Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban


Antail

Recommended Posts

  • téma Antail által featured és kitűzve

Kedves Kalandozók!

Frissítettük a kiírást és a jelentkeztetési rendszert az étkezés pontos árával: http://bit.ly/tt2020_kiiras

Amennyiben változtatni szeretnétek, hogy kértek, vagy épp nem kértek étkezést a beküldött jelentkezéshez képest, úgy keressetek engem @Antail és @Con Salamander-t pszi üzenetben és valamelyikünk frissíti nektek a jelentkezést.

Köszi, üdv.

Antail

Link a hozzászóláshoz

Kedves Kalandozók, leendő táborozók!

Szomorú hírrel érkeztünk hozzátok. A vírus elleni védekezés újabb fázisaként a kormány új, 2020. 11.11.-ével hatályba lépő rendelete alapján “Mindennemű rendezvény megtartása Tilos” (Magyar Közlöny 242. / III [7662]). Ennek értelmében sajnos a Kalandozok.hu Téli Tábora 2020-ban elmarad. Az eddig beérkezett átutalásokat természetesen teljes mértékben visszautaljuk minden résztvevő számára. Legalább annyira sajnáljuk, hogy ez így alakult, mint ti - higyjétek el, gőzerővel szerveztünk és írtuk a modult az utolsó percekig. 
Sajnos a jövő is ködös még, de minden tőlünk telhetőt megteszünk. Ha a körülmények lehetővé teszik, 2021-ben megpróbálunk nem csak Nyári és Téli Tábort tartani, hanem további egynaposok, illetve esetlegesen egy pót-téli-tábor szervezésével is pótolni a sok-sok elmaradt játékórát.
Köszönjük a türelmet, amit irányunkban mutattok, és reméljük, bizalmatok bennünk továbbra is töretlen.

Üdvözlettel
Con Salamander - főszervező
A Kalandozók Egyesület elnöke
 

Link a hozzászóláshoz
  • téma Antail által lezárva
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...