Antail Közzétéve: Október 26, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 26, 2020 Itt össze lehet kapcsolólodni, minden a táborral kapcsolatos dologgal kapcsolatban . Shordanus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Bitschak Közzétéve: Október 29, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2020 Sziasztok! Mik az elképzelések, fog még érkezni a karakterek és előtörténetek leadása előtt hangulatkeltő? Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Október 29, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 29, 2020 3 órával ezelőtt-kor Bitschak írta: Sziasztok! Mik az elképzelések, fog még érkezni a karakterek és előtörténetek leadása előtt hangulatkeltő? Csak 1 hangulatkeltővel számoltunk, ami elérhető a hírekben. Lozartan és Bitschak kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Október 30, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2020 Idén is lessz tábor? Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Október 30, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2020 Már a Covid miatt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Október 30, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 30, 2020 Egy órával ezelőtt-kor Sigurd O'romell írta: Idén is lessz tábor? Amennyiben a táborkor érvényben lévő szabályozások és szituáció lehetővé teszi, igen. Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Október 30, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2020 Amúgy az ilyen rendezvényeken mennyi az átlag életkor? Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: Október 31, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2020 18 órával ezelőtt-kor Sigurd O'romell írta: Amúgy az ilyen rendezvényeken mennyi az átlag életkor? Mindig örömmel fogadunk új arcokat. Van egy @Catsmile nevű tagunk, aki lélekben pont a te korodbeli. Catsmile kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: Október 31, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2020 17 perccel ezelőtt-kor Lozartan írta: Mindig örömmel fogadunk új arcokat. Van egy @Catsmile nevű tagunk, aki lélekben pont a te korodbeli. Amúgy sac per kb átlag életkor 30 év. De voltunk mi is fiatalabbak és néha néha most is eljön egy két zöldfülű Lozartan és Shordanus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Október 31, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2020 Anyukám megrögzött szer kereskedő mániás, úgy h nem nagyon mehetek ilyen rendezvényekre😥😥😥 Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: Október 31, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2020 Hívd el őt is! 20 évvel ezelőtt én is ebben a cipőben jártam, aztán az egyik játékot otthonra szerveztem, azt követően már nem volt anyámmal ilyen gond. hadd lássa ő is, hogy csak baromkodás megy Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Október 31, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2020 megmutatod anyukadnak a kalandozokrol szolo filmet a youtubeon de talan itt az oldalon a videoknal is be van linkelve és az alapjan el tudja donteni hogy ide siman elengedhet Shordanus és Darabolo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: November 1, 2020 Megosztás Közzétéve: November 1, 2020 Remélem azért még tudom fűzni. Már 3 éve él a karok menni egy Gyűrűk ura táborba eddig mindig az volt h nem lehet mert nem ismerjük a szervezőket, bla bla bla. (Azt tudni kell h én Waldorf ba járok) erre kiderül idén h ezt ki szervezi. Hát a Pesthidegkúti Waldorf iskola 😂😂😂 Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: November 1, 2020 Megosztás Közzétéve: November 1, 2020 MagyarGergely, Shordanus, Darabolo és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: November 3, 2020 Megosztás Közzétéve: November 3, 2020 Hali! Most is lesz KM választás, vagy sorsoltok? Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: November 6, 2020 Megosztás Közzétéve: November 6, 2020 On 2020. 10. 31. at 17:47-kor Lozartan írta: Mindig örömmel fogadunk új arcokat. Van egy @Catsmile nevű tagunk, aki lélekben pont a te korodbeli. De ki az a Catsmile? Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: November 6, 2020 Megosztás Közzétéve: November 6, 2020 Hány évesnek érzed magad? Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 8, 2020 Megosztás Közzétéve: November 8, 2020 On 2020. 11. 03. at 6:39-kor Pistike írta: Hali! Most is lesz KM választás, vagy sorsoltok? Üdv, Ez még nem eldöntött, de egyelőre csak három csapat van 5 KM-re, szóval még elég könnyű volna válogatni... Minimum négy csapattal számoltunk egyébként a szállásal, ha ez nem jön össze, akkor nem biztos, hogy tudunk/van értelme táborozni, mert a szállásra pl. lehet, hogy van nagyobb létszámú pályázó azonos időszakra, és nem ilyen létszámra jelentkeztünk be... (Az előzetes kérdőív alapján 20+ főt garantáltam) Egyeztetek még, de ha 4 vagy 5 csapat volna, az mindenképp működne. CS Pistike és Shordanus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: November 8, 2020 Megosztás Közzétéve: November 8, 2020 2 órával ezelőtt-kor Con Salamander írta: Üdv, Ez még nem eldöntött, de egyelőre csak három csapat van 5 KM-re, szóval még elég könnyű volna válogatni... Minimum négy csapattal számoltunk egyébként a szállásal, ha ez nem jön össze, akkor nem biztos, hogy tudunk/van értelme táborozni, mert a szállásra pl. lehet, hogy van nagyobb létszámú pályázó azonos időszakra, és nem ilyen létszámra jelentkeztünk be... (Az előzetes kérdőív alapján 20+ főt garantáltam) Egyeztetek még, de ha 4 vagy 5 csapat volna, az mindenképp működne. CS Elvileg, ha jól látom, szerveződik még két csapat (a Vadásztestvérek és Eloviték is). Ne hagyjátok az utolsó pillanatra, skacok! Pistike és Shordanus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Elovit Közzétéve: November 8, 2020 Megosztás Közzétéve: November 8, 2020 A Vadásztestvérek viszik Gerit, úgyhogy ők valószínűleg nemsokára jelentkeznek is. Link a hozzászóláshoz
Csupakosz Közzétéve: November 8, 2020 Megosztás Közzétéve: November 8, 2020 Szervusztok! Parkolással kapcsolatban merült fel a kérdés, hogy mennyi hely van? Illetve amennyiben sikrül mennem, Baranyából indulok, szívesen fuvarozok bárkit, aki útba esik. Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: November 11, 2020 Megosztás Közzétéve: November 11, 2020 Ez életem legrosszabb szülinapja! :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: November 11, 2020 Megosztás Közzétéve: November 11, 2020 28 perccel ezelőtt-kor Pistike írta: Ez életem legrosszabb szülinapja! :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Ne aggodalmaskodjon a te szíved, lovag uram, eljön még a mi időnk. Most már tudod miért gyűlölik Orwellát és a ragálykeltő boszorkánymestereket értelemmel megáldott teremtményei Krad atyánknak. Irtsd és pusztítsd minden megnyilvánulását a Ragály asszonyának. Az istenek éltessenek sokáig, áldják meg a te magod gyümölcseit és adjanak gyors és fájdalommentes halált, ha Darton a távoli és megfoghatatlan jövendőben majdan elérkezettnek látja annak idejét. Antail, Pistike, Con Salamander és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: November 12, 2020 Megosztás Közzétéve: November 12, 2020 Aki hiányolná a hagyományos werewolf társast az meghívom egy decemberi online Among Us partira. Ez a játék nagyban hasonlít a tárasasra és okostelefonon ingyen elérhető míg a PCs válltozat steamen https://store.steampowered.com/app/945360/Among_Us/ csupán 4 Euróba kerül. Jelentkezni nálam lehet. Kb 6-7 fő kell majd hozzá. Csupakosz, TAO, Lozartan és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Bitschak Közzétéve: November 12, 2020 Megosztás Közzétéve: November 12, 2020 10 fővel a legjobb! Ha épp ráérek, számíthatsz rám! Nagyon fun game, én is csak ajánlani tudom! nekdolan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés