Antail Közzétéve: Január 14, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 14, 2020 A terepszemle során készítettünk nektek pár fotót: https://spark.adobe.com/page/7yi4TPwnsH6U8/ Ebben a témában lehet kérdéseket, vagy észrevételeket feltenni. Neko, Owden, Elovit és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Január 14, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 14, 2020 Én azt a vizesblokkot szeretném, amelyikben van szappantartó. Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Január 16, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 16, 2020 Képek alapján szuperül néz ki, kíváncsi vagyok élőben mennyire váltja be a reményeket, de szorítok neki. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Január 20, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 20, 2020 Szerintem nagyon biztató, szuperül néz ki minden. Egy bajom van vele, piszok messze van. Szerencsére autópályán könnyen és viszonylag gyorsan megközelíthető, de azért nem a szomszéd, nem megy, hogy beugrom egyik este... Látogatók ezzel nagyjából kilőve... Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: Január 24, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 24, 2020 Le lett meszelve a hely neve a főépületről ? Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Január 24, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 24, 2020 8 órával ezelőtt-kor nekdolan írta: Le lett meszelve a hely neve a főépületről ? Profi érzékelés próba! nekdolan és Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Január 27, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 27, 2020 Olyan mintha egy vasútmodelről fotózták volna le. Neko és wolf kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Február 13, 2020 Megosztás Közzétéve: Február 13, 2020 On 2020. 01. 20. at 13:09-kor Sir Thomas írta: Szerintem nagyon biztató, szuperül néz ki minden. Egy bajom van vele, piszok messze van. Szerencsére autópályán könnyen és viszonylag gyorsan megközelíthető, de azért nem a szomszéd, nem megy, hogy beugrom egyik este... Látogatók ezzel nagyjából kilőve... Nekem egy köpesre lesz (marmint a szulöktöl, nyilvan Stockholmbol mas :)), ami nagy valtozas, mert eddig minden helyre rengeteget utaztam Antail és Owden kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Neko Közzétéve: Február 16, 2020 Megosztás Közzétéve: Február 16, 2020 A képek alapján szimpatikusnak tűnik. Az pedig külön plusz pont, hogy közel van hozzánk (végre nem kell hosszan utaznunk). Ez számunkra most különösen fontos. (Bár nálunk lehet, csak Dekker képviselheti majd a családot... ). Így remélem élőben is beváltja a reményeket és máskor is lesz itt tábor. Az is jó szerintem, hogy a Pestről érkezők az autópálya révén szintén viszonylag könnyen megközelíthetik. A játékra kitalált helyek, vizesblokkok jónak és kellően tisztának tűnnek a képek alapján. A kinti közösségi helyek pedig egyszerűen szuperek. A többi meg majd élőben úgyis elválik. Owden, Antail, Andoron és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Scylla Közzétéve: Február 20, 2020 Megosztás Közzétéve: Február 20, 2020 egyébként mi a hely neve, cime??? utvonal tervezés miatt kell... Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Február 20, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 20, 2020 1 órával ezelőtt-kor Scylla írta: egyébként mi a hely neve, cime??? utvonal tervezés miatt kell... https://www.google.com/maps/place/Zöld+Közösségi+Ház+és+Erdei+Iskola/@46.1717637,19.9114522,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x474483fc713f7fbb:0x381689387ac3d8d1!8m2!3d46.17176!4d19.9136409 Shordanus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Február 29, 2020 Megosztás Közzétéve: Február 29, 2020 Jól látom, hogy bevásárlás és étkezési lehetőségek szempontjából Gyömrőre hasonlít? Pár perc kocsival Mórahalom központja, látok egy CBA-t, egy Coop-ot, és valami rétesest. Látszik a térképen egy csárda és egy pizzéria, és ennyi? Meg fél óra Szeged (tesco, auchan)? Van erre már valami felmérés, előkészület? A szálláson milyen kaják várhatóak? köszi, Daelon Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Február 29, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 29, 2020 13 órával ezelőtt-kor Daelon írta: Jól látom, hogy bevásárlás és étkezési lehetőségek szempontjából Gyömrőre hasonlít? Pár perc kocsival Mórahalom központja, látok egy CBA-t, egy Coop-ot, és valami rétesest. Látszik a térképen egy csárda és egy pizzéria, és ennyi? Meg fél óra Szeged (tesco, auchan)? Van erre már valami felmérés, előkészület? A szálláson milyen kaják várhatóak? köszi, Daelon Mórahalom kb. 8kmre található a szállástól, ahol van Coop és CBA és néhány vendéglő. - Az étkezést a szálláshely üzemeltetőjén keresztül intéztük és Mórahalomról szállítják nekünk frissen minden étkezés előtt. A menüt a tábor előtt fogom publikálni. Étetallergiákat továbbra is a jelentkeztetési rendszerben szükséges jelezni. - A szálláshelyen nincs büfé. A szálláshely elhelyezkedése miatt, idén praktikus étkezést kérni. Jadis, Bitschak, Shordanus és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Március 1, 2020 Megosztás Közzétéve: Március 1, 2020 13 órával ezelőtt-kor Antail írta: Mórahalom kb. 8kmre található a szállástól, ahol van Coop és CBA és néhány vendéglő. - Az étkezést a szálláshely üzemeltetőjén keresztül intéztük és Mórahalomról szállítják nekünk frissen minden étkezés előtt. A menüt a tábor előtt fogom publikálni. Étetallergiákat továbbra is a jelentkeztetési rendszerben szükséges jelezni. - A szálláshelyen nincs büfé. A szálláshely elhelyezkedése miatt, idén praktikus étkezést kérni. Nagyon szépen köszönöm, pont ezek miatt kérdeztem :) Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Március 2, 2020 Megosztás Közzétéve: Március 2, 2020 A tábor a semmi közepén van (konkrétan), 6 km a falu, ami viszont cserébe jól kiépített és felszerelt, hála a gyógyfürdőnek. A táborhoz nincs buszközlekedés, így Mórahalomtól gyalogosan húzós lenne, érdemes betársulni valakihez, aki kocsival megy. Miután a szerb határ közelében van a szállás, a telók automatán átkapcsolnak a szerb hálózatra, erre érdemes lesz majd odafigyelni. A wifi sem erős a helyszínen, szóval érdemes előre mindent letöltögetni, nagy netezés 60 emberrel a kb 1,7Mb sávszélességre nem túl életszerű. Shordanus, Antail, TAO és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Caos Közzétéve: Március 2, 2020 Megosztás Közzétéve: Március 2, 2020 On 2020. 02. 29. at 22:03-kor Antail írta: Mórahalom kb. 8kmre található a szállástól, ahol van Coop és CBA és néhány vendéglő. - Az étkezést a szálláshely üzemeltetőjén keresztül intéztük és Mórahalomról szállítják nekünk frissen minden étkezés előtt. A menüt a tábor előtt fogom publikálni. Étetallergiákat továbbra is a jelentkeztetési rendszerben szükséges jelezni. - A szálláshelyen nincs büfé. A szálláshely elhelyezkedése miatt, idén praktikus étkezést kérni. A helyi adottságok miatt fontos lenne tudni, hogy VEGÁN opció lesz-e, ha nem akkor pedig mikró/egyéb melegítési lehetőség lesz-e, vagy azzal is készülni kell? Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Március 2, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: Március 2, 2020 3 órával ezelőtt-kor Caos írta: A helyi adottságok miatt fontos lenne tudni, hogy VEGÁN opció lesz-e, ha nem akkor pedig mikró/egyéb melegítési lehetőség lesz-e, vagy azzal is készülni kell? Most beszéltem a helyszínnel ezzel kapcsolatban és Arelnek hála lesz vegán opció az étkezéshez. Az ezen témában felmerült kérdéseket/válaszokat a táborkiírásba is beteszem. Ne felejtsétek el a jelentkeztetési rendszerben jelezni ezt az igényt. Caos és TAO kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Bitpork Közzétéve: Március 14, 2020 Megosztás Közzétéve: Március 14, 2020 Sziasztok! Szegediek lévén (most szerveződünk még csak, és sokunknak első alkalom) mi naponta járnánk ki. A távolság v bevásárlás ennek alapján nem lehet gond - szemben a most kialakult járványügyi helyzettel. Szóval ha nem lesz gond a napi beszerzésben tudunk segíteni, de akár a minimális mozgásban is Szeged és a tábor helye között. Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Csupakosz Közzétéve: Április 27, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 27, 2021 Sejj! Ahogy látom a helyszín nem változott, ami ígéretes. Viszont a képeken nem igazán látszik a parkoló mérete. Körülbelül mennyi kocsi fér el benne vagy akár a közelben van-e lehetőség letenni a járgányokat, ha az megtelik? Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Április 27, 2021 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 27, 2021 A szallas korzeteben nincs mas letesitmeny, parkolohelyek az udvaron kijelolt parkoloreszen illetve a szallas elott (a tabor ideje alatt) szinte korlatlanul rendelkezesre allnak. Csupakosz kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Június 9, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2021 Sziasztok! Átnéztem a képeket és egy darab kávéfőzőt láttam a helyszínen. Esetleg valakinek van elfekvőben még ilyen szerkentyűje, amit el tudna hozni? Felteszem nem én vagyok az egyetlen ember a táborozók között, akinek kell egy kávé, hogy odataláljon a kávéfőzőhöz, így valószínű az egy gép kapacitása reggel szűkösnek bizonyulhat. (Engem sajnos a feleségem száműz ha elhozom otthonról, ezért bátorkodtam feltenni a kérdést.) Owden kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Június 9, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2021 Van rá a karakternek pénze? A felszerelést meg kell venni! Dzsadoknak van induló készletben kotyogós. Rodrigo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Június 9, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 9, 2021 7 perccel ezelőtt-kor Sneer írta: Van rá a karakternek pénze? A felszerelést meg kell venni! Dzsadoknak van induló készletben kotyogós. Persze! Azért indul a karakter 2. szinten... (A dzsad az nem jó, mert belefőzik a kávét és amúgy is macerás...) Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Június 10, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 10, 2021 23 órával ezelőtt-kor Rodrigo írta: Sziasztok! Átnéztem a képeket és egy darab kávéfőzőt láttam a helyszínen. Esetleg valakinek van elfekvőben még ilyen szerkentyűje, amit el tudna hozni? Felteszem nem én vagyok az egyetlen ember a táborozók között, akinek kell egy kávé, hogy odataláljon a kávéfőzőhöz, így valószínű az egy gép kapacitása reggel szűkösnek bizonyulhat. (Engem sajnos a feleségem száműz ha elhozom otthonról, ezért bátorkodtam feltenni a kérdést.) Biztos vagyok benne, hogy több csapatnál is lesz kávéfőző, csupán a megnyerő stílusodon és a megfelelő kompenzáción fog múlni a döntésük. Owden és Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés