Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kalandozok.hu Teljes átalakítás ;-) upgrade v2006


Recommended Posts

Üdvözletem!

Mint, már néhányszor véletlen/direkt, néhányótoknak említettem a nyár folyamán szinte teljesen átalakítom a Kalandozok.hu-t. Nem kell semmi rosszra gondolni, csak csupa szépre, s jóra. 8)

Nos eme témában szeretném kérni, hogy mit javasoltok, mit hogyan szeretnétek az új oldalon látni, bármi ami eszetekbe jut mi lenne, hasznos, telmészetesen az eddigi kérésekkel is tisztában vagyok, de ezen felül. Hogy, hogy lesz az átalakítás, s miért arra csak egy válasz van: miattatok lesz minden, hogy jobban érezzétek magatokat az oldalon és célom, hogy egy kis otthonos helyet alakítsak ki ahol a magus mégjobban tud terjedni, és minél erősebb legyen a mi kis közösségünk, mostmár így mostmár másfél év elteltével ezt úgyérzem joggal jelentem ki. :)

Az átalakítás mérete az a tavalyi nagy átalakításhoz mérhető lesz, le is fogja körözni, aki ittvolt egy évvel ezelőtt az láthatta milyen volt az oldal és milyen lett az átalakítás után, idén egy nagyobb fába vágom a fejszémet! :)

Szóval ne kérdezzetek csak írjatok, mert minden titok és semmire nem válaszolok! ;)

Fognak sokat segíteni nekem amit előre is köszönök: Nesire, Con Salamander

Várom és előre is köszönöm a javaslatokat!

üdvözletem:

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Csak egy ötlet. A karakterként rész fórumon kicsit illúzióromoló, de nagyon élvezetes. Nem lehetne megcsinálni, hogy az oda írt anyagok egségesen, mondjuk novella formában olvasható legyen és automatikusan update-elődjön? Mert így sokkal hangulatosabb lenne és nem is nagy kód php-ban. Ugyanez jó lenne a netnovellákra is.

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

SZerintem jobb lehetne ez a dolog, ha feltennetek a AK-nak a karaktergeneralasi modjat, mert van akinek nincsen meg az AK, mint peldaul nekem :oops: , es en nem is vagyok Magyarorszagon, szoval megvennem meg eleg nehez. :cry: Az nemcsak nekem lenne jo, de szerintem meg sok mas kalandozonak is...

Ha ez nem az atalakitason mulik, hanem valami kiegesziton, akkor bocsesz.

Az telleg jo lenne, hogyha a netnovellak egybefonodnanak, ugyertem, hogy egy hosszu novellakent lennenek, es nem lennenek hozzaszolasonkent mutatva. Persze meg igy is hozzairhat valaki valamit, de szerintem ez jobban is nezne ki, meg nem is akadalyozna annyira a novellanak az atnezeset... Vagy igen :?:

Link a hozzászóláshoz

Líthas!

Antail: szerintem a lap így jó, ahogy van. Annyi kérésem lenne, hogy:

-a piros gomb a fórum elején azt jelenti, hogy új hozzászólás érkezett, mióta utoljára láttam.

-a kérés: ne tünjön már el, ha nem néztem meg, de kilépek, mert ez engem pl. baromira zavar, főleg ha csak felugrani van időm. Thx!

Darun

Link a hozzászóláshoz
Üdv!

Azt nem lehetne megcsinálni, hogy a fórumban ha belépek egy témába, akkor az utolsó hozzászólást teszi legfelülre, és az uccsó lapot nyitja meg.

Tehát hogy fordított sorrendben számozzon?

SAS

UI: Lehet béna voltam?

Ezt én is támogatom, mert néha idegesítően hosszadalmas a klikkelgetés.

De ezt már beszéltük. :?

Üdv

Mazsinó

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Mivel panaszkönyv nincs ide írok :D

A "Tartalomjegyzék -> Kalandozok.hu Nyári Tábor -> A tábor programja" nevű topicba nem tudtam bejegyzést tenni, mivel: "Csak a privát engedéllyel rendelkező felhasználók válaszolhatnak egy hozzászólásra ebben a fórumban." :)

Ez nem is baj egy kiemelt, vagy közlemény rovatban, de egy olyanban ami így kezdődik: "Ide fog kerülni, hogy mi legyen mi lesz." azt hittem ötleteket is várnak :)

Nah: Viccet félretéve:

Nem gondolom, hogy ez egy rosszul szervezett tábor, de - személyes tapoasztalatból - megtudakolnám: A beharangozott focceeeee-ra ki hoz labdát? (Már volt, hogy mindenki azt hitte a másik hoz nálunk :) )

SAS

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Gondolkodtam már egy ilyesmin.... Nosza leírom! A téma a következő:

- Minden regisztrált fórumtag generál egy MAGUS karaktert értékekkel rövid leírással, előtörténettel együtt. (Persze vannak opciók. Generálás/kill character/modify/stb)

- Fórumolvasás közben véletlenszerűen események generálódnak, amik egy, a fórumozást nem zavaró méretű és elhelyezésű helyen látszódik. Lehetnek szörny támadások, kataklizmák, rablótámadás, katakomba, stb. Kb, mint a kártyajátékokban. Vannak globális események is - telihold, "Fata Morgana", Napfogyatozás, ami több kevesebb pluszt, vagy minuszt adnak az egyes kasztoknak, de adott napon/héten mindenkire hat valahogy. Pl Wier-nek a napfogyatozás pluszt ad, de egy Ranil paplovagnak minuszt, stb.

