Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Dumaterem

Gem Kapocs

Recommended Posts

Közzétéve:

Lithas!

Gem: vígan készülsz a halálra??? Igaz jól teszed, legalább boldogan halsz meg. Egyébként meg akkor elég soká kell várnod, mert az én tervemet nem tudod "dzgába" (written by Gem) dönteni. (El?bb tudnod kéne ,hogy mir?l van szó. :D

Darun, a rafinált, aki túl jár Gem eszén

Közzétéve:

Lithas!

Gem: nem akarlak elkeseríteni, de ellenem az összes sámán, minden ismer?söd, és a teljes sámántudat is kevés lenne. (még jó, hogy nem vagyok beképzelt, különben azt hihetném, hogy én vagyok az ?s...)

Darton, egy renegát nekromanta

Közzétéve:
Nefi: én nagyon szeretlek téged, de ha itt a gyarló embernépesség megpróbálkozik azzal, hogy megismertessen minket Ranagol hatalmával, akkor 1.Nefit a szeretetem, a tiszteletem és az ? 4 Op-ja sem fogja megmenteni attól, hogy Ranagol színe elé küldjem!

Koccike, nagyon aranyos vagy, de szvsz nem erdemlem meg... :roll: :oops:

Amugy ismerlek vhonann?

Közzétéve:

Üdv!

Jelenleg elfem van.... de nagyon rizikós a mostani kaland, a következ? karakterem khál lesz...

Amúgy az ismeretség azzal a nyílpuskás karakterrel akkor kezd?dött, mikor még kezd?k voltunk... nem túl rég volt az... és a részemr?l kicsit félreértés is volt, másrészr?l,ha a feladatot teljesíteni akartuk, muszály volt létrejönnie... ma is találkozunk azzal a nem játékos karakterrel néha... :roll:

Közzétéve:

Üdv!

Továbbra is az elfek a kedvenceim, de egy haverom rengeteget mesélt a khálokról, és úgy gondoltam, érdemes kipróbálni.... egyébként is szeretem a macskákat...is.

Közzétéve:
Gyertek létszi át a ceglédi dumaszobába:2-en kevesen vagyunk!!!!

köszi

Szerintem inkább ti gyertek át ide, és amit Gem a szobátokba írt az igaz, Antail nem sokáig fogja t?rni ezt az offolást, ez nem chat!

Közzétéve:

Lithas!

Nefi: tudom, nem is bántanálak téged, egy ilyen apró félreértés miatt meg f?leg nem. (bár a Ranagolon kicsit megsért?dtem :cry: )

A gyilkolást tényleg nem érdemled meg, bár a többieken még elgondolkodom :evil: . Mib?l gondolod, hogy ismersz?

Darun, akit senki sem ismer

Közzétéve:

Szerintem nem csak Ant-tól kell félnetek..... Be kellene fejezni az offolást!!!! De nem csak itt hanem mindenhol. Másrészt próbáljatok már meg nem egysoros válaszokkal teletömni mindent...... :)

Közzétéve:
Lithas!

Nefi: tudom, nem is bántanálak téged, egy ilyen apró félreértés miatt meg f?leg nem. (bár a Ranagolon kicsit megsért?dtem :cry: )

A gyilkolást tényleg nem érdemled meg, bár a többieken még elgondolkodom :evil: . Mib?l gondolod, hogy ismersz?

Darun, akit senki sem ismer

Bocsika, nem akartalak megbántani komolyan.

Nem tudom honann azért kérdeztem. :wink:

Közzétéve:

Lithas!

Olvastam a hozzászólásokat. :oops:

Nefi: én meg szeretlek, pedíg még nem is láttalak. :(

Crow és Pico: mint mondottam nekromanta vagyok, Darton, az

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...