Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

A Világ Közepe Fogadóról - Kérdések, válaszok


Darun

Szerinted van értelme az online mesének?  

85 szavazat

  1. 1. Szerinted van értelme az online mesének?Recommended Posts

Lithas!

Sneer nem lehet itt, így magam szeretném elejét venni a Fogadóban folyó off-olásnak, és szeretném, ha az online "történettel" kapcsolatos bizonyos dolgokat tisztázzunk. DL és CZ: az jó, hogy nem szeretnétek, hogy meghaljon a fogadó, de ezt talán nem off-olással kell elérni. Sneer pedíg nyílván nem véletlenül nem aktív mostanában. A megértéseteket előre is köszönöm.

Darun, the master of Darknes

Link a hozzászóláshoz

Wov, köszönöm a felhomályosítást Kedves Darun!

Tudod napközben 2-3 méterre ülök tőle és melón kívül is elég gyakran találkozom vele, úgyhogy nem igazán kellene a tudtomra hozni mennyire elfoglalt.Amugy pedig az a kis beírás nem csak neki és Crownak szólt hanem mindenkinek aki fórumozik hiszen ez egy nyílt online mese.

Az offok meg ugyis törölve lesznek, nehogy szívbajt kapj nekem itt helyben!

Dark Cz akit megbüntettek a zsaruk Pápáról hazafelé ... :twisted:

Link a hozzászóláshoz

Kalíthas Cz!

Szívessen, bár ezt pont nem neked szántam, hanem signissa Lieddor-nak. Lehet hogy másnak szólt, de mivel csak mi vagyunk bizonyítottan aktívak, ezért gondolom FÕLEG nekik szólt. És ne aggódj, még egy nekromantát sem vitt el szívroham, és ez a jövőben sem fog változni. És mellesleg jegyzem meg, hogy minket még Pápán bűntettek meg, és nem felejtettem el, hogy felvittetek oda. Thx!!!

Darun

Link a hozzászóláshoz

Líthas!

Õszintén szólva egyik szereplő sem volt aquir, bár lehettek volna. Black Knight, a huszonötödik... EH! Talán már én sem tudom, hogy ő ki! A "gorviki" valójában szintén vámpír volt, bár nem a hagyományos értelemben. És én is örülök neki, hogy ha nem is álltok szóba más karaktereivel, azért le tudjátok konrtázni őket. Igaz, elf varázsló hölgy? Vagy nevezzem a rangján? Elnézést rehyn!! Mindazonálltal lassan tényleg meghal, de ti miért nem írtok???

Darun

Link a hozzászóláshoz

En szivesen irok az online novellakba, es irok is, de nemtudom, h mi tortent az en irasom elott, ami fontos lehetett volna, meg el kell azt olvasni. olvasom en, megyeget szep lassan, dehat mehetne jobban is. Az a baj, hogy en is lefoglalt vagyok, mint a mittomenhogymi!, szoval nemstulsok idom van az olvasasra. Az a lenyeg, hogy irnek.

A zsarukrol...szerintem itt nem a zsarukrol kene beszelni, vagy igen :?: :!:

Link a hozzászóláshoz

Hali!

Nos. Hogy miért nem irok? Tartsatok nyugodtan begyöpösödöttnek, de mikor egy mese elkanyarodik az addigi irányától, az engem zavar. Itt folyik be pl Taxen barátunk, akinek egyrészt kezet csókolok, hogy vette a billentyűzetet és közénk állt, másrészt viszont pálcát török az ujjain, mert furcsa dolgokat kevert a történetbe. Lásd a kemény agglegény Ronin feleségét. (engem meg pláne megzavart, mert az új lantos hölgy épp rá hajt....)

A másik, hogy bocsáss meg Darun, ha nem állunk szóba nagyon mások karaktereivel, de ugye egy kalandozó se fut rögtön a másik asztalához, ha betoppan egy kocsmába. Amint észrevetted orkodat sem utasitottam vissza, miután már volt miért felvenni vele a kommunikativ kapcsolatot.

Valamint. Nem tudom, hogy egy Rehyn hol és mikor tünt fel a történetben, de én nem vettem észre. Egy félelf varázslónő van a kocsma területén, de ő messze áll a rehyn fogalmától. És most itt nem mennék bele, hogy ő miért nem lehet Sirenár berkein kivül. Ha pedig ez az utalás a Fekete Özvegy novellára irányult, akkor csak szólok, hogy az az elf varázslónő nem Sirenári, sosem járt ott, és nem is ott született. (ha nem rá, akkor ez semleges mondat :) )

Ha az zavar, hogy a fogadó gazdáiról nem tudtok semmit úgy tom a fiúk feltettek valahova az oldalra egy szép kis doksit (rajzzal együtt) a fogadóról és a munkásairól. Én el tudtam olvasni, talán ti is. Tudom, hogy idő hiányában ez elég nehéz. Én is elmaradoztam, hisz nyakamon volt az államvizsga. Mindenkinek közbe jöhet valami. Ezt szerintem mindenki megérti.

A végső, hogy abbahagyam az oktatósdi szöveget, a dalnok lányról irnék pár sort, mielőtt átirnátok:

Carmen Poulinec

11 szintű boszorkány/bárd elég nagy mana és pszi pont készlettel, amit a legeslegutolsó pillanatig nem használ, csak ha már másképp nem megoldható. Testét már több éve nem adta férfi kezébe, szóval csak csinnyán a szexjelenetekkel. A szekta beli rangját nem kötöm az orrotokra. :D

Ha majd egyszer Crowék rábólintanak akkor a karilapja hozzácsapódik a Világközepe doksijához. Addig ennyit.

Sziasztok!

Link a hozzászóláshoz

Itt folyik be pl Taxen barátunk, akinek egyrészt kezet csókolok, hogy vette a billentyűzetet és közénk állt, másrészt viszont pálcát török az ujjain, mert furcsa dolgokat kevert a történetbe. Lásd a kemény agglegény Ronin feleségét. (engem meg pláne megzavart, mert az új lantos hölgy épp rá hajt....)

Sziasztok!

Naja, en is kozetek alltam :) , de nem vagyok nagy iro :( , szoval bocsassatok meg.

NNNa a masik dolog meg az, hogy en neha nem ertem, h mit szeretett volna az elottem iro holgy/ferfi mondani, es lehet, hogy azert vagyok egy jo nagy adag LOL... :cry:

:idea: :idea: :idea: ha az ugy jobb lesz, akkor en nem fogok irni, hogy ne kavarjam fel az esemenyeket, hanem inkabb csak megfigyelo lennek.

Dharran Leidor: koszonom a kezcsokot... :oops:

Link a hozzászóláshoz

Líthas!

:? Zavarba hoz, signissa. Inkább nekem kéne elpirulnom, hiszen ritka nagy bunkóság nálamnál ídősebbeket sértegetni, főleg ha azok nők.

Taxen: megkérnélek rá, hogy a Fogadós részeket kicsit módosítsad, mert azért Rónin felesége azért még is csak durva! Én mellesleg ezért nem nyúlok más karakteréhez, inkább megvárom, míg az illető válaszol. De ezt ne vedd kötekedésnek, inkább jótanácsnak! (kész röhely, hogy én osztogatok itt jótanácsokat az "aquir" után, bár elfelejthetnénk már ezt a baromságot!)

Darun

Link a hozzászóláshoz

A karakteremmel felkavartam nehany dolgot, nem? elbaktam, lehet, hogy valahogy kifogom meselni onnan. Viszont az is lehet, hogy valami mast fogok tenni.

Kirobbantani egy kocsmai verekedest lehet? Marmint ugyertem, hogy szabad lenne nekem kirobbantani egyet? Ha igen, akkor keszuljetek... :twisted: :twisted: :twis

Link a hozzászóláshoz

Vagyis ez azt jelenti, hogy lehet kocsmai gyepalas? Jo lenne. Legalabb ugy ki tudnam meselni a csavot.

De egyebkent mit tosztam el annyira mar az elejen? Azt, hogy nehany masik karakter neveben beszeltem? Azt sajnalom, es bocsanat miatta, csak azt hittem, h ez egy ilyen online novella, vagy mi a rak, aztan azert irtam bele...

Bocs...

Szoval akkor hogyan lehetne kimeselni? Kocsmai verekedes az jo lenne, vagy valami mas? Vagy talan meg az is lehet, hogy tul sokat ivott, aztan belehalt. Vagy az nem realis? Olyan nem tortenhet meg?

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...