Antail Közzétéve: November 20, 2019 Megosztás Közzétéve: November 20, 2019 Sziasztok! Ismét csinálunk egy kör kalandozok.hu pulcsirendelést. (Csak személyes átvétel, NYT2020) A design a legújabbnak megfelelő (a képen szereplőkhöz képest kissé változott), a változásokat a képen láthatóhoz képest dőltbetűsítettem: 10 cm-es hímzett MAGUS pentagramma az elején jobb oldalt, akárcsak a képen. A3-as méretű szitanyomott sárkány, alatta nagy piros Kalandozok.hu felirattal. Névfelirat, zöld színű (mint a pentagramma) és nagybetűsre változik a betűtípus. A pulcsi fekete Gildan márkajelzésű. Uniszex, tehát nincs külön férfi ill. női; ahogy a képen látható kapucnis, zsebes és cipzáros. a pulcsi több helyen rúnázott, viselőjét hosszú és játékban gazdag élettel ruházza fel, továbbá véd mindenféle rontás ok ellen, viselője +2-vel dobja a szépség próbáját nyilvános helyeken Amennyiben szeretnél magadnak ilyet úgy: Küld el nekem a névfeliratod Szeptember 25-ig. Méreted vagy emailben vagy pszi üzenetben Az ára 13 000 Ft körül lesz, ezt pontosítom, ha megvan hányan kérnek. A pulcsit személyesen kell majd kifizetni. A beérkezett rendeléseket az alábbi táblázatban fogom vezetni: Név Pulcsiméret Befizetés 1. Dryen 2. Xanner XXL 3. Viator L 4. SHORDANUS XXL 5. Quasir XXL 6. Owden XXL 7. Lozartan 3XL 8. Pistike 3XL 9. Crowstone L 10. Scylla 5XL 11. Ramirez 2XL 12. Morrick L 13. Aamurusko XL x 2 14. Silver Hawk L 15. Rayen Reval XXL 16. Csupakosz L 17. DartonCF XXL 18. 19. 20. Amennyiben elegendő rendelés érkezik be, úgy az esetleges kedvezményt a pulcsi átadásakor visszaadom. Amennyiben nem érkezik elég rendelés, hogy kivitelezzék a dolgot, úgy az NYT2020-ra áttoljuk a dolgot Üdv, Antail Ha rákattintasz megnyitja nagyban: Con Salamander, Lozartan, Sneer és 4 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: November 30, 2019 Szerző Megosztás Közzétéve: November 30, 2019 Módosítottam 2020-ra mivel nem értük el a 10 főt. Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: November 30, 2019 Megosztás Közzétéve: November 30, 2019 Építsétek bele a tábordíjba észrevétlenül, mindenki jól jár (nyári tábornál 75 +-os rendelésszámnál érezhetően olcsóbban is kijönne). Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 16, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 16, 2020 On 2019. 11. 30. at 20:56-kor Lozartan írta: Építsétek bele a tábordíjba észrevétlenül, mindenki jól jár (nyári tábornál 75 +-os rendelésszámnál érezhetően olcsóbban is kijönne). Szerintem meg ne, mert épp az a tapasztalat, hogy sokan nem kérnek, mert már van, vagy nem igénylik. Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Január 26, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 26, 2020 Meghosszabbítottam Február 25-ig. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Január 29, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 29, 2020 Gyűlnek a pulcsikérések! Közérdekű válaszok: - Igen lehet rendelni családtagoknak is. Pl. húg vagy nagymami - A legkisebb póló S-es. Így nem tudom kiszolgálni a csecsemő, vagy baba méreteket idén. - A pulcsi +3-ad a szépséghez. Owden kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 3, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 3, 2020 Sziasztok! Logisztikai okok miatt a pulcsirendelest az ev vegere halasztjuk, igy kiterjesztettem a hataridot modositasokhoz vagy uj keresekhez. Jelenleg a TT-t tervezem atvetelnek. Meglatjuk, hogy alakulnak a dolgok! Udv. Antail Silver és Dryen kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 16, 2020 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2020 Szuper már várom. A TT hol lesz? Nekem megéri várni. Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: Június 16, 2020 Megosztás Közzétéve: Június 16, 2020 Ha csak egy fő hiányzik engem bármikor be lehet írni egy XXL vételére. Nem árt ha van pót pulcsi. Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 19, 2021 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 19, 2021 Az idei pulcsirendelést miattam egyelőre a TT-re halasztjuk. tetra kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés