebb BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH(na ezt hívom én egonak :twisted: )

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...