Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Csapatkereső, szervező


Recommended Posts

On 2020. 02. 05. at 19:52-kor DartonCF írta:

Sziasztok!

Első leendő táborozásom alkalmából jó lenne játszani is, tehát KELL EGY CSAPAT! :)

Akik még nincsenek meg, vagy elférnék, vagy szeretik a kihívásokat (velem játszani...), azoknak önéletrajzot, referenciát, szakmai múltat, etc. psziben küldöm :)

Üdv.

Dart

Megvagyunk! :)

Antail, tetra és Hulla kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Üdvözlet Mindenkinek!

Úgy alakult, hogy a tervezett csapatunk nem tud részt venni a nyári táborban, így a feleségem és jómagam számára keresnénk csapatot.

Mindketten évek óta játszunk M.A.G.U.S.-t, és egyéb szerepjátékokat, kedvenc karaktereink az Uwel-, és a Főnix paplovag, de megbirkózunk bármi mással is, ha az kell a csapatba. :)

Szívesen beszállunk teljesen kezdő és renegát csapatba is. :)

Akiknél esetleg emberhiány lenne, akár itt, akár fb-n Mareta Péter néven megtaláltok.

 

Előre is köszönjük.

Rayen és Sylphlox

Antail és Owden kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz
16 perccel ezelőtt-kor Legolol345 írta:

@Pistike Én szívesen jönnék, de még nem játszottam, M.A.G.U.S-t, a világról viszont van némi tudásom.

Üdv!

Az nem akadály. Sőt, szerintem sokkal jobb közösségben, egy jó KM keze alatt megtanulni a szabályokat - de a játék , elkezdés célja nem ez - mint otthon, egyedül. Szóval csak ez ne tartson vissza, a jó játék a lényeg, és lesz a lényeg! 

Antail, Legolol345 és Darabolo kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Sziasztok,

 

Apám is jöhetne? Nem fórumozó és, (én legalábbis mindig ezt mondom), ha lettek volna olyan barátai, akiket érdekel a szerepjáték, Bíborholdat olvasott volna (szóval világismerete sincs), viszont ezt valamennyire orvosolni tudom, és van már szerepjátékos múltunk (Harc és Varázslat és a Dungeons & Dragons 3. kiadása).

 

Üdv,

Legolol345

Link a hozzászóláshoz
On 2020. 04. 11. at 16:51-kor DartonCF írta:

Sziasztok!

Ha nem borul minden és meg lesz tartva a tábor, akkor elkelne nekünk még egy csapattag, hogy biztosan lehúzzuk a KM agyi kapacitását minuszba!

 

Szia!

Meglett azóta a csapat? Szívesen csatlakoznék kezdőként, ETK-val szeretnék játszani. Tudnák társulni hozzátok addig is akárcsak megfigyelőként?

Köszi a választ!

 

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Immár biztos, hogy (amennyiben lesz tábor és csapat) megyek :) . Kérlek jelezzetek vissza, ha valahová beférek. (Karaktert már generáltam, szívesen megosztom az esetleges befogadó csapattal, ha előzetesen ránézne. Nyilván a JK nincs kőbevésve, le is cserélem igény esetén. )

 

üdv:

Rodrigo

 

ui.: Szerény számításaim szerint jelenleg 2+1(2)+1(2)-en keresünk csapatot. Ha elsőre nektek is megfelelnek a többiek, akkor akár egy sequadion hálóban meg is ismerkedhetnénk és meglátjuk kompatibilisek vagyunk-e. (Ha nem az se baj, inkább itt derüljön ki, mint játék alatt.)

Con Salamander és Bitschak kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Sziasztok! Én mennék a táborba, de a csapatomból csak ketten tudnának jönni, és ők sem biztosan.  Ezért egy emberre mindenképp szükségünk lenne, de lehet hogy 3ra is. Ez lenne az első táborom, és nagyon szeretnék menni, szóval remélem hogy vannak még más, csapathiányban szenvedő emberek, akik csatlakoznának. Rólam és a lehetséges másik két emberről annyit, hogy 13-4 évesek vagyunk, és ha tapasztalat hiányban szenvedünk is, lelkesedésünk pótolja azt. 

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...