@huszár Közzétéve: Október 6, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 6, 2003 mi van ???elmaradhattam egy kisit...hogy jött ez ide megmagyaráznád kérlek???!!! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 6, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 6, 2003 Ez valóban jó kérdés mer én se egéssszen értem hogy ez most pontosan mi is volt. :? Link a hozzászóláshoz
Manndil Közzétéve: Október 6, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 6, 2003 Üdv, kalandozótársaim!Ismeritek-e ezt?@xxxxxx{}:::::::::::::::::::::::::::::::::::::>Sajnos nem az én ötletem......egy haveromé, de nekem nagyon tetszik! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 6, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 6, 2003 Mi va???????????Én ehhez gyökkér vagyokAhogy egy sokat emlegetett szólás mondja"-sámánunk haza akarja vinni a civilizációt. -A miTt???" Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 6, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 6, 2003 na jó...akkor most remélem manndil rendesen, ÉRTHET?EN, VIL Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Ezt ismeritek-e?: (_8(I) Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 és ezt ismeritek-e? a tökömbe a szellemeskedésekkel...na ismerte valaki...? Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 és ezt ismeritek-e? a tökömbe a szellemeskedésekkel...na ismerte valaki...? Na de huszár, hogy lehet ilyen csunyát irni? Vannak itt hölgyek is! Ird pl. a pampuskámba a szellemeskedéssel! M Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Ez az Mazsinó csak szúrd le ?ket (de csak hátúlról) még hogy ilyen rondán írni akkor hogy beszélhet? Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 Na, de kishuszár nem beszélünk ilyen csúnyán, ez nem a háború! :evil: Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 Ui: Nem tudtok ingyen sms-es oldalakat? Kivéve: ingyesms.hu, 777sms.hu, és azok ahova egy smst kell küldeni. Köszi! Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 Lithas!Nefi, Gem, stb: örülök, hogy sikerült félreértenetek. Egyébként mi nem a TI Ranagolotokról beszéltünk, aki ugye Krán és Gorvik egyetlen igaz istene (még ha ezt nálunk északon nem is tudjuk), hanem arról a Ranagolról, aki egy Föld nev? bolygó Magyarország nev? nyomor****-ján éldegél, és szeret Quake-zni, meg IRC-elni, meg MAGUS-ozni.Nefi: én nagyon szeretlek téged, de ha itt a gyarló embernépesség megpróbálkozik azzal, hogy megismertessen minket Ranagol hatalmával, akkor 1.Nefit a szeretetem, a tiszteletem és az ? 4 Op-ja sem fogja megmenteni attól, hogy Ranagol színe elé küldjem! 2.Gem!!! Nem azt mondtad, hogy még szeretnél egy kicsit élni? Én megszabadíthatlak a szellemeidt?l. :evil: És akkor része lehetsz a sámántudatnak.Nem tudom ki volt a harmadik keménylegény, de ha még 1* beszól, megmutatom neki, hogy mien a Shandinn BELÜLR?L.Dereck: csak annyit tudok róla: MAGUS, EARTHQAKE, IRC/hungary, meg asszem dél Alföld (bár ez nem isten bizony)Darun, észak tudatlan fejvadásza Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Ez tetszik Darun, ezt a kíhívást nem lehet figyelmen kív?l hagyni.Vedd úgy hogy beszoltam. Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Nemtom, mit szóltál be Crow, de nem szép dolog. Ett?l függetlenül, ha bunyó van melléd állok. (Póker?mmel együtt!!!) Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Pico olvasd el Darun hozzászólását. ? keres egy harmadik embert aki beszól neki, hogy utánna bunyozhasson, hát én beszóltam. Tudod Pico Ranagol el?tt csak az emelkedhet ki aki bizonyítja rátermetségét. Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Pico a legjobb a www.time2bcool.com ha sms-t akarsz küldeni Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Héé mi lett az oldallal? Pár órája még a régi volt! Egyébként nem rossz, csak 1024*768 alatt furcsa használni.A régi fórum meg lement a sülyeszt?be Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Kösz Takeda! Tényleg furcsa az új skin, de tök KIR Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Lithas!Nekem a régi skin jobban tetszett, de hát ez van. Id?vel majd megszokom. Nem tom mér van mindenki ellenem, de átváltok BK modba, azt legyalázok mindenkit. Remélem dereck segítesz.Darun Link a hozzászóláshoz
Dereck Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Nem tisztem, de válalom Darun ha megtudok erröl a Rangol nevü(irces alakrol akkor azt priváabn megküldöm)Többiek: kcsi odébb van a lotozo:)))) Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Lithas!Tehát. Utána néztem, Takeda volt a harmadik, de Crow és Pico! Titeket is szívessen Ranagol elé küldelek, mert ? csak az er?seket szereti. :twisted: Darun Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Én aztán nem megyek Ranagolhoz. Ha megdöglök, majd Doldzsahhal fogok inkább kártyázgatni Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 10, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Én meg csatlakozom a közös tudat meganji sámánjának szelleméhez...HA megdöglök :twisted: Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Lithas!Takeda: hidd el nekem, hogy el tudom intézni , hogy Ranagol elé kerülj (ugye Nefi? :twisted: ). Vele nem fogsz tudni kártyázni. :cry: Gem: már dolgozom az ügyön, és elég jól haladok. :evil: Darun, egy renegát nekromanta Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Október 10, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 10, 2003 Oops! Fránya reflexek. Dartont akartam írni, nem Darunt... EH Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés