Antail Közzétéve: Szeptember 15, 2020 Közzétéve: Szeptember 15, 2020 Ezen téma szolgál a csapatkereséshez. Shordanus kedveli ezt
Dugó Közzétéve: Október 19, 2020 Közzétéve: Október 19, 2020 Sziasztok! Első bátor jelentkezőként keresnék csapatot magamnak! Üdv, D. Pistike és Antail kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Október 20, 2020 Közzétéve: Október 20, 2020 Üdv mindenkinek! Tagokat keresek kis csapatunkba! Dugó, ha velünk vagy, már 3-an vagyunk! Szeretettel várunk még bajtársakat a nagy és várva-várt téli kalandhoz! Lozartan kedveli ezt
Kriszta Közzétéve: Október 20, 2020 Közzétéve: Október 20, 2020 8 órával ezelőtt-kor Pistike írta: Üdv mindenkinek! Tagokat keresek kis csapatunkba! Dugó, ha velünk vagy, már 3-an vagyunk! Szeretettel várunk még bajtársakat a nagy és várva-várt téli kalandhoz! Én is tag vagyok. Pistike és Lozartan kedveli ezt
Dugó Közzétéve: Október 20, 2020 Közzétéve: Október 20, 2020 10 órával ezelőtt-kor Pistike írta: Üdv mindenkinek! Tagokat keresek kis csapatunkba! Dugó, ha velünk vagy, már 3-an vagyunk! Szeretettel várunk még bajtársakat a nagy és várva-várt téli kalandhoz! Kalandra fel! Pistike és Lozartan kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Október 21, 2020 Közzétéve: Október 21, 2020 Nem Kriszta! Te vagy a főnink! Lozartan kedveli ezt
Pistike Közzétéve: November 3, 2020 Közzétéve: November 3, 2020 Köszönet a szervezőknek a lehetőségért! A Rakott Krumpli csapat össze állt! Antail kedveli ezt
Elovit Közzétéve: November 6, 2020 Közzétéve: November 6, 2020 Hoy! Geri (GéGé) barátom és jómagam csapatot keresünk. Üdv, Tibi
Dryen Közzétéve: November 6, 2020 Közzétéve: November 6, 2020 A Vadászestvérek 1 fő kalandozótársat keres. Jelenleg Shordanus, Xanner, és jómagam alkotjuk a csapatot. Shordanus kedveli ezt
Elovit Közzétéve: November 8, 2020 Közzétéve: November 8, 2020 On 2020. 11. 06. at 9:29-kor Elovit írta: Hoy! Geri (GéGé) barátom és jómagam csapatot keresünk. Üdv, Tibi Update: Geri elkelt, így már csak én keresek csapatot.
Csupakosz Közzétéve: November 8, 2020 Közzétéve: November 8, 2020 Szervusztok! Én is keresek csapatot. Elovit, keressünk együtt! Mit szólsz? Elovit kedveli ezt
Lozartan Közzétéve: November 8, 2020 Közzétéve: November 8, 2020 Jó kezdeményezés! Ha csapatnéven gondolkodtok, javaslom a DESSZERT nevet. Higgyétek el, ha egy bizonyos KM-et kifogtok, ezzel a névvel szerencsétek lesz!
Csupakosz Közzétéve: November 8, 2020 Közzétéve: November 8, 2020 Felőlem lehet. Hozok akár saját készítésű mézsört/mézbort is, ha lesz csapat. tetra és Lozartan kedveli ezt
Elovit Közzétéve: November 9, 2020 Közzétéve: November 9, 2020 12 órával ezelőtt-kor Csupakosz írta: Szervusztok! Én is keresek csapatot. Elovit, keressünk együtt! Mit szólsz? Helló! Én benne vagyok! Csupakosz kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés