Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Dumaterem

Gem Kapocs

Recommended Posts

Közzétéve:
Lithas sorrora!

Mond meg mikor és hol! Mikor lesz a PeCsá-ba Alvin?

Darun

Okt 22-én van 19:00-t?l és 2000Ft a belép?. Én nem hiszem, hogy ki tudok menni rá, mert 3/4 8-ig van aznap is el?készít?m a Múzeum Krt-n az ELTEn. :cry:

Közzétéve:

Most asszem sírni fogok. Hááát ilyen az én formám. Pedíg még meg is hívnálak. Ezt veheted akár ajánlatnak is, bár ezt azért még meggondolom. Azé jó lenne, ha össze tudnánk futni valahol.

Közzétéve:

Lithas!

Ez nálam nem rendesség kérdése, csupán igyekszem mindent megtenni azért, hogy "normális" emberek társaságában lehessek. Egyébként jön még valaki Alvinra? Mer ha igen, esetleg meg lehetne beszélni egy MAGUS-os talit is.

Darun

Közzétéve:

Lithas!

Bocs, de a másik mailt nem sikerült megírni, mert elzavartak a könyvtárból. Majd holnap megpróbálom. Addíg készülj fel lelkiekben. (Lesz mire)

Darun

Közzétéve:

Lithas!

Elküldem A levelet! Remélem mind2t megkaptad. Ha nem, akkor nagyon mérges leszek, és egy örkkévalósággal dúsított átkot nyomok erre az oldalra. Nefi: arra az esély, hogy valaha is találkoztunk 1% (semmi sem lehetettlen).

Darun

Közzétéve:

Hol találok, pontosabb leírást a hatalomszavakkal kapcsolatban? Már oylsan sokszor találkoztam velük és tudok is róluk valamicskét, de én többet akarok! :D

Valaki útbaigazítana :?:

Közzétéve:

Az én tudomásom szerint sincenek máshol leírva, csak a Summariumban. Viszont ott nagyon részletes leírást közöl az aquirokról, és az aquir hatalmoszavakról, és néhány aquir ereklyét is leír.

Nagyon jó dolog, még akkor is, ha nem használod játék közben, f?leg a részletes világleírása.

Üdv; Thapsshy

Közzétéve:

Kérni nem tudok, ezért, lehet, hogy kérnem kell majd...

:oops:

:roll: Csak most figyelem, mekkorra hülyeséget írtam... Szóval lehet, hogy akkor vennem kell. Mennyi a Sumi manapság?

Közzétéve:

Hát örülhetsz ha valahol egyáltalán tudsz venni.Sztem egyszer?bb hamegkérsz vkit hogy ha fenn van gépen akkor küldje át e-mailba.Egyébként olyan 5ezer körül legalább van ha antikvárba találsz.

Közzétéve:

Nem kell azt begépelni... 8) ott vannak a szövegfelismer? progik, majd azok, elég csak a beszkennelt képet átkonvertálni és kész... Mondjuk, több vele a munka. :(

Közzétéve:

Üdv!

szeretném megkérdezni, a khálok életkori tegolódása

hogyan oszlik el? mikor kezd?dik az ifjúkor stb... ?

Venes, kipróbáltam Isti kalandjában a khálomat...király volt! hülye nagy barbárok is voltak...nekik azért nem ütöttem vissza a " cicababáért"...

jó volt a kaland, csak elröhögték a

tesómék, aztán már a végén rám is rámragadt...

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...