Antail Közzétéve: Október 26, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 26, 2020 Itt össze lehet kapcsolólodni, minden a táborral kapcsolatos dologgal kapcsolatban . Shordanus megköszönt 1 Idéz Link a hozzászóláshoz
Bitschak Közzétéve: Október 29, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 29, 2020 Sziasztok! Mik az elképzelések, fog még érkezni a karakterek és előtörténetek leadása előtt hangulatkeltő? Idéz Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Október 29, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 29, 2020 3 órával ezelőtt-kor Bitschak írta: Sziasztok! Mik az elképzelések, fog még érkezni a karakterek és előtörténetek leadása előtt hangulatkeltő? Csak 1 hangulatkeltővel számoltunk, ami elérhető a hírekben. Lozartan és Bitschak megköszönt 2 Idéz Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Október 30, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2020 Idén is lessz tábor? Idéz Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Október 30, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2020 Már a Covid miatt Idéz Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Október 30, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 30, 2020 Egy órával ezelőtt-kor Sigurd O'romell írta: Idén is lessz tábor? Amennyiben a táborkor érvényben lévő szabályozások és szituáció lehetővé teszi, igen. Idéz Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Október 30, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 30, 2020 Amúgy az ilyen rendezvényeken mennyi az átlag életkor? Idéz Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: Október 31, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2020 18 órával ezelőtt-kor Sigurd O'romell írta: Amúgy az ilyen rendezvényeken mennyi az átlag életkor? Mindig örömmel fogadunk új arcokat. Van egy @Catsmile nevű tagunk, aki lélekben pont a te korodbeli. Catsmile megköszönt 1 Idéz Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: Október 31, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2020 17 perccel ezelőtt-kor Lozartan írta: Mindig örömmel fogadunk új arcokat. Van egy @Catsmile nevű tagunk, aki lélekben pont a te korodbeli. Amúgy sac per kb átlag életkor 30 év. De voltunk mi is fiatalabbak és néha néha most is eljön egy két zöldfülű Shordanus és Lozartan megköszönt 2 Idéz Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: Október 31, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2020 Anyukám megrögzött szer kereskedő mániás, úgy h nem nagyon mehetek ilyen rendezvényekre😥😥😥 Idéz Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: Október 31, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2020 Hívd el őt is! 20 évvel ezelőtt én is ebben a cipőben jártam, aztán az egyik játékot otthonra szerveztem, azt követően már nem volt anyámmal ilyen gond. hadd lássa ő is, hogy csak baromkodás megy Idéz Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Október 31, 2020 Megosztás Közzétéve: Október 31, 2020 megmutatod anyukadnak a kalandozokrol szolo filmet a youtubeon de talan itt az oldalon a videoknal is be van linkelve és az alapjan el tudja donteni hogy ide siman elengedhet Shordanus és Darabolo megköszönt 2 Idéz Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: November 1, 2020 Megosztás Közzétéve: November 1, 2020 Remélem azért még tudom fűzni. Már 3 éve él a karok menni egy Gyűrűk ura táborba eddig mindig az volt h nem lehet mert nem ismerjük a szervezőket, bla bla bla. (Azt tudni kell h én Waldorf ba járok) erre kiderül idén h ezt ki szervezi. Hát a Pesthidegkúti Waldorf iskola 😂😂😂 Idéz Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: November 1, 2020 Megosztás Közzétéve: November 1, 2020 Antail, Darabolo, Shordanus és 2 valaki megköszönt 5 Idéz Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: November 3, 2020 Megosztás Közzétéve: November 3, 2020 Hali! Most is lesz KM választás, vagy sorsoltok? Idéz Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: November 6, 2020 Megosztás Közzétéve: November 6, 2020 On 2020. 10. 31. at 17:47-kor Lozartan írta: Mindig örömmel fogadunk új arcokat. Van egy @Catsmile nevű tagunk, aki lélekben pont a te korodbeli. De ki az a Catsmile? Pistike megköszönt 1 Idéz Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: November 6, 2020 Megosztás Közzétéve: November 6, 2020 Hány évesnek érzed magad? Idéz Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 8, 2020 Megosztás Közzétéve: November 8, 2020 On 2020. 11. 03. at 6:39-kor Pistike írta: Hali! Most is lesz KM választás, vagy sorsoltok? Üdv, Ez még nem eldöntött, de egyelőre csak három csapat van 5 KM-re, szóval még elég könnyű volna válogatni... Minimum négy csapattal számoltunk egyébként a szállásal, ha ez nem jön össze, akkor nem biztos, hogy tudunk/van értelme táborozni, mert a szállásra pl. lehet, hogy van nagyobb létszámú pályázó azonos időszakra, és nem ilyen létszámra jelentkeztünk be... (Az előzetes kérdőív alapján 20+ főt garantáltam) Egyeztetek még, de ha 4 vagy 5 csapat volna, az mindenképp működne. CS Shordanus és Pistike megköszönt 2 Idéz Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: November 8, 2020 Megosztás Közzétéve: November 8, 2020 2 órával ezelőtt-kor Con Salamander írta: Üdv, Ez még nem eldöntött, de egyelőre csak három csapat van 5 KM-re, szóval még elég könnyű volna válogatni... Minimum négy csapattal számoltunk egyébként a szállásal, ha ez nem jön össze, akkor nem biztos, hogy tudunk/van értelme táborozni, mert a szállásra pl. lehet, hogy van nagyobb létszámú pályázó azonos időszakra, és nem ilyen létszámra jelentkeztünk be... (Az előzetes kérdőív alapján 20+ főt garantáltam) Egyeztetek még, de ha 4 vagy 5 csapat volna, az mindenképp működne. CS Elvileg, ha jól látom, szerveződik még két csapat (a Vadásztestvérek és Eloviték is). Ne hagyjátok az utolsó pillanatra, skacok! Pistike és Shordanus megköszönt 2 Idéz Link a hozzászóláshoz
Elovit Közzétéve: November 8, 2020 Megosztás Közzétéve: November 8, 2020 A Vadásztestvérek viszik Gerit, úgyhogy ők valószínűleg nemsokára jelentkeznek is. Idéz Link a hozzászóláshoz
Csupakosz Közzétéve: November 8, 2020 Megosztás Közzétéve: November 8, 2020 Szervusztok! Parkolással kapcsolatban merült fel a kérdés, hogy mennyi hely van? Illetve amennyiben sikrül mennem, Baranyából indulok, szívesen fuvarozok bárkit, aki útba esik. Idéz Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: November 11, 2020 Megosztás Közzétéve: November 11, 2020 Ez életem legrosszabb szülinapja! :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Idéz Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: November 11, 2020 Megosztás Közzétéve: November 11, 2020 28 perccel ezelőtt-kor Pistike írta: Ez életem legrosszabb szülinapja! :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Ne aggodalmaskodjon a te szíved, lovag uram, eljön még a mi időnk. Most már tudod miért gyűlölik Orwellát és a ragálykeltő boszorkánymestereket értelemmel megáldott teremtményei Krad atyánknak. Irtsd és pusztítsd minden megnyilvánulását a Ragály asszonyának. Az istenek éltessenek sokáig, áldják meg a te magod gyümölcseit és adjanak gyors és fájdalommentes halált, ha Darton a távoli és megfoghatatlan jövendőben majdan elérkezettnek látja annak idejét. Darabolo, Con Salamander, Antail és 1 valaki megköszönt 4 Idéz Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: November 12, 2020 Megosztás Közzétéve: November 12, 2020 Aki hiányolná a hagyományos werewolf társast az meghívom egy decemberi online Among Us partira. Ez a játék nagyban hasonlít a tárasasra és okostelefonon ingyen elérhető míg a PCs válltozat steamen https://store.steampowered.com/app/945360/Among_Us/ csupán 4 Euróba kerül. Jelentkezni nálam lehet. Kb 6-7 fő kell majd hozzá. BigMac, Bitschak, Lozartan és 2 valaki megköszönt 5 Idéz Link a hozzászóláshoz
Bitschak Közzétéve: November 12, 2020 Megosztás Közzétéve: November 12, 2020 10 fővel a legjobb! Ha épp ráérek, számíthatsz rám! Nagyon fun game, én is csak ajánlani tudom! nekdolan megköszönt 1 Idéz Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
Ülj oda az asztaltársasághoz...
Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.