Antail Közzétéve: Január 29, 2007 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 29, 2007 Lehet. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Február 8, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 8, 2007 Na üdv emberek Én láttam a nem láthatót.. szal készül az oldal, csak egy cseppnyi türelmet adjatok még Zolinak. És léééécccciiiii NE zargassátok, hogy mikorra lesz készen, mert egyrészt hátráltatjátok, másrészt ha letépi a fejeteket, akkor nem lesz fejetek, és az lehet, hogy kínos is lehet. Valamit elárulok... nagyon jóóó lesz Szóval érdemes türelemmel várni rá Link a hozzászóláshoz
Siriath S.M. Közzétéve: Február 18, 2007 Megosztás Közzétéve: Február 18, 2007 Üdv.Hogy lehet az új belépő rendszerrel belépni az oldalra? Mert nekem nem sikerült "hátulról" jutottam el idáig. Ha korám irtam és regelre meg oldódik bocs. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Február 18, 2007 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 18, 2007 Türelem! 8) Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Május 16, 2007 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2007 Hali Csak halkan jegyzem meg, h a szövetségek alpontnál, a szürkecsuklyások honlapja nem igazán akar bejönni. Ennek mi lehet az oka?(a kapcsolja be a szgépet, futassa a windows-t, cserélje le a felhasználót, és az ehhez hasonló jótanácsokat kéretik mellőzni, mivel nem megoldás a problémára ) Él még egyáltalán a szürkecsuklyás testvériség? Vagy csak a honlapjuk szállt el? Avagy csak én vok a lámer? üdv, @ Link a hozzászóláshoz
Arnulf con Jamerre Közzétéve: Május 16, 2007 Megosztás Közzétéve: Május 16, 2007 Üdv!@huszár, megpróbáltam közvetlenül elérni a Szürkecsuklyások honlapját, de nem jött le. Szerintem náluk van probléma. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Június 2, 2007 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2007 Zoli, ehhez hasonló spamokkal van/volt tele a fórum, ahol volt jogom töröltem őket. A többit pls tedd meg. Ezzel a hsz-el együtt nyugodtan. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Június 2, 2007 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2007 Az én "felségterületem" alatt szintén törlésre kerültek ezek És még lelkiismeretesen gyártottam a törlés-pm-eket is Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Június 2, 2007 Megosztás Közzétéve: Június 2, 2007 Üdv! Én meg már azt hittem, hogy hej!, de feléledt a fórum! Erre mit látok... Nem lehet ezeket a izéket kitiltani innen? Na jó, tudom, biztosan nem... Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 2, 2007 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 2, 2007 Sziasztok,tettem lépéseket, remélem beválik.üdv. Z Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts