Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

A Satralis kristályszférákon túli környezete


Greol

Recommended Posts

Tudunk valamit arról,hogy Ynevet hordozó planéta szomszédságában milyen elsődleges anyagi síkok (azaz bolygók és holdak) vannak? Hogy hívják a csillagot ami körül a Satralis kering?

Van-e rajtuk élet? A múltban fennállt-e valamilyen közvetett vagy közvetlen kapcsolat az égitestek között? Vagy esetleg még most is létezhet?

Annyit biztosan tudunk,hogy  a holdak közül az egyik  talán lakható lehet,hiszen a Vérivók hérosza az egyik holdra távozott,miután már hallhatatlanná vált. Ez viszont nem túl sok...

Link a hozzászóláshoz

Üdv!

A kristályszférákon túli rész (legyen űr? :) ) nincs agyonkidolgozva... 

Érdemes a témában megnézni az Északi Szövetség elején lévő, Satralis környezetével foglalkozó részt. A Toronban ugyanennek megtalálod a kyr értelmezését, természetesen más beosztásokkal, csoportokkal. 

Főszabályként (gondolom, neked tetszik ez a kifejezés ;) ) elmondható, hogy minden, ami számít, az a kristályszférákon belül van, bizonyos helyen a holdak is... 

ugyanakkor felhívom a figyelmet, hogy az Elődleges Anyagi Sík az egy, és az ez (az ;) ). Az űr, a kristályszférákon túli rész az nem másik sík!! Egy párhuzamos sík lehet - ha elfogadjuk a létezését - ugyanilyen, hasonló... és annak is van saját űrje. Bár tény, hogy kicsit összemosdik az űr, űrutazás (mint lehetőség) és a síkok közötti utazás, de ez nem ugyanaz, és egymás mellett léteznek, egyszerre, más-más célponttal. Ugyanakkor egyetértek azokkal, akik szerint ez már nagyon nem része, és nem is kell, hogy része legyen a MAGUS-nak. 

A holdakról semmit nem tudunk... attól még, hogy egy ork legendában oda ment a hérosz, még nem azt jelenti, hogy ott esik az eső meg fák vannak... blá. Nem mellesleg, ez a holdutazás (is) a summarium betegségtől szenved. :) Tehát nincs. :)

Darabolo és Greol kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...