Pegasus Közzétéve: Szeptember 5, 2004 Közzétéve: Szeptember 5, 2004 Ri Houjun, ebben a mesében csak az az baki, hogy a bolondok általában nem tudnának egy királyságot rendesen irányítani... bár nem tudom, hogyha mindenki "ugyanúgy" bolond, akkor talán.
Warlock Közzétéve: Szeptember 5, 2004 Közzétéve: Szeptember 5, 2004 Üdv!Egyáltalán nem biztos az sem hogy egyáltalán létezett az a Jézus akiről szó van. Ne égessetek el plz. De legalább gondolkozzatok el rajta. A Bibliával ugyanez a helyzet. Tény hogy létezett sok szereplője,de nagyon sok van a kitaláltakból is. Ha megnézitek, az ősi pogány ünnepek dátumát vették át a keresztények és kreáltak maguknak baromságokat hozzá,amiket talán még ők is elhittek...(Nem én találtam ki ezt,ez tény.)Ha most valakit megingattam eddigi fanatikus hitében,sajnálom,ha pedig egy inkvizítor-lelkű emberhez szóltam akkor mielőtt válaszolna,járjon utána. Mindenki abban hisz amiben akar és én tiszteletben is tartom mindenki vallását amíg nem lopják el az ünnepeinket és titulálnak démonokkal cimboráló gonosz nekromantának. Persze nem a mai keresztényekről beszélek hanem a régi idők EGYH
Pred Közzétéve: Szeptember 5, 2004 Közzétéve: Szeptember 5, 2004 Üdv!Nézd Warlock, ne vedd személyeskedésnek, de a "régi" idők egyháza, Krisztus által lett alpítva, és TÉNYLEG azokat az elveket vallották, amiket hirdetnek.(Szeretet, béke, szegénység, etc.) És aszerint éltek. Sztem te a KÖZÉPKORI egyházra gondolsz. Akkor voltak ezek a szarságok. Nyugi, nem fogunk elégetni.(azt hittem, legalább ennyire megismertél az NYT-n...)Nekem elhiheted, gondolkoztam rajta...A Biblia: Ne szószerint értelmezd! Csupán merőben szimbólikusan...Egyébként a Biblia Ószövetségi része (az ittlevő, témában járatosak kedvéért: az első fele...) a zsidó nép történetét írja le. Ami speciel tényleg igaz (Az Istennel kapcsolatos részét nem kell elhinnetek, bár pontosan asszem nem is ismerhetitek, na mindegy...). Ennek TE nézz utána!!! (pld.:egyiptomi, sumer történelem(Babiloni fogság), stb.)És még sorolhatnám. Remélem ennyi elég....Jézus: nem kérem, hogy higgy benne, ezt nem is várnám el tőled, de most nem fogom neked elmagyarázni az érveimet. Inkább nézz utána ennek is magad.De hisz te nekromanta vagy nem? Akkor mi a bajod ezzel a címmel?'Egyébként melyik ünnepedet "lopta" el az egyház? Nem igazán ismerek túl sok olyan ünnepet, melyet a pogányoktól vettünk volna át...(én se vagyok mindentudó...) És kicsit konkrétabban, melyik ünnepekre golndolsz? A Húsvétot a zsidóktól vettük még át, elvégre a keresztény egyház abból alakult ki. És a mai vonatkozása Jézussal kapcsolatos.A Karácsony:szintén mintha Jézussal függne össze, bár most nagyon megingattál...Ezek csak a két legnagyobb, de ha kéred szívesen adok még háttérinfót.Szeretném, ha kicsit utánajárnál bizonyos dolgoknak, és felkészülten tudj vitázni abban a témában, amihez hozzászólsz. És most nemcsak erre a témára gondolok, hanem úgy általában.Érted, ugye? Hmm?
Warlock Közzétéve: Szeptember 5, 2004 Közzétéve: Szeptember 5, 2004 Üdv Pred! Örülök hogy van kivel megvitatnom az egészet. Sajna várnod kell még a válaszokra,mivel hülyeséget/hamis dogot nem szeretnék állítani. Nem,nem vagyok nekromanta, az Live-on voltam A Wicca vallásról beszélek. Ha érdekel,Te is utánanézhetsz Wicca vagy boszorkány könyvekben. Nem mondanám ki még,hogy wicca vagyok,egyelőre keresem az utat (15 éves vagyok) és most éppen ezt a vallást tanulmányozom behatóbban. Amiket mondtál elgondolkodtattak,beszélni fogok egy 1-2 emberrel akik elejétől végéig ismerik a bibliát. Várom amúgy a többiek beleszólását is. A dolgot azért vetettem fel,hogy kerekedjen belőle egy vallási...hát vitának nevezném de az nem veszekedést jelent hanem tényleg VIT
Matayus Közzétéve: Szeptember 6, 2004 Közzétéve: Szeptember 6, 2004 Hell! Egy kérdés csak hozzátok: Ha Isten mindenható, akkor tud teremteni egy olyan követ, amit már ő sem bír el? De nem azért...blablablablablablablablablablablablabla
Tybycsoky Közzétéve: Szeptember 6, 2004 Közzétéve: Szeptember 6, 2004 OFF - War, nemazért, de ha vallási vitát akarsz folytatni arra ott van a "Valóság igazsága, kik vagyunk honnan jöttünk" topic. Ott aztán érdeklődhecc, vitatkozhatsz a vallást jól ismerő emberekkel. - OffON- Sztem vallásra igenis szükség van, mégha sokan nem is hisznek semmiben (bár kétlem hogy létezne ilyen ember). Én magaman deistának vallom, hiszem, hogy van isten, vagy egy felsőbb hatalom. Mert valahogy létre kellett jönnie az univerzumnak, és az egész mindenségnek, de nem vallom, hogy tudná irányítani az embereket, és tudná irányítani a sorsunkat. Hisz ahogy a biblia is kimondja Isten jóságos, megbocsát blabla. Akkor az előbbi állításom megcáfolandó, hogy miért nem állítja meg a vérengzést a közel keleten. Miért engedi, hogy az emberek kapzsi legyenek? Miért engedi, hogy a legnagyobb érték a pénz legyen és a hatalom? Bár ezt is már sokan leírták sokféleképp sok helyre. Ahány ember, annyi vélemény.Matyi: hahaha, nemtudom, kérdezd meg tőle. Visszatérve a topic témájára. Ugye most volt Oroszországban ez a terrorista támadás, ahol nemtudom hányan haltak meg. De leginkább gyerekek, és pár (10-30) tanár. A gyerekeket, megerőszakolták, megcsonkitották és még soksok szőrnyű dolgot műveltek velük. Nos, kérdezem én, ha egy ember(ek) ilyen szörnyűségre képes(ek) a hatalomért, a pénzért, akor hová fog ez a világ fajulni? Egy pár évtized múlva saját magunkat fogjuk kiírtani. És az egészben az a röhej, hogy egyes embereknek nemhogy tilja, hanem még buzdítja is erre a vallása. És megint előkerült a vallás. Bár ha mi, Európaiak, Az amcsik, az arabok, az oroszok, nem változunk meg akár egy csöppet is, és ha nem becsüljük meg csak egy kicsit is jobban egymást, a természetet és mindent ami körülöttünk van, akkor azt mondom, hogy nem is baj, hogy kiírtjuk egymást. Ugynais én nem szeretnék egy olyan világban élni ahol akkor is félnem kellene, ha csak egy zacskó teért szeretnék elugrani a sarki butikba, hogy nehogy pont akkor robbanjon egy pokolgép, vagy pont akkor jöjjön egy tank és lőjjön szét etc. Na csak ennyit szerettem volna mondani. Üdvözletem:
Warlock Közzétéve: Szeptember 6, 2004 Közzétéve: Szeptember 6, 2004 Csoky szépet szóltál.Akit pedig háborúra buzdítja a vallása...hát szar már neki és igazából el se tudom képzelni.Ezeknek azt tanácsolnám, hogy "egyszemélyes háborúban írtsák ki magukat". :evil: Igazából akkor kiveszek a topicból. Pred : ha gondolod beszélhetünk cseten.
Pred Közzétéve: Szeptember 6, 2004 Közzétéve: Szeptember 6, 2004 Üdv!Tybycsoki: Melyik vallásra gondolsz? Én nem ismerek olyan vallást, ami háborúra buzdítana. Ha a muzulmánok dzsihadjára gondolsz, az teljesen más. Ha szépen megkérsz, részletesen elmagyarázom neked. Az ilyen terrorakcióknak semmi köze a valláshoz! (És most nem mint hívő, hanem mint tárgyilagos szemlélő mondom.) Amit bin Ladenék csináltak, az ALAPJAIBAN ellenes az iszlám elveivel. A keresztes háborúk se azé voltak, mert szent cél így, meg szent cél úgy... POLITIKA!!! Kellett a terület, ahol több természeti kincs(arany, ezüst, stb.) van. És h az uralkodók növelhessék hatalmukat gyarmataik által.Az USA se felszabadít, csak kell neki a terület az OLAJ miatt! "Akkor az előbbi állításom megcáfolandó, hogy miért nem állítja meg a vérengzést a közel keleten. Miért engedi, hogy az emberek kapzsi legyenek? Miért engedi, hogy a legnagyobb érték a pénz legyen és a hatalom? "Hogy leegyszerűsítsem, gondolj a MAGUS-ra! Ott vannak a pyarroni(görög), kyr(indiai?), Domvik(keresztény), Ranagol(sátán?(ez nem biztos!)) vallások. Az istenek csak szemlélnek, NEM AVATKOZHATNAK BE!Valahogy így képzelem ezt én is. De ez csak az én véleményem. Ha szerinted marhaság, fejtsd ki, h miért?Warlock:OK, de nem tudok fölmenni a chat-re. Ráklikkelek az parancsra és semmi. Menjünk át inkább abba a másik topic-ba.
Tybycsoky Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Tybycsoki: Melyik vallásra gondolsz? Én nem ismerek olyan vallást, ami háborúra buzdítana. Ha a muzulmánok dzsihadjára gondolsz, az teljesen más. Ha szépen megkérsz, részletesen elmagyarázom neked. Tudom, hogy teljesen más, de azért mégse. Mert a Dzsihad nem tiltja a szent háborút, a hit térítésének erőszakkal történő formáját. De egyben itt is van a gond. Hogy ez már rég nem a hittérítésről szól. Csak az arabeusok a dzsihádra fogják, hogy de igen az, miközben mégse. Amit bin Ladenék csináltak, az ALAPJAIBAN ellenes az iszlám elveivel. Tudom, de ha ezt vesszük alapul akkor már ott van Huszein is, Szaud-Arábia is és még sorolhatnám. De mondok egy példát:Ott van Jordánia. Az is mohamedán vallású ország. Ott is engedélyezett a Dzsihad. Ott is gyilkolhatnák egymást az emberek, ott is elnyomhatnák a nőket stb. Ehelyett mit csináltak? Jó viszonyban vannak Izraellel, Irakkal, Szaud-Arábiával és még soksok környező országgal. Fejlesztik magukat. Az utóbbi években fellendült a turizmus is, még a háború ellenére is sok turista megy oda. A mostani királynak fehér amerikai, ismétlem AMERIKAI felesége van, EGY. Ha a Jordánok tudnak így gazdálkodni, élni. Békében, gazdagságban, akkor a többiek miért nem tudnak? A keresztes háborúk se azé voltak, mert szent cél így, meg szent cél úgy... POLITIKA!!! Kellett a terület, ahol több természeti kincs(arany, ezüst, stb.) van. És h az uralkodók növelhessék hatalmukat gyarmataik által. Az USA se felszabadít, csak kell neki a terület az OLAJ miatt! Igen, rátanpottál a lényegre. Amerika csak eljácca itt a csendőr szerepét, miközben teljesen más szándékai vannak. A háború, nemcsak az olajszerzés miatt tört ki. Valahol ki kell próbálni az új fejlesztésű fegyvereket élesben. El kell terelni magáról a figyelmet. Tudniillik a háború kitörte előtti időszak eléggé válságos volt az amerikaiaknak. Leesett az olaj ára, nem mentek úgy a dolgok ahogy kellenének egy nagyhatalomnál. Azzal, hogy a világ Irak felé figyelt, volt ideje összeszedni magukat, illetva az ott talált olajjal kipótolniuk a hiányosságaikat. Hogy leegyszerűsítsem, gondolj a MAGUS-ra! Ott vannak a pyarroni(görög), kyr(indiai?), Domvik(keresztény), Ranagol(sátán?(ez nem biztos!)) vallások. Az istenek csak szemlélnek, NEM AVATKOZHATNAK BE! Ha nem avatkozhatnek bele az emberi életba, akkor az merőben ellenkezik a bibliában leírtakkal. Ott van pl Noé. Ha igaz az állításod akkor Isten nem elvileg nem figyelmeztethette volna Noét, hogy építsen ekkora, meg ekorra bárkát. Meg ott van Mózes is. Miért adott volna akkor Isten Mózesnek hatalmat. Még ott van pár példa, én nem ismerem a bibliát, és nem is vagyok vallásos.
Vándor Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Üdv!Tybycsoki:nagyjából így van. Az utolsó bekezdésre: a MAGUS szerint is küldhetnek az istenek prófétákat, akik közvetítik akaratát... (pld.:Airun al Malem...(Darton)). Meg hát sugalamazniuk szabad, nem? (nem vagyok profi a rendszerben, de asszem íhy van)Tudod, annyira nagyon mélyen ezidáig még nem sikerült elmélyednem bizonyos dolgokban, de tudod Isten választást hagyott az embereknek. A keresztény vallás szerint Isten beavatkozhatna, de nem teszi, mert azt akarja, h az emberek maguktól leljék meg a helyes utat. Láttad a Minden6ó-t? Sztem Isten talán tényleg szabadságon van/volt századunkban...A Dzsihad sokkal inkább egy egyszemélyes küzdelem (nem háború!!!). Ha te egy jótettet cselekedtél, pl. idős nénit átkíséred a zebrán és segítesz neki felvinni a csomagjait a lépcsőn, te dzsihadot csináltál. Vagy felsegítesz valakit, aki elesik az utcán, és a többiek elmennek mellette, akkor is.(csak példa, ez egészen más is lehet) Ezt nekem egy bölcs muzulmán mondta. Ennél egészen kis dolgokra kell gondolni...Meg ugye ott van a vallásra térítés. Csekélyke tudásom szerint a Korán kimondja, h igen, téríteniük kell, de nem erőszakkal. Legalábbis én így tudom.Warlock, nyugodtan megvitathatjuk itt is.
Pred Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Közzétéve: Szeptember 7, 2004 Üdv!Tybycsoki:nagyjából így van. Az utolsó bekezdésre: a MAGUS szerint is küldhetnek az istenek prófétákat, akik közvetítik akaratát... (pld.:Airun al Malem...(Darton)). Meg hát sugalamazniuk szabad, nem? (nem vagyok profi a rendszerben, de asszem íhy van)Tudod, annyira nagyon mélyen ezidáig még nem sikerült elmélyednem bizonyos dolgokban, de tudod Isten választást hagyott az embereknek. A keresztény vallás szerint Isten beavatkozhatna, de nem teszi, mert azt akarja, h az emberek maguktól leljék meg a helyes utat. Láttad a Minden6ó-t? Sztem Isten talán tényleg szabadságon van/volt századunkban...A Dzsihad sokkal inkább egy egyszemélyes küzdelem (nem háború!!!). Ha te egy jótettet cselekedtél, pl. idős nénit átkíséred a zebrán és segítesz neki felvinni a csomagjait a lépcsőn, te dzsihadot csináltál. Vagy felsegítesz valakit, aki elesik az utcán, és a többiek elmennek mellette, akkor is.(csak példa, ez egészen más is lehet) Ezt nekem egy bölcs muzulmán mondta. Ennél egészen kis dolgokra kell gondolni...Meg ugye ott van a vallásra térítés. Csekélyke tudásom szerint a Korán kimondja, h igen, téríteniük kell, de nem erőszakkal. Legalábbis én így tudom.Warlock, nyugodtan megvitathatjuk itt is.Én vótam
Takeda Közzétéve: Szeptember 10, 2004 Közzétéve: Szeptember 10, 2004 Vallás: Isten valóban nem a avatkozik be. De azért, mert az emberek a szabad akaratot választották. A luciferi lényekhozták az önnállóság princípiumát nekünk, ezzel viszont a hibázás lehetőségét. Isten és így minden szolgája tiszteletben tartja az emberek szabad akaratát, és csak akkor avatkozik be, ha hiszel benne, és megkéred rá. (ezt bonyolult lenne elmagyarázni hogyan, de legyen tény, hogy ha kinyilvánítod, hogy az ő útjait járod, áldásokban lesz részed. Ehez persze a szeretet és tudás magaslata szükséges, hiszen isten szerint ezek a legfontosabbak.)Hogy szabadságra ment Isten a múlt században...A háttér ez. Sátánt és követőit levetették a felsőbb szférákból, és mivel ez a dimenzió a legfejlettebb amit elérhetnek, ezért tevékenységük itt koncentrálódott. Jelenlegi bibliaértelmezési álláspontom szerint az évheteket megfejtve 1914-ben volt annak az ideje, hogy Jézus megkezdte uralkodását a menyben. Ez időpontban lettek eltávolítva az említett lények.Annyira szigorúan nem kell tekintenünk a keresztes háborúkra. A pápák abban az időben a politikát használták a szent célok érdekében. VII. Gergely pápa és IX. Orbán pápa, akik a keresztes háborúkat előkészítették, igenis azért akarták megtisztítani a szent helyeket, és a hozzá vezető utat, mert halomra ölték a szerncsétlen zarándokokat, az időben palesztína területén több mint 30000 templomot romboltak le a muzulmánok és üldözték a keresztényeket. Nem csoda tehát, hogy az onnan visszatártek az Antikrisztus uralmáról számoltak be. A pápa kötelességének érezte, hogy segítsen az ottaniakon. Ja és isten szolgái folyamtosan azzal foglalkoznak, hogy isten szándékait és elvárásait az emberekkel megosszák, illetve megpróbálnak helyes életmódjukkal példát mutatni.A korábbiakhoz. A biblia egyes elemeit szimbólikusan kell olvasni, a többit szó szerint.
Aquenor Közzétéve: Szeptember 10, 2004 Közzétéve: Szeptember 10, 2004 Tybycsoky írta:Bár ha mi, Európaiak, Az amcsik, az arabok, az oroszok, nem változunk meg akár egy csöppet is, és ha nem becsüljük meg csak egy kicsit is jobban egymást, a természetet és mindent ami körülöttünk van, akkor azt mondom, hogy nem is baj, hogy kiírtjuk egymást. Ugynais én nem szeretnék egy olyan világban élni ahol akkor is félnem kellene, ha csak egy zacskó teért szeretnék elugrani a sarki butikba, hogy nehogy pont akkor robbanjon egy pokolgép, vagy pont akkor jöjjön egy tank és lőjjön szét etc. Na erről má lekéstél.Már egy ILYEN világban élsz.Azzal nem értek egyet h nem is baj ha kiirtjuk magunkat de a többivel igen.szvsz bármikor bárki meg tudna téged ölni.akárhogy.bomba,kés,golyó soroljam még?Szomorú de ez van.Azzzal kapcsolatban h az emberiség kiirtja önmagát-->nééz körül ember!már száz éve ez folyik.(bár szerintem ez az egész ott kezdődött amikor lejöttünk a fáról..)Na mára ennyi by
Aquenor Közzétéve: December 8, 2004 Közzétéve: December 8, 2004 Szerintetek lesz olyan ember aki képes lesz megállítani ezt az egészet?(úgyértem amiről eddig beszéltünk)Lesz-e egy olyan ember aki képes lesz maga mellé álítani megfelelő sok embert és képes(ek) lesznek-e leállítani a dolgok mostani menetét?
Pred Közzétéve: December 8, 2004 Közzétéve: December 8, 2004 Üdv!Valszeg lesz, hosszabb-rövidebb ideig, hogy a saját zsebeit megtömje...Olyan, aki komolyan gondolja, aligha lesz.
Madovick Közzétéve: December 8, 2004 Közzétéve: December 8, 2004 Egy ember aligha lesz. Itt már kevés az egyéni hősködés és világmegváltás. Moöst vagy mindenki igyekszik visszafordítani a hanyatlást, vagy pedig az egész eleve reménytelen. De amíg lesz legalább egy ember akinek a profit és a saját jóléte többet ér, mint mindannyiunk jövője...Ez egy utópia. Garantáltan nem fog bekövetkezni soha. Sőt... Ha jobban belegondolok egyszer bizonyosan. Amikor az életösztön felülkerekedik a kapzsiságon és az önzésen. De akkor már úgyis késő lesz.Szerintem.
Aquenor Közzétéve: December 8, 2004 Közzétéve: December 8, 2004 Miért?Hitler is képes volt maga mellé állítani egy egész országot csak rossz cél érdekében.Akor miért ne lehetne gey olyan ember akinek mindez sikerül csak ő nem a világ leigázására használná ezt a hatalmat hanme jó célok elérésére.(Most így útólag átolvasva ez télleg valószínűtlen....)
Pegasus Közzétéve: December 8, 2004 Közzétéve: December 8, 2004 Ha jönne egy földönkívüli, aki emberséges, de mégsem ember, ő talán meg tudná állítani ezt az egészet, de egy ember soha. És pont azért, mert ember. Ha egy embernek hatalma van, mindig "megjelenik neki a kígyó", és mindig győz a hatalomvágy...
Madovick Közzétéve: December 8, 2004 Közzétéve: December 8, 2004 Aquenor: Hitlerről csak annyit, hogy ő valóban igen karizmatikus személyiség volt. Abban is igazad van, hogy maga mellé tudta állítani az embereket. Na de miért? Mert a fasizmus szellemében kormányzott, ami annyit tesz, ha nem tévedek, hogy egy közös ellenségképpel fogta össze saját népét, és késztette őket olyan gazdasági-társadalmi és miegyéb teljesítményekre. Esetében a közös ellenség fogalma: mindenki aki nem árja.De a mai világban minden földi embernek össze kellene fognia, így aztán igen nehéz lenne nekik közös ellenséget találni, akit gyűlölhetnek. A globális felmelegedés, az ózonlyuk, a globális klímaváltozás úgy látszik nem elég jó nekik...Ezért is drukkolok, szálljanak le a földönkívüliek, lehetőleg inváziós céllal. Na az azt hiszem az eléggé kézzelfogható fenyegetés lenne hatmilliárd birkának... Az idegenek elűzése után -ami pedig közel sem biztos, hogy sikerül- talán végre minden ember egy zászló alatt élhet, békességben, boldogságban. Innen gondolom már kitaláltátok, hogy véleményem szerint a legjobb kiút a száz százalékos globalizáció.Azért is kellenek idegenek az egyenletbe, mert nélkülük az egységes Föld megteremtése igen-igen hosszú időnkbe telne, ha sikerülne egyáltalán, és nem bukna meg az egyes népek nacionalizmusa és függetlenségi törekvései miatt.Most nézem csak, kicsit megszaladt a klaviatúra. Szóljatok, ha nem értetek egyet velem.
Madovick Közzétéve: December 8, 2004 Közzétéve: December 8, 2004 Jah igen, és mégvalami, ezt az előbb lefelejtettem.Szintén Aquenor hozzászólására reagálva:Az merőben nézőpont kérdése, hogy Hitler jó, vagy rossz cél érdekében használta fel a hatalmát. Hiszen ha -tételezzük fel- leigázza az egész világot és kiirt mindenkit, akkor napjainkra már csak az összetartó "felsőbbrendű faj" egyedei élnének itt. Akkor meg már mit számítanának az ezerszám kiirtott népek.Ez azért egy igen elmebeteg elképzelésre sikerült a részemről... :oops:Bár ők azért biztos tudnák egységesen kezelni ezeket a problémákat.
dio27 Közzétéve: December 10, 2004 Közzétéve: December 10, 2004 Ez jó, Hitlerről azt tanultuk, hogy nem volt elmebeteg, csak "torzult személyiség", a gyerekkorában apjától elszenvedettek miatt. Megasztán ő volt ám a fajtiszta árja (150 cm, fekete haj,... No mindegy. A témáról meg annyi a véleményem, hogy igen Hitler magamellé állította az embereket, de ez abban a korban sokmindentől függött (I. vh. után, nem kezdeném el sorolni)Fölismerte hogy ha az egyén nem is, de a tömegek befolyásolhatóak mint a birkák. De ha egy ember ugyanígy a jó cél érdekében (saját érdekeikről lemondatva az embereket) kiállna hogy mentsük meg a Földet, nem sok követője lenne. Az embereket a rosszról sajnos sokkal könnyebb meggyőzni...
Vándor Közzétéve: December 15, 2004 Közzétéve: December 15, 2004 Egyvalamit szögezzünk le: itt ezen a földön SOHA nem lesz olyan hogy "mindenki happy", ugyanis ez a hely nem azért jött létre hogy boldogok legyünk... ha valakinek eddig nem tűnt volna föl. Röviden csak ennyit, bár erről a témáról elég sok könyvet lehetne írni Ez jó, Hitlerről azt tanultuk, hogy nem volt elmebeteg, csak "torzult személyiség" Ehhez meg csak annyit hogy az olyan "ember", aki hidegvérrel öl/ölet meg X embert az nálam rég az elmebeteg kategóriába tartozik. Takeda veled 1x szívesen leülnék beszélgetni, csak az a baj hogy sztem ezzel az 1 év "aktív" szellemi önképzéssel nem lennék veled 1 szinten. De elvégre még ráérek
Kyr Közzétéve: December 15, 2004 Közzétéve: December 15, 2004 Egyvalamit szögezzünk le: itt ezen a földön SOHA nem lesz olyan hogy "mindenki happy", ugyanis ez a hely nem azért jött létre hogy boldogok legyünk... ha valakinek eddig nem tűnt volna föl. Röviden csak ennyit, bár erről a témáról elég sok könyvet lehetne írni Ez jó, Hitlerről azt tanultuk, hogy nem volt elmebeteg, csak "torzult személyiség" Ehhez meg csak annyit hogy az olyan "ember", aki hidegvérrel öl/ölet meg X embert az nálam rég az elmebeteg kategóriába tartozik. Takeda veled 1x szívesen leülnék beszélgetni, csak az a baj hogy sztem ezzel az 1 év "aktív" szellemi önképzéssel nem lennék veled 1 szinten. De elvégre még ráérek Buta forum kiléptetett.
Amund Közzétéve: December 15, 2004 Közzétéve: December 15, 2004 Ahoy,a legegyszerűbben, ugyanakkor a legfájdalmasabb igazság tartozik ehhez a kérdéshez: NEM ÉLNI SZÜLETTÜNK!
Takeda Közzétéve: December 17, 2004 Közzétéve: December 17, 2004 Ó de kár, pont mennem kell...Vendég: Örömmel beszélgetek veled.
Recommended Posts