Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Shuluri viadal a neten


Recommended Posts

Üdvözlet mindenkinek!

Szeretnénk megszervezni egy shuluri viadalt a neten és ehhez persze JK-ra és KM-ekre is szükségünk lenne. A viadal a chaten keresztül zajlana le.

Aki nem iseri annak elmagyaráznám vázlatosan: a pálya köralakú és ez még belső körökre is van osztva.Amelyek fallal vannak körülvéve de vannak a átjárók is. De a legbelsőbb körbe nem lehet belépni de it a fal alacsonyabb is (itt a két gladiátor harcol ). Van még két torony is a pályán amiből teljesen átlátható a pálya (ebben a stratégák foglalnak helyet)

A JK amik kellenének(ez 1 csapat felépítése, de a játékhoz 2 csapat kéne) : 1 gladiátor(vagy valamiféle harcos, de semmiképpen nem vari)

1 BM

1 számszeríjász

2 tőrvető

1 stratéga

A viadalt az a csapat nyeri meg amelyik gladiátora legyőzi a másikat, de persze besegíthet a csapat a saját gladiátorának(átkot szór a BM a másik gladra stb...) a két csapat játszmája pedig arra megy ki hogy semlegesítsék az ellenfél gladját és akadályozzák meg a másik csapatot ilyenírányú szándék esetén. A stratéga föntről átlátja a helyzetet és koordinál és irányít. A játékot érdekesebbé teszi az arénában lévő tárgyak: mind2 glad kap egy amulettet ami vagy az átkoktól (és Rontásoktól is persze) véd vagy a villámvarázslatoktól( de a másik csapat persze nem tudja melyiket kapta az ellenség), a számszeríjásznak lehet egy bizonyos mennyiségű mérgezett vesszeje, az arénába ládák is találhatóak amikben a BM találhat hatalam italát( de persze minden fiola egyforma az egyikben lehet hogy hatalom itala van, a másikban víz, de a harmadikban esetleg(ez a legvalószínűbb) méreg lapul.

Szerintem ez a viadal a taktika viadala,tehát szvsz nagyon jó szórakozás. Várom a jelentkezőket!(én nem Km hanem BM leszek)

[Részleteket pontos leírást az arénáról majd később közlök]

Link a hozzászóláshoz

kiegészíteném egy kicsit az előttem elhangzott kiírást:

a gladiátor kasztjai a következők: harcos, gladiátor, lovag(nagyon ritka), barbár, s, ha a KM-ek úgy gondolják, harcművész és kardművész is, bár ez nagyon-nagyon ritka. a gladiátorok bármilyen páncélt viselhetnek, s a fegyverük is. a KM-nek kell meghatározni, hogy milyen vértet viselhet a gladiátor.

a számszeríjászok leggyakrabban harcosok vagy fejvadászok, akik számszeríjukat MF-on használják. fegyverként természetesen a nyílpuskájukat használják, adott számú vesszővel. Közelharcban a számszeríjára felszerelt nyílpuska-szurony haználata megengedett. páncélzatként olyasmit használnak, aminek kicsi az MGT-je, tehát a posztóvérttől a sodronyig mindent.

a tőrvetők lehetnek harcosok, fejvadászok, tolvajok. Õk nagyon gyakran mesterfokon haszánlják és hajítják fegyverüket. elsődleges szerepük az ellenséges csapat tagjainak kiiktatása, leginkább a tőrvetőké, mivel fegyverük nem mindig hatásos a gyakorta fémvértet viselő gladiátor ellen. fegyverként adott számú tőrt vihetnek az arénába, páncélként kis MGT-jű vérteket használnak, vagy, leggyakrabban, semmilyet. ők azok, akik felmászhatnak a stratéga tornyába, vagy semlegesthetik az ellenfél ilyen irányú próbálkozásait.

a boszorkánymester értelem szerűen csak a boszorkánymester kasztból kerülhet ki. ő az, aki a legnagyobb tűzerővel rendelkezik az ellenséges gladiátor ellen, de ehez el kell érnie a belső köröket, mivel ő a küldőn kezd. fegyverként legfeljebb egy tőrt vihet be magával illetve adott (1-3) számú hatalom italát.

a stratéga egy magas toronyból figyeli a capatát és az ellenségét, s előtte van az aréna térképe, ami - toroni szokásnak megfelelően - tele van pakolva mindenféle csapdával. ő az, aki összehangolja a csapattagok mozgását, és ő ad parancsokat telepatikusan a csapattársainak. a stratéga a legkiszolgáltatottab csapattag mind közül, mert egy székbe van szíjazva semmi védelemmel, s pszit és mágiát sem használhat a telepátia kivételével. persze ezt a szabályt nem minden viadalban szokás betartani, van, hogy engedélyezik a varázstudomány használatát, de a stratéga ekkor i le van szíjazva egy székbe. a stratégák a varázshasználó főkasztól kerülnek ki leggyakrabban magas intelligenciájuk miatt. gyakorta a varázsló kaszt tagjai.

ennyit adnék a szaályokhoz

mindemellett szeretnék most és azonnal, kézzel-lábbal jelentkezni a játékra, mint gladiátor, vagy mint tőrvető. hogy melyik, az attól függ, hogy melyikre van kevesebb jelentkező.

a csapatok jelenlegi felépítése:

egyik:

BM - meran

gladiátor v. tőrvető1: Lord RuFuS

tőrvető2, számszeríjász, stratéga: -

másik:

nincs jelenlegi játékos tag

kérnék mindenkit továbbá, aki jelentkezni szeretne, hogy írja be ezt a kis részt a csapattagokról úgy, hogy magát is elhelyezi bennük valahol

köszönöm és reménykedem:

Lord RuFuS

Link a hozzászóláshoz

Én is szívesen jelentkeznék erre a viadalra. Mar régóta próbáltunk megszervezni egy ilyet a barátokkal, akik szintén jatsszák ezt a szerepjatekot. Leginkább számszeríjász lennék, de a tőrvető szerepét is szívesen elvállalnám...ez attól függ, hogy melyikre van a kevesebb jelentkező.

egyik:

BM - meran

gladiátor v. tőrvető1: Lord RuFuS

számszeríjász: Taxen

tőrvető2:

stratéga:

Remelem, hogy összejön majd ez a játék. :D

Link a hozzászóláshoz

Igazad van abban Meran, hogy a KM-ek a legfontosabbak. Viszont nem az a legnagyobb baj, hogy KM kellene, hanem az, hogy nem csak 1 KM-re lenne szukseg. (Ugyemlexem, h ugy beszeltuk meg.)

Azt meg el szeretnem mondani, hogy minden játszhato fajjal lehet játszani, ami benne van az UT-ben, a ET-ben, es a khal kivetelevel azok, amik benne vannak a TF-ban is.

Velemenyem szerint azert nem lenne jo hogyha a Khal is egy jatszhato faj lenne benne, mert azt nehéz hidegre tenni. Persze a tőrvetők, meg a számszeríjász segíthet, de ez nem feltétlen elég. Ha valaki ezt nem gondolja ugy, ahogy en, akkor irjatok meg, es majd megbeszéljuk.

Szerintem a tobbi faj az elmegy.

A'frad

Link a hozzászóláshoz

Hát a fajokkal kapcsolatban nem tudom mit mondjak.

Szerintem Shulurban emberek jácchatnak, meg esetleg udvari orkok, mert, a viadalok résztvevői nagy viadorok, valamely esetekben erre képezték ki őket valamely klán tagjai(pl BM klánok). De másrészről Yneven minden lehetséges: lehet hogy a toroni császár (,vagy valamely kyrvérű főnemes) újdonságra vágyik így megfűszerezi a játékot kis exoticummal Pl:egy kalandozó csapat harcol a Császár bajnokaival, mely játékban bármilyen faj előfordulhat csak a kasztok meg kötöttek...

KM-ekből pedig tényleg több kell: pl: 1 csak a gladiátorokra figyel másik pedig az egyik csapatra a harmadik pedig pedig a másikra, de ez csak feltevés, de szvsz egy KM nem tudja kordában tartaqni az eseményeketesetleg lehet minden körnek egy szobálya(chaten) és minden szobában egy KM vagy két körnek 1 de ez is egy feltevés

Link a hozzászóláshoz

Madovick: Meg nem tudjuk, hogy mikorr lehetne ezt megvalositani, de valoszinuleg akkor, amikor minden szerep be van toltve, es amikor mindenki raer; leginkabb a KM-ek.

A fajban en sem vagyok tul biztos, LordRufus azt mondja, hogy lehessen a Khallal jatszani. Nem tudom, hogy nektek mi a velemenyetek, de ha a Khal az nem is lenne tapos ehhez a jatekhoz (marmint a viadalhoz), akkor az amund az biztos. Egyreszt tudja hasznalni az Amund pszit, ami mar alapbol eleg erosse teszi a karit. Masreszt ott van az ero, az allokepesseg, meg a szepseg bonusz (ez utobbi nem nagyon kellhet egy arenaba), mig csak -1 az asztralmodositoja.

Mondhatjatok a Kalandmestereiteknek, hogy johetnenek ehhez a viadalhoz, arenahoz meselni. Eleg erdekes lesz nekik is. :D

Link a hozzászóláshoz

szerintem valóban nem tápos az arénába a khál faj...

hogy miért?

mert a BM varázslataival könnyedén elintézheti, mivel anniy negatív módosítót kap a mentális képességeire, hogy sokat...

amúgy meg az amund télleg tápkás lenne egy viadalra, különösen akkor, ha használhatóvá tennénk nkik a pszijüket, vegyük pl a lángoló tekintetet: kapásból elintézheti a tőrvetőket, csak 1maga...

nos, várunk további jelentkezőket

1. csapat:

gladiátor v. tőrvető1: Lord RuFuS

BM: Meran

számszeríjász: Taxen

tőrvető2: -

stratéga: -

2. csapat:

gladiátor: Madovick

BM: -

tőrvető1: -

tőrvető2: -

számszeríjász: -

stratéga: -

KM-ek:

KM1: -

KM2: -

[KM3: -]

várom és reménykedem

Link a hozzászóláshoz

ha en lennek a KM en csak embert es udvari orkot engedelyeznek.

Hogy miert?

mert SHULURI viadal.

nem ynevi vagy mittomen hanem shuluri.

Shulurban nem jutna el egyetlen mas faj kepviseloje sem az arenaig.

Elobb elhalalozna.

szerintem TSZ-t is beszeljetek meg.

Ha kerdes van viadallal kapcsolatban, en vettem mar reszt benne (shuluri viadal tarsasjatek), eleg sokat olvastam rola, tobbek kozt egy viadal leirasat is ( elo viadal, szerepjatekos taborban).

Link a hozzászóláshoz

tény, hogy nem élnének soká a többi fajok képviselői Shulurban vagy toronban akárhun másutt, de ez nem zárja még ki, hogy mégis... igaz, nem éppen a khálra gondolok

a Tsz nem tudom, hogy mennyi legyen, de az biztos, hogy inkább Tp-t kllene meghatározni, mint Tp-t, nem? csak mert hogy egy 8.szintű Fejvadász sokkalta erősebb egy azonos szintű tolvajnál, nem?

remélem majd egyszer még összejön,

várom és reménykedem

Link a hozzászóláshoz

így a két csapat a következőképp áll jelenleg:

1. csapat

gladiátor: -

BM: Meran

Számszeríjász: Taxen

Tőrvető1: Lord RuFuS

Tőrvető2: -

Stratéga: -

2. csapat

gladiátor: Madovick

Tőrvető1: TAO

Tőrvető2: Con_Salamander

Számszeríjász: -

BM: -

KM1, KM2: -

Link a hozzászóláshoz

Termeszetesen Meran. A KM-ek a legfontosabbak. DE! Az is eleg fontos, hogy meglegyen mindket csapat, mert ha az nincs, akkor kaland sincs. Ugyan ez van a KM-ekkel is. Nemtudom, hogy meg lehetne-e valositani azt, hogy az en karakterem szamszerijasz, meg tegyuk fel, hogy torveto lenne egyszerre? Mert ha igen, akkor az sokmindenkinek jo lenne, de ha nem, akkor meg sajnalom, mert lehet, hogy megtudnam valositani.:wink:

Link a hozzászóláshoz

Rendben, akkor csak egy karival fogok menni, a szamszerijasszal. Volt mar legalabb 3 szamszerijaszom, es a megfelelo kepzettsegekkel nagyon feltudom tapolni. Ez nem azt jelenti, hogy teljesvertje van, mert az egy kicsit furcsan nezne ki, hanem azt, hogy egy celzas kepzettseggel mar sokkal jobba lehet tenni a karit.

A legnagyobb vertet is megkellene beszelni. Szerintem a torvetoknek a legnagyobb pancel az a lancing legyen, ami meg van engedve. Ugyan ez a szamszerijasszal, vagy annak talan meg lehet egy sodronyt is adni, majd megbeszeljuk. A gladiatornak szerintem meg a mellvert legyen a legnagyobb, de felolem lehet a teljesvert is. Csak az a baj, hogy ha valaki aktivalja a vizes csapdat, akkor nehz lesz uszni benne. Vagy csapda nelkul jatszunk??? Visszaterve az elozo gondolatmenetemhez a bomazsnak padig szinten a lancing. Figyelem :!: Ez nem azt jelenti, hogy egy gladiator nem mehet be az arenaba vert nelkul, nyugodtan mehet, ha ugy latja jonak.

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...