Deodatus Közzétéve: Június 27, 2020 Közzétéve: Június 27, 2020 tetra visszajelzése alapján, amit köszönök, ez a legjobb ajánlatom vasárnapra CON BARDE, IN FLAMES Rendszer: Swords Without Master Világ: A KKUK ('93) Ynev képe, "vanilla Gorwick" Stílus: a résztvevőktől függ Felület: Google Hangouts + Google Docs Időtartam: 3 óra vasárnap este Karakterek: 4 db félkész, a játék során egyéníthető karakter Státusz: egyik kedvenc rendszerem, ezt a konkrét ötletet eddig 3 alkalommal meséltem Leírás: Kiskamaszként Dózsa György haláláról tanulva, In Flames albumokat hallgatva különösen mélyen az emlékezetembe égett a M* híres példajátéka, amelyben Mirell, Dorten, Simonel és con Tibera (egymással csipkelődve, de) kiszabadítják a rabságban sínylődő társukat, míg a várúr, con Barde dicstelen és csúf halált hal. Most e példajáték történetét fogjuk újra elmondani, pontosabban rebootolni. Rajtunk múlik, mennyiben játsszuk újra, mikkel egészítjük ki, és hogyan térünk el az eredetitől. A végeredmény részben kellemesen nosztalgikus lesz, részben pedig meghökkentően friss – de mindenképpen egyedi és megismételhetetlen. A Swords Without Master "narratív" szerepjáték, szabályrendszere újradefiniálta az RPG-k határait. A szó eredeti értelmében storyteller (történetmondó) játék. Bár van benne játékvezető, aki összefogja a cselekményt, de játékosként a szokásosnál sokkal nagyobb ráhatásod lesz a történetre, mintha csak a társszerzőm lennél egy novella írásában. Karaktered úgy fog működni, mint a novellák vagy regények hősei, így tetteinek valóban csak a fantáziád szabhat majd határt. E tulajdonságai miatt a játékot többen egyfajta “fikciószimulátornak” tartják. A játék kezdőbarát, szabály-előismeretet nem igényel. Elsősorban azoknak ajánlom, akik: Vizuális típusok, szeretik elmondani (“lefesteni”) és elképzelni azt, mit és hogyan csinál a karakterük; Kockacsörgés és szabálykombinálás helyett a történetszövésre szeretnek koncentrálni; Nyitottak új játékokra és mások ötleteire, szeretnek meglepődni és együttműködve improvizálni. Owden és Sigurd O'romell kedveli ezt
Con Salamander Közzétéve: Június 29, 2020 Közzétéve: Június 29, 2020 Én beneveznék játékosként, ha lehet! Deodatus kedveli ezt
tetra Közzétéve: Június 29, 2020 Közzétéve: Június 29, 2020 Én MÁR jelentkeztem az eredeti topikban, szóval írj fel kérlek! Deodatus kedveli ezt
Deodatus Közzétéve: Július 1, 2020 Szerző Közzétéve: Július 1, 2020 Két játékossal már meg is van a minimumlétszám. Még 2 résztvevőnek van hely
Deodatus Közzétéve: Július 6, 2020 Szerző Közzétéve: Július 6, 2020 Amint írtam, játék mindennel együtt kb. 3 óra. Nekem az az ideális, ha minél később kezdünk, de tudok valamennyire alkalmazkodni. @tetra,@Con Salamander,@nekdolan: Írjatok, ha van preferenciátok arról, hogy mettől-meddig legyen a játék!
Con Salamander Közzétéve: Július 6, 2020 Közzétéve: Július 6, 2020 Üdv, Nekem legkésőbb 23 óráig jó, mondjuk 19-22 volna optimális. Üdv, CS
Deodatus Közzétéve: Július 9, 2020 Szerző Közzétéve: Július 9, 2020 Vasárnap 18-21 közt is jó? Ha igen, küldjetek kérlek privátban (lehetőleg Google doc kompatibilis) emailcímet!
nekdolan Közzétéve: Július 12, 2020 Közzétéve: Július 12, 2020 én küldtem privátot Deodatus kedveli ezt
Deodatus Közzétéve: Július 12, 2020 Szerző Közzétéve: Július 12, 2020 Meghívtam mindenkit egy Google Hangouts beszélgetésbe. Ott fogom indítani a hívást 18 óra előtt pár perccel!
Sigurd O'romell Közzétéve: Október 30, 2020 Közzétéve: Október 30, 2020 Ú ez a modul nekem is nagy kedvencem
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés