Antail Közzétéve: Január 14, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 14, 2020 Itt lehet beszélgetni minden táborral kapcsolatos dologgal kapcsolatban. Shordanus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Január 15, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 15, 2020 Miután idén a mesélés mellett maradnék, az estékre fáradtabb, de kevésbé stresszes mesélőt kaptok ... ha lesz rá igény. Már most érdemes tehát ötletelni, hogy mit szeretnétek játszani az esti ST-os alkalmakkor. Persze még meg kell győznöm az itthoniakat is, hogy nélkülözzenek pár napra. Jadis, Niobe, Shordanus és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Január 15, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 15, 2020 EP? Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 16, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 16, 2020 EP, Kult Sir Thomas és Owden kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Január 16, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 16, 2020 EP tényleg kellene, Kult MMC folytatás, ha jól értem Tao... Jól értem? Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 17, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 17, 2020 12 órával ezelőtt-kor Sir Thomas írta: EP tényleg kellene, Kult MMC folytatás, ha jól értem Tao... Jól értem? Részemrôl igen, de szinte biztos vagyok benne, hogy mások részérôl nem csak MMC-re lesz igény. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Jadis Közzétéve: Január 17, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 17, 2020 EP, Kult, Kult MMC Owden és Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Január 17, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 17, 2020 Na, erre már igazán el szeretnék menni. Mindig csak nézegetem a beszámolókat a táborokról, de most már én is írni akarok egyet Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Január 17, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 17, 2020 20 perccel ezelőtt-kor DartonCF írta: Na, erre már igazán el szeretnék menni. Mindig csak nézegetem a beszámolókat a táborokról, de most már én is írni akarok egyet Szivesen latunk! Kezdj el csapatot szervezni minel elobb (vagy csatlakozni), hogy a marciusi taborjelentkezesnel ez mar ne legyen fuggo. DartonCF kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Január 17, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 17, 2020 Jaja, sűrűbben fogom nézegetni a csapatkeresőt Link a hozzászóláshoz
Niobe Közzétéve: Január 20, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 20, 2020 On 2020. 01. 15. at 12:22-kor Sir Thomas írta: Miután idén a mesélés mellett maradnék, az estékre fáradtabb, de kevésbé stresszes mesélőt kaptok ... ha lesz rá igény. Már most érdemes tehát ötletelni, hogy mit szeretnétek játszani az esti ST-os alkalmakkor. Persze még meg kell győznöm az itthoniakat is, hogy nélkülözzenek pár napra. Esetleg egy kellemes Cthulhu? Sir Thomas és Jadis kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Január 20, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 20, 2020 Réq: Jó ötlet, csak most egy egyszerűbb kalanddal kell készülnöm akkor. Niobe és Jadis kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Niobe Közzétéve: Január 20, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 20, 2020 Ha ezen múlik ám legyen Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Január 23, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 23, 2020 érdekesség a környék múltjából https://index.hu/tudomany/tortenelem/2015/02/12/pipas_pista_bergyilkos_noi_sorozatgyilkos/ Lozartan, Elovit és Shordanus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Január 23, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: Január 23, 2020 1 órával ezelőtt-kor Catsmile írta: érdekesség a környék múltjából https://index.hu/tudomany/tortenelem/2015/02/12/pipas_pista_bergyilkos_noi_sorozatgyilkos/ Most, hogy ezt beküldted a modulíróink új alapötlet után nézhetnek... Shordanus, Lozartan, Catsmile és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Január 25, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 25, 2020 On 2020. 01. 23. at 23:31-kor Antail írta: Most, hogy ezt beküldted a modulíróink új alapötlet után nézhetnek... Vagy épp ellenkezőleg. Catsmile, Antail és Shordanus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Február 14, 2020 Megosztás Közzétéve: Február 14, 2020 Ha nem jönne össze egy csapat (nem kapkodnak értem..:) ), akkor is van opció a táborozásra? Vagy az csak csapatoknak van? Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Február 14, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: Február 14, 2020 5 órával ezelőtt-kor DartonCF írta: Ha nem jönne össze egy csapat (nem kapkodnak értem..:) ), akkor is van opció a táborozásra? Vagy az csak csapatoknak van? Lehet, részletesebb reklám kell magadról! Csapat nélkül nem tudsz játszani. Van olyan csapat ahol szokott lenni idegenlégiós hely, de van olyan eset is, hogy valamelyik csapat csonkává válik időközben és oda be lehet jelentkezni. DartonCF kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Február 16, 2020 Megosztás Közzétéve: Február 16, 2020 Opció, ha nem sikerül csapatba kerülni: Athalayként fogok a csapatok közt mászkálni és sugallatokkal bombázom őket. Élet-rend jellegű tanácsokkal kezdek és az elfogyasztott sör mennyiségével arányban változok halál-káosszá Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Andoron Közzétéve: Február 16, 2020 Megosztás Közzétéve: Február 16, 2020 2 órával ezelőtt-kor DartonCF írta: Opció, ha nem sikerül csapatba kerülni: Athalayként fogok a csapatok közt mászkálni és sugallatokkal bombázom őket. Élet-rend jellegű tanácsokkal kezdek és az elfogyasztott sör mennyiségével arányban változok halál-káosszá Ha ez jol muködik, a Halal hamarabb meg lesz mint gondolnad Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Március 22, 2020 Megosztás Közzétéve: Március 22, 2020 A jelenlegi helyzeben gyakran eszembe jut az utolsó esti/éjjeli beszélgetés a Téli Táborban... az emberiség összefogásáról. :) Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: Március 23, 2020 Megosztás Közzétéve: Március 23, 2020 On 2020. 03. 22. at 12:10-kor Catsmile írta: A jelenlegi helyzeben gyakran eszembe jut az utolsó esti/éjjeli beszélgetés a Téli Táborban... az emberiség összefogásáról. Hát, ha már itt tartunk, töltsél nekem inkább egy kis jófajta teát! Most hasznos lenne hozzá egy VR bögre is.... Catsmile, Quasir és Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Quasir Közzétéve: Március 26, 2020 Megosztás Közzétéve: Március 26, 2020 On 2020. 03. 23. at 19:59-kor Lozartan írta: Most hasznos lenne hozzá egy VR bögre is.... VR mint Végtelen Refill? Lozartan, Catsmile és Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés