Antail Közzétéve: Október 22, 2020 Közzétéve: Október 22, 2020 Itt lehet feltenni a kérdéseket a karakteralkotással/karakteralkotóval kapcsolatban.
TAO Közzétéve: Október 26, 2020 Közzétéve: Október 26, 2020 Mivel nincs Általános beszélgető topic, ide írom: a hangulatkeltő novella az elmúlt évek egyik legjobbja! Rövid, frappáns, és valóban figyelemfelkeltő. Formailag is nagyon olvasható, végre nincsenek benne (vagy csak nagyon kevés ) helyesírási hibák és erőltetett kifejezések. Meghozta a kedvemet a táborhoz, sajnálom, hogy nem tudok menni. tetra, Lozartan, Antail és 2 további kalandozó kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Október 26, 2020 Közzétéve: Október 26, 2020 Lehet bennem a hiba, de nem áll össze a matek. :-/ Pl.: egy második szintű bajvívónak miért 10 szabadon elkölthető HM-je van?
nekdolan Közzétéve: Október 26, 2020 Közzétéve: Október 26, 2020 46 perccel ezelőtt-kor Pistike írta: Lehet bennem a hiba, de nem áll össze a matek. :-/ Pl.: egy második szintű bajvívónak miért 10 szabadon elkölthető HM-je van? @Pistike Nézd át a különböző stílusok által igényelt extra HM-t. Pl Shadleki stílus 4-et költenek TÉ re kötelezően 3 helyett. Így szintenként 6 helyett csak 5 HM el gazdálkodhatnak. Antail, tetra és Pistike kedveli ezt
Pistike Közzétéve: Október 27, 2020 Közzétéve: Október 27, 2020 Éreztem én, hogy bennem van a hiba! A stílusokról valóban megfeledkeztem! Köszi nekdolan! Antail és nekdolan kedveli ezt
Dugó Közzétéve: Október 27, 2020 Közzétéve: Október 27, 2020 Az lenne a kérdésem, hogy ha az Egy rend fegyverzetben meghatározott max 80 aranyat túllépem, akkor elég a különbözetet kifizetni, vagy pedig a teljes egészet ki kell gazdálkodni? Konkrét példa: Tűzvarázsló pikkelyvértje 200 arany értékéből le lehet vonni a 80 aranyat amit az egy rend fegyverzet takar, ? Pontos számolás után ez nyilván kevesebb lesz, mert a lángkard lángtőr árát a 80ból még le kell vonni. Ezek esetében milyen árakkal számolhatok? Ergo ezt az egy rend fegyverzetet lehet értelmezni egy 80arany értékű célirányos támogatásként?
Con Salamander Közzétéve: November 1, 2020 Közzétéve: November 1, 2020 On 2020. 10. 27. at 17:58-kor Dugó írta: Az lenne a kérdésem, hogy ha az Egy rend fegyverzetben meghatározott max 80 aranyat túllépem, akkor elég a különbözetet kifizetni, vagy pedig a teljes egészet ki kell gazdálkodni? Konkrét példa: Tűzvarázsló pikkelyvértje 200 arany értékéből le lehet vonni a 80 aranyat amit az egy rend fegyverzet takar, ? Pontos számolás után ez nyilván kevesebb lesz, mert a lángkard lángtőr árát a 80ból még le kell vonni. Ezek esetében milyen árakkal számolhatok? Ergo ezt az egy rend fegyverzetet lehet értelmezni egy 80arany értékű célirányos támogatásként? Üdv, Igen, lehet így értelmezni - elég a különbözetet kifizetned. A lángkard és a lángtőr esetében nyugodtan kiindulhatsz szerintem a hosszúkard és a tőr árából... Nincs előttem szabálykönyv, de szerintem harcértékeiben is megegyezik azokkal, csak lángot formázó pengéje van. Üdv, CS Pistike és Dugó kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés