Antail Közzétéve: Január 14, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 14, 2020 Itt lehet csapatokat szervezni. A táborba 4 illetve 5 fős csapatokat fogunk engedni. Shordanus és Elovit kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Elovit Közzétéve: Január 16, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 16, 2020 Hoy! GéGé-vel (azaz Gerivel) csatlakoznánk egy csapathoz. Üdv, Tibi Link a hozzászóláshoz
Elovit Közzétéve: Január 24, 2020 Megosztás Közzétéve: Január 24, 2020 On 2020. 01. 16. at 12:12-kor Elovit írta: Hoy! GéGé-vel (azaz Gerivel) csatlakoznánk egy csapathoz. Üdv, Tibi Elkeltünk. nekdolan, Lozartan, tetra és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Február 5, 2020 Megosztás Közzétéve: Február 5, 2020 Sziasztok! Első leendő táborozásom alkalmából jó lenne játszani is, tehát KELL EGY CSAPAT! :) Akik még nincsenek meg, vagy elférnék, vagy szeretik a kihívásokat (velem játszani...), azoknak önéletrajzot, referenciát, szakmai múltat, etc. psziben küldöm :) Üdv. Dart Catsmile, Hulla, wolf és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Február 25, 2020 Megosztás Közzétéve: Február 25, 2020 On 2020. 02. 05. at 19:52-kor DartonCF írta: Sziasztok! Első leendő táborozásom alkalmából jó lenne játszani is, tehát KELL EGY CSAPAT! Akik még nincsenek meg, vagy elférnék, vagy szeretik a kihívásokat (velem játszani...), azoknak önéletrajzot, referenciát, szakmai múltat, etc. psziben küldöm Üdv. Dart Megvagyunk! Hulla, Antail és tetra kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: Március 4, 2020 Megosztás Közzétéve: Március 4, 2020 Üdvözlet Mindenkinek! Úgy alakult, hogy a tervezett csapatunk nem tud részt venni a nyári táborban, így a feleségem és jómagam számára keresnénk csapatot. Mindketten évek óta játszunk M.A.G.U.S.-t, és egyéb szerepjátékokat, kedvenc karaktereink az Uwel-, és a Főnix paplovag, de megbirkózunk bármi mással is, ha az kell a csapatba. :) Szívesen beszállunk teljesen kezdő és renegát csapatba is. :) Akiknél esetleg emberhiány lenne, akár itt, akár fb-n Mareta Péter néven megtaláltok. Előre is köszönjük. Rayen és Sylphlox Antail és Owden kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Március 5, 2020 Megosztás Közzétéve: Március 5, 2020 Szia Csillag! Gyertek, gyertek! Antail és Rayen Reval kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Rayen Reval Közzétéve: Március 6, 2020 Megosztás Közzétéve: Március 6, 2020 Köszönjük az invitációt, ha másként nem megy hozunk fejenként 2 karaktert. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Április 11, 2020 Megosztás Közzétéve: Április 11, 2020 Sziasztok! Ha nem borul minden és meg lesz tartva a tábor, akkor elkelne nekünk még egy csapattag, hogy biztosan lehúzzuk a KM agyi kapacitását minuszba! Csupakosz és Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Április 13, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 13, 2021 Akarok jönni a táborba! Ki tart velem? Legolol345 és Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Legolol345 Közzétéve: Április 14, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 14, 2021 @Pistike Én szívesen jönnék, de még nem játszottam, M.A.G.U.S-t, a világról viszont van némi tudásom. Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Április 14, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 14, 2021 16 perccel ezelőtt-kor Legolol345 írta: @Pistike Én szívesen jönnék, de még nem játszottam, M.A.G.U.S-t, a világról viszont van némi tudásom. Üdv! Az nem akadály. Sőt, szerintem sokkal jobb közösségben, egy jó KM keze alatt megtanulni a szabályokat - de a játék , elkezdés célja nem ez - mint otthon, egyedül. Szóval csak ez ne tartson vissza, a jó játék a lényeg, és lesz a lényeg! Legolol345, Darabolo és Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Legolol345 Közzétéve: Április 14, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 14, 2021 Sziasztok, Apám is jöhetne? Nem fórumozó és, (én legalábbis mindig ezt mondom), ha lettek volna olyan barátai, akiket érdekel a szerepjáték, Bíborholdat olvasott volna (szóval világismerete sincs), viszont ezt valamennyire orvosolni tudom, és van már szerepjátékos múltunk (Harc és Varázslat és a Dungeons & Dragons 3. kiadása). Üdv, Legolol345 Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Április 15, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 15, 2021 20 órával ezelőtt-kor Legolol345 írta: @Pistike Én szívesen jönnék, de még nem játszottam, M.A.G.U.S-t, a világról viszont van némi tudásom. Ez a te döntésed lesz. Én mindenkit szívesen látok. Addig is javaslom az autodidakta módszert. Hidd el nem atomfizika! Darabolo és Legolol345 kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: Április 15, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 15, 2021 Ha beleszólhatók, elsőnek egy olyan jellemű karaktert csinálj aki közel áll a te személyiségedhez. Így jobban rá tudsz érezni a dolgokra. Pistike és Legolol345 kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Május 1, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 1, 2021 Sziasztok! Ha semmi nem jön közbe, akkor (általában) szerény személyem is szívesen csatlakozna egy csapathoz. A karácsonyi ZŐD óta játszom magust (ha ez számít) és jellemzően a csapat érdekeit tartom szem előtt. 😁😁😁 Link a hozzászóláshoz
Szabofiuk Közzétéve: Május 1, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 1, 2021 On 2020. 04. 11. at 16:51-kor DartonCF írta: Sziasztok! Ha nem borul minden és meg lesz tartva a tábor, akkor elkelne nekünk még egy csapattag, hogy biztosan lehúzzuk a KM agyi kapacitását minuszba! Szia! Meglett azóta a csapat? Szívesen csatlakoznék kezdőként, ETK-val szeretnék játszani. Tudnák társulni hozzátok addig is akárcsak megfigyelőként? Köszi a választ! Link a hozzászóláshoz
DartonCF Közzétéve: Május 1, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 1, 2021 8 órával ezelőtt-kor Szabofiuk írta: Szia! Meglett azóta a csapat? Szívesen csatlakoznék kezdőként, ETK-val szeretnék játszani. Tudnák társulni hozzátok addig is akárcsak megfigyelőként? Köszi a választ! Szia! Sajnos kicsit bomladozik a csapat. Én sem tudok menni (nem lesz kutyakönyvem) Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Május 1, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 1, 2021 Üdv! @DartonCF, Tisztelettel és nyomatékosan kérek mindenkit, hogy a politikai megnyilvánulásokat - akármelyik oldalra vonatkozzon is - tartsa távol ettől a fórumtól és az ide írt hozzászólásaitól. Még mielőtt nagyon belemelegszünk. Köszönöm. Darabolo, Cz, Weilon és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Legolol345 Közzétéve: Május 8, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 8, 2021 Sziasztok, Apámmal szeretnénk jelentkezni a táborba. Még két ember kellene. Ha valakinek még nincs csapata, írjon rám nyugodtan pszi üzenet formájában. Üdv, Legolol345 Antail és Con Salamander kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Dugó Közzétéve: Május 10, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 10, 2021 Sziasztok! Csapatot keresek! Ha meg lesz tartva a tábor, akkor fixen mennék. Illetve valószínűleg jönne velem még egy barátom, ez kiderül amint visszajelez a mai nap folyamán. Szerk: Visszajelzett, ketten leszünk! Üdv, D. Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Május 12, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 12, 2021 Sziasztok! Immár biztos, hogy (amennyiben lesz tábor és csapat) megyek . Kérlek jelezzetek vissza, ha valahová beférek. (Karaktert már generáltam, szívesen megosztom az esetleges befogadó csapattal, ha előzetesen ránézne. Nyilván a JK nincs kőbevésve, le is cserélem igény esetén. ) üdv: Rodrigo ui.: Szerény számításaim szerint jelenleg 2+1(2)+1(2)-en keresünk csapatot. Ha elsőre nektek is megfelelnek a többiek, akkor akár egy sequadion hálóban meg is ismerkedhetnénk és meglátjuk kompatibilisek vagyunk-e. (Ha nem az se baj, inkább itt derüljön ki, mint játék alatt.) Con Salamander és Bitschak kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Május 15, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 15, 2021 Sziasztok! Jelentem formálódik egy csapat. Legolol (két fővel), Dugó és jómagam alkotjuk a lelkes társaságot, akik örömmel fogadják azt az egy főt, aki elég bátorságot érez tovább színesíteni kompániánkat. Cz kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
viiper Közzétéve: Május 19, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 19, 2021 Rodrigo! Érdekelne a dolog! Tudnál adni egy telefonos elérhetőséget megbeszélni, egyeztetni? Rodrigo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Lopov Közzétéve: Május 20, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 20, 2021 Sziasztok! Én mennék a táborba, de a csapatomból csak ketten tudnának jönni, és ők sem biztosan. Ezért egy emberre mindenképp szükségünk lenne, de lehet hogy 3ra is. Ez lenne az első táborom, és nagyon szeretnék menni, szóval remélem hogy vannak még más, csapathiányban szenvedő emberek, akik csatlakoznának. Rólam és a lehetséges másik két emberről annyit, hogy 13-4 évesek vagyunk, és ha tapasztalat hiányban szenvedünk is, lelkesedésünk pótolja azt. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés