Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban


Antail

Recommended Posts

  • téma Antail által lezárva és kitűzve

Üdv Kalandozók!

Örömmel jelentem be, hogy elérhető a 2020-as Kalandozok.hu Nyári Tábor kiírása: 

Az idei kiírás idén különösen fontos információkat tartalmaz mind a játékosok és csapatkapitányaik, és a KM-ek számára is. 

Téma a felmerülő kérdésekhez:

 

Link a hozzászóláshoz

Kedves Kalandozók!

Az idei Kalandozók.hu Nyári Tábor modulírói és szervezői a kialakult helyzetet, szabályozásokat és lehetőségeket a kezdetek óta nyomon követték, és keresték azt az utat, amin végighaladva idén is lehetett volna tábor.

Sajnos azonban a fejlemények - többek között a rendezvények tilalma - arra a döntésre sarkalltak minket, hogy bejelentsük: A 2020. évi Kalandozók.hu Nyári Tábor elmarad. Az okok vélhetően a legtöbbek számára nyilvánvalóak - nem tudjuk garantálni, hogy legyen tábor, jelenleg még a törvényi szabályozás sem teszi ezt lehetővé, és nem tudjuk, hogy ez változik-e odáig, arról nem is beszélve, hogy tudjuk, sok régi táborozó még akkor sem tudna jönni, ha esetleg lenne idén NYT. A döntést viszont a szervezés, a kalandmesterek és játékosok felkészülési ideje, illetve egyáltalán a táborozók életének megszervezése miatt nem akartuk későbbre hagyni. A táborra készült versenymodul (Hulla és TAO, közvélemény-alapú kalandmodulja) a 2021. évi Nyári Táborban kerül majd lemesélésre. Tehát sajnálatunkra az idei tábor nem kerül egyáltalán megrendezésre, azaz nem lesz későbbi időpontra halasztva. A Téli Tábor idejére remélhetőleg rendeződik már a helyzet, így terveink szerint a TT megrendezésre kerül!

Tudjuk, hogy ez fájdalmas hír sokatoknak, mi is szomorúak vagyunk miatta - azonban bízunk benne, hogy az immár közel két évtizedes lelkesedésetek éppoly töretlen lesz, mint a miénk, és az ezt követő táborokban viszontláthatunk titeket!

Nem lennénk viszont Kalandozók, ha hagynánk, hogy közös élmények nélkül teljen el ez a nyár! Készülünk nektek egy olyan megoldással a tábor hétvégéjére, ami ugyan a tábort, az ottani játékot és közösségi élményt biztosan nem tudja helyettesíteni (ezt mi is tudjuk, és nem is ez a cél), de egy kis kárpótlásként szolgálhat nektek, és nekünk is ezen nehéz időkben. Ha azon a hétvégén szeretnétek velünk egy közös, új élmény részesei lenni, figyeljétek a híreket, mert egy-két héten belül jövünk a részletekkel!

üdvözlettel,

A Nyári Tábor modulírói és szervezői

Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...