Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

E-book

Recommended Posts

Sziasztok! Szeretek olvasni, de nem engedhetek meg magamnak drága könyveket, ezért e-bookokat keresgélek már régóta. A MAGUS nagy kedvencem, szerintem lenyűgöző világot hoztak össze magyar szerzők. Gyüjtögetem a könyveket, játék könyveket. Ezek még azonban hiányoznak és türelmetlenül várom az újakat is :)

M.A.G.U.S.- kalandorkrónikák: Kígyófészek
M.A.G.U.S.- kalandorkrónikák: A Viharfaló titka
M.A.G.U.S.- kalandorkrónikák: A kincses térkép

Wayne Chapman: Ősi titkok láza, acélnak vihara

Jan van den Boomen:
Kőerdő, szellőkör és más történetek

Malcolm J. Hunt:
Szörnyek családja

Cundior és Antail kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Szia!

Én sajnos segíteni nem tudok, mert ezek azok, amik nekem is hiányoznak. :( Viszont venném a bátorságot, hogy a segítségedet kérjem, mivel ezen kívül még hiányzik nekem 6 könyv, ami a kiírásod szerint neked megvan. Ezek lennének azok:

Merész álmok, sötét titkok II
Hallgat az ég
Jan van den Boomen - Toroni krónikák
Jan van den Boomen - Ladyr árnyai
Körtvélyes Ákos - Sziréndal
Raoul Renier - Krán

(És persze az általad említettek.)

Hálás lennénk, ha ezeket el tudnád nekem küldeni, valamint, ha esetleg mégis akad más hiányod, ami itt nem szerepel, akkor csak írj nyugodtan.

Illetve, nekem papír formában megvan az összes kiadott könyv (ezek is, amiket keresel), és gondolkodom egy ideje a digitalizálásán, csak ugye elég hosszú munka. Viszont ha van rá igény, elképzelhető, hogy belekezdek, és lassan, kis egységekben haladva, de elkészítem a maradéket is. Ígérni nem szeretném, de ha többen is buzdítanának rá (tehát volna szükség rájuk), akkor belekezdenék a közeljövőben. :)

Darabolo kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Hradar kalit!

Bocsánat, hülyeséget írtam, a Kőerdő, szellőkörre gondoltam, mivel ott csak 1 új novella van, ezért azzal kezdtem. Nemsokára a végére érek, és arra volnék kíváncsi, hogy ismersz-e jó szövegfelismerőt?

Viszont az Ősi titkokkal fogom folytatni, de az hosszú lesz. :(

A Sziréndal megérkezett, köszönöm, mihamarabb küldöm a Kőerdő-t!

Link a hozzászóláshoz

Megköszönnöm, ha nekem elküldenéd őket, én meg továbbítom neki!

Ezen kívül átnéztem a gyűjteményemet, már csak a Bestiárium III. kiadása hiányzik, a 3 lapozgatós könyv és a most megjelent Tűnt napok aranya, élők dicsősége (bár ez utóbbi hiánya annyira nem fáj...)

Ha esetleg ezek közül még megvan valami és át tudnád küldeni, vagy bárki másnak meglenne, annak nagyon örülnék! Illetve természetesen bárkinek bármi kell, csak szóljon nyugodtan!

Link a hozzászóláshoz
On 2020. 06. 10. at 13:15-kor MagyarGergely írta:

Besti 3 nekem sincs. Csak 2. A játékkönyvek sem, de azokat nem is kerestem.

Elnézést, hogy négy év késéssel  jövök a topicba, de talán releváns lehet: pár éve megvettem a Bestiárium 3. kiadását, és laponként összehasonlítottam a Bestiárium 2-vel. Nem találtam eltérést köztük. Nem sokkal később túl is adtam a 3-as kiadáson.

MagyarGergely kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...