Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték
Darun

A Világ Közepe Fogadóról - Kérdések, válaszok

Szerinted van értelme az online mesének?  

83 szavazat

  1. 1. Szerinted van értelme az online mesének?Recommended Posts

Lithas!

Sneer nem lehet itt, így magam szeretném elejét venni a Fogadóban folyó off-olásnak, és szeretném, ha az online "történettel" kapcsolatos bizonyos dolgokat tisztázzunk. DL és CZ: az jó, hogy nem szeretnétek, hogy meghaljon a fogadó, de ezt talán nem off-olással kell elérni. Sneer pedíg nyílván nem véletlenül nem aktív mostanában. A megértéseteket előre is köszönöm.

Darun, the master of Darknes

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Wov, köszönöm a felhomályosítást Kedves Darun!

Tudod napközben 2-3 méterre ülök tőle és melón kívül is elég gyakran találkozom vele, úgyhogy nem igazán kellene a tudtomra hozni mennyire elfoglalt.Amugy pedig az a kis beírás nem csak neki és Crownak szólt hanem mindenkinek aki fórumozik hiszen ez egy nyílt online mese.

Az offok meg ugyis törölve lesznek, nehogy szívbajt kapj nekem itt helyben!

Dark Cz akit megbüntettek a zsaruk Pápáról hazafelé ... :twisted:

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Kalíthas Cz!

Szívessen, bár ezt pont nem neked szántam, hanem signissa Lieddor-nak. Lehet hogy másnak szólt, de mivel csak mi vagyunk bizonyítottan aktívak, ezért gondolom FÕLEG nekik szólt. És ne aggódj, még egy nekromantát sem vitt el szívroham, és ez a jövőben sem fog változni. És mellesleg jegyzem meg, hogy minket még Pápán bűntettek meg, és nem felejtettem el, hogy felvittetek oda. Thx!!!

Darun

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Khmmmm

nem fog meghalni, csak átkonvertálódik aquir ölő mesévé:)

Legalább mi tartsunk ki Dharr...

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Líthas!

Õszintén szólva egyik szereplő sem volt aquir, bár lehettek volna. Black Knight, a huszonötödik... EH! Talán már én sem tudom, hogy ő ki! A "gorviki" valójában szintén vámpír volt, bár nem a hagyományos értelemben. És én is örülök neki, hogy ha nem is álltok szóba más karaktereivel, azért le tudjátok konrtázni őket. Igaz, elf varázsló hölgy? Vagy nevezzem a rangján? Elnézést rehyn!! Mindazonálltal lassan tényleg meghal, de ti miért nem írtok???

Darun

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

En szivesen irok az online novellakba, es irok is, de nemtudom, h mi tortent az en irasom elott, ami fontos lehetett volna, meg el kell azt olvasni. olvasom en, megyeget szep lassan, dehat mehetne jobban is. Az a baj, hogy en is lefoglalt vagyok, mint a mittomenhogymi!, szoval nemstulsok idom van az olvasasra. Az a lenyeg, hogy irnek.

A zsarukrol...szerintem itt nem a zsarukrol kene beszelni, vagy igen :?: :!:

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Hali!

Nos. Hogy miért nem irok? Tartsatok nyugodtan begyöpösödöttnek, de mikor egy mese elkanyarodik az addigi irányától, az engem zavar. Itt folyik be pl Taxen barátunk, akinek egyrészt kezet csókolok, hogy vette a billentyűzetet és közénk állt, másrészt viszont pálcát török az ujjain, mert furcsa dolgokat kevert a történetbe. Lásd a kemény agglegény Ronin feleségét. (engem meg pláne megzavart, mert az új lantos hölgy épp rá hajt....)

A másik, hogy bocsáss meg Darun, ha nem állunk szóba nagyon mások karaktereivel, de ugye egy kalandozó se fut rögtön a másik asztalához, ha betoppan egy kocsmába. Amint észrevetted orkodat sem utasitottam vissza, miután már volt miért felvenni vele a kommunikativ kapcsolatot.

Valamint. Nem tudom, hogy egy Rehyn hol és mikor tünt fel a történetben, de én nem vettem észre. Egy félelf varázslónő van a kocsma területén, de ő messze áll a rehyn fogalmától. És most itt nem mennék bele, hogy ő miért nem lehet Sirenár berkein kivül. Ha pedig ez az utalás a Fekete Özvegy novellára irányult, akkor csak szólok, hogy az az elf varázslónő nem Sirenári, sosem járt ott, és nem is ott született. (ha nem rá, akkor ez semleges mondat :) )

Ha az zavar, hogy a fogadó gazdáiról nem tudtok semmit úgy tom a fiúk feltettek valahova az oldalra egy szép kis doksit (rajzzal együtt) a fogadóról és a munkásairól. Én el tudtam olvasni, talán ti is. Tudom, hogy idő hiányában ez elég nehéz. Én is elmaradoztam, hisz nyakamon volt az államvizsga. Mindenkinek közbe jöhet valami. Ezt szerintem mindenki megérti.

A végső, hogy abbahagyam az oktatósdi szöveget, a dalnok lányról irnék pár sort, mielőtt átirnátok:

Carmen Poulinec

11 szintű boszorkány/bárd elég nagy mana és pszi pont készlettel, amit a legeslegutolsó pillanatig nem használ, csak ha már másképp nem megoldható. Testét már több éve nem adta férfi kezébe, szóval csak csinnyán a szexjelenetekkel. A szekta beli rangját nem kötöm az orrotokra. :D

Ha majd egyszer Crowék rábólintanak akkor a karilapja hozzácsapódik a Világközepe doksijához. Addig ennyit.

Sziasztok!

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Itt folyik be pl Taxen barátunk, akinek egyrészt kezet csókolok, hogy vette a billentyűzetet és közénk állt, másrészt viszont pálcát török az ujjain, mert furcsa dolgokat kevert a történetbe. Lásd a kemény agglegény Ronin feleségét. (engem meg pláne megzavart, mert az új lantos hölgy épp rá hajt....)

Sziasztok!

Naja, en is kozetek alltam :) , de nem vagyok nagy iro :( , szoval bocsassatok meg.

NNNa a masik dolog meg az, hogy en neha nem ertem, h mit szeretett volna az elottem iro holgy/ferfi mondani, es lehet, hogy azert vagyok egy jo nagy adag LOL... :cry:

:idea: :idea: :idea: ha az ugy jobb lesz, akkor en nem fogok irni, hogy ne kavarjam fel az esemenyeket, hanem inkabb csak megfigyelo lennek.

Dharran Leidor: koszonom a kezcsokot... :oops:

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Kedves egyetlen Taxen barátom. :twisted:

Nem kell rögtön megfutamodni, én ugyis folyton kötöSZködöm. :D De ha hozol magadnak egy kis, jófej karit azzal azt EKSÖNölhetsz, ami jól esik és még fel is dobod a kocsma megviselt hangulatát. :)

Nos?

(hmm, miért nincs itt az emotok között hajbókolós fickó?)

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Ha megengeditek én is megpróbálkoznék az írással természetesen saját karaterrel, de gondolom előtte megkérdezlek titeket, mert nem akarok csak úgy idepofátlankodni a fogadóba :oops:

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Szia!

A fogadóba mindenkinek szabad a bepofátlankodás és még örülünk is neki.

Az én kérésem csak az, hogy a személyzetet és más karakterét csak akkor mozgassátok, ha ismeritek a hátterét. :)

pusszancs!

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Líthas!

signissa Liedor: úgy érzem, hogy kissé félreértettük egymást. Nem szeretk úgy ismerkedni, hogy rögtön rosszba vagyok az illetővel, így most, itt a nyílvánosság előtt bocsánatot kérek, ami azért nálam nem egy gyakor eset. Tehát bocsánat!!!!!

Darun

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Líthas!

:? Zavarba hoz, signissa. Inkább nekem kéne elpirulnom, hiszen ritka nagy bunkóság nálamnál ídősebbeket sértegetni, főleg ha azok nők.

Taxen: megkérnélek rá, hogy a Fogadós részeket kicsit módosítsad, mert azért Rónin felesége azért még is csak durva! Én mellesleg ezért nem nyúlok más karakteréhez, inkább megvárom, míg az illető válaszol. De ezt ne vedd kötekedésnek, inkább jótanácsnak! (kész röhely, hogy én osztogatok itt jótanácsokat az "aquir" után, bár elfelejthetnénk már ezt a baromságot!)

Darun

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Ize, Darun, meg mindenki: ok. Modositani nem fogok, mert nemfogok. De egy karit aztat szivesen beviszek oda... Nemistudom...egy harcos jo lehet, ehh? Mert lehet, h az lesz. DE az is lehet, h egy velejeig rosszindulatu, gonosz dudvat toszok be oda... de azt ti meg nem, tudjatok :twisted:

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

A karakteremmel felkavartam nehany dolgot, nem? elbaktam, lehet, hogy valahogy kifogom meselni onnan. Viszont az is lehet, hogy valami mast fogok tenni.

Kirobbantani egy kocsmai verekedest lehet? Marmint ugyertem, hogy szabad lenne nekem kirobbantani egyet? Ha igen, akkor keszuljetek... :twisted: :twisted: :twis

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Líthas!

Taxen: nyugodtan. És akkor már fut is az orkom, hogy segítsen Kami-nak. Blood for Blood!!! Mellesleg már az elején elk*rtad, úgy hogy... ahogy ismerlek, a mást fogod választani. Lehet, hogy visszajön a nekromantám????

Darun

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Vagyis ez azt jelenti, hogy lehet kocsmai gyepalas? Jo lenne. Legalabb ugy ki tudnam meselni a csavot.

De egyebkent mit tosztam el annyira mar az elejen? Azt, hogy nehany masik karakter neveben beszeltem? Azt sajnalom, es bocsanat miatta, csak azt hittem, h ez egy ilyen online novella, vagy mi a rak, aztan azert irtam bele...

Bocs...

Szoval akkor hogyan lehetne kimeselni? Kocsmai verekedes az jo lenne, vagy valami mas? Vagy talan meg az is lehet, hogy tul sokat ivott, aztan belehalt. Vagy az nem realis? Olyan nem tortenhet meg?

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Líthas!

A "fogta magát, és elment kalandozni" nem felel meg neked??? Miért akarsz rosszat szegény fogdónak??? Eléggé leírtottam már a népszerűségét!!!

Darun

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
Vándor

NNNAjo, meggyoztel. Orulhettek.

Kiviszem a karimat. Megoldom. De egy kocsmai verekedes tok jo lenne, nem? :twisted: :twisted: :twisted:

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

HI!

SNEER is Back!Most fogom elolvasni mit irtatok a fogadóba az elmúlt egy hónapban amíg nem néztem rá.Egyenlőre ide firkantok annyit hogy a fogadó njk-i életre fognak kelni.

tisztelettel

SNEER

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

nos, amint láthatjátok, én is bemeséltem szerény karakteremet... ha valakinek problémája van, hogy most hozom be a shadoni paplovagomat, szóljon és kiviszem...

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...