- A karakterek tp-t kapnak, szintet lépnek, felszerelésü van.

- Ezek a karaterek ha találkoznak - ugyanazt a topic-ot olvassák - interferálhatnak egyással. Cserebere, stb. Harc az irc-n az #arena-ban!

Ez amolyan tf szerűen mehetne és folyamatosan lehetne feltölteni. A random események nem függenek a kattintások (oldalletöltések) és hozzászólások számától, csak a fórumon tartózkodás idejétől. (Elkerülendő a millió egysoros hozzászólást és az öt másodpercenkénti frissítést).

Egy házi fejlesztésű web-es játékba már írtam harc modult és szerintem ennek a játéknak a kódja sem bonyolultabb, mint pl a fórumé magáé. Az egész adatbáziskezelés és random számolás, meg egy kicsi harc, ami monster(gép) ellen megy.

Jó ötlet?

Link a hozzászóláshoz

Szerintem ez egy teljesen jó ötlet, az egyetlen probléma vele az hogy valószínűleg túl bonyolult és időigényes lenne meg csinálni (bár én egyáltalán nem értek hozzá :roll: ), de mindenesetre nagyon jól hangzik. Jó lenne, hogyha fórumozás közben tapasztalati pontot kapnának, esetleg tárgyakat, aranyat, satöbbi egy egy hozzászólásnál, meg hasonlók.

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

Sorry, hogy ismét ideírok, de...

... de, bár már befizettem a tábort a bürokrácia lassú fogaskerekei nem állnak az információáramoltatás magasfokán, így nem tudok írni a tábori topicban.

Arra is gondoltam hogy ide is lehetne csinálni egy "A táborhoz tartozó kommentek a táborban részt nem vevők szemével" topicot...

Szóval ha van vlaami MOD pls rakja át:

Darun:

már sokunknak elege van a folyamatos kavarásokból!!!

A vasárnapi - KM-eknek történő - mesélés alatt derült ki, hogy sok olyan szabály van amit Mazsinó valahogy gondol, de a tábori cuccban nincs benne. Lehet én vagyok az egyetlen, aki nem olvasta el az összes reform-újító topicot itt, de akkor is kell egy letisztult szabályösszesítő.

(Mint pl a fegyverekkel kapcsolatban volt a kari generálásos részben.)

Továbbá az MTK-s ÉP táblákról is erős véleménymegoszlás volt (Vagy tévedek?)

Mazsinó ígárte hogy összegzi a szabájokat, és közli.

Mazsi: Mikorra várható?

SAS

UI: Aki nem írt még előtörténetet: Privát infó: A pontozás a következőképp megy: 1 oldal 10 pont és ha több vagy kevesebb lineárisan csökken, tehát kérünk nem kisregényt ítni. :D : poén :

Link a hozzászóláshoz
Üdv!

A vasárnapi - KM-eknek történő - mesélés alatt derült ki, hogy sok olyan szabály van amit Mazsinó valahogy gondol, de a tábori cuccban nincs benne. Lehet én vagyok az egyetlen, aki nem olvasta el az összes reform-újító topicot itt, de akkor is kell egy letisztult szabályösszesítő.

(Mint pl a fegyverekkel kapcsolatban volt a kari generálásos részben.)

Továbbá az MTK-s ÉP táblákról is erős véleménymegoszlás volt (Vagy tévedek?)

Mazsinó ígárte hogy összegzi a szabájokat, és közli.

Mazsi: Mikorra várható?

SAS

:

Még a héten összegzem. Elnézést!

Minden szabály a játék szépségét hivatott emelni, de mi sem vagyunk tökéletesek ezért az okos, példákkal támogatott hozzászólásokat átgondoljuk.

Üdv

Mazsinó

V.h.: Nyugodtan írjatok több oldalas "előregényeket" mert SAS-al ellentétben mi nagyon szivesen elolvassuk. :lol::lol::lol:

V.h. rövidítés= vicc helye :wink:

Link a hozzászóláshoz

Szerintem egyetlen dolgot kellene javítani az oldalon... mégpedig azt, hogy ha már régen nem a főoldalon vagyok, hanem pl. a kiegészítők rovatban, a Harcos főkasztban a Vámpírvadásznál, akkor nem az lenne kiírva, h "http://www.kalandozok.hu/html/fooldal.htm" hanem mittomén, az pl., hogy: "http://www.kalandozok.hu/html/kieg.htm/haros/vvadasz", vagy valami ilyesmi, ami a HTML nyelven is helyes vagy mi a szösz...

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

ezt már most is meg lehet oldalni, csak te pl. hivatkozásról nyitod meg a fórumot. Ez azt jelenti, hogy bal oldalon ott maradnak neked a linkek, mint főoldal, chat stb, azaz te a főoldalon maradtál, csak azon belül behozta neked a fórumot. El lehet érni közvetlenül is a fórumot. http://www.kalandozok.hu/html/phpBB2/index.php

Byez

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...