Sigurd O'romell Közzétéve: November 1, 2020 Közzétéve: November 1, 2020 Sziasztok! Ezen az oldalon lehet beszélgetni játékokról. Minden jöhet, mobil, konzol, PC. (Nekem nagy szívfájdalmam h MAGUS ból nem készült játék) Leenarya kedveli ezt
Lozartan Közzétéve: November 1, 2020 Közzétéve: November 1, 2020 Egy órával ezelőtt-kor Sigurd O'romell írta: (Nekem nagy szívfájdalmam h MAGUS ból nem készült játék) Még nem készült. A ti generációtok majd megcsinálja. Képezd magad és akár te is részese lehetsz a projektnek. Sigurd O'romell kedveli ezt
Sigurd O'romell Közzétéve: November 1, 2020 Szerző Közzétéve: November 1, 2020 Jaja nagyon örülnék akár egy internetes programnak is ami peszimulálja a kockadobásokat, stb.
tetra Közzétéve: November 1, 2020 Közzétéve: November 1, 2020 4 órával ezelőtt-kor Sigurd O'romell írta: Jaja nagyon örülnék akár egy internetes programnak is ami peszimulálja a kockadobásokat, stb. Akkor örömködj, mert ilyenek már régóta vannak. ÚTK-hoz még karakterlap is készült pl roll20-hoz, ami segíti a mindenféle számolásokat, de ha csak kockát akarsz dobálni, azt szó szerint 5 perc alatt lekódolja bárki hozzáértő, és számtalan van a neten.
Sigurd O'romell Közzétéve: November 1, 2020 Szerző Közzétéve: November 1, 2020 Jójó de azért legyen dizájnos a kari jellemzői és leírása alapján rajzolja le stb. kivánságok és már semmelyik guru nem olyan nagy legény
TAO Közzétéve: Augusztus 12, 2022 Közzétéve: Augusztus 12, 2022 Itt rég volt már ajánlás, úgyhogy ide is írok egyet a japán / szamuráj kultúra kedvelőinek: Trek to Yomi. Nagyon zsáner specifikus, tehát nem mindenkinek fog bejönni, de akinek igen, annak szerintem nagyon. Én az utóbbi kategóriába tartozom. Semmi nagy stratégia, vagy szerepjátékos karakterfejlődés (skill tree, etc). Ez a játék nem RPG, nem stratégia, hanem egy egyedi műfaj, ami a keveréke egy (három dimenzióból látható) két dimenziós akció-kaland játéknak és egy mozi-drámának. HANGULAT, így nagy betűkkel. Kurosawa-féle fekete-fehér, csendes, japán zenés, japán szinkron színészes, japán hagyományos és legendás, Budo mozdulatos mozi-játék. Mintha egy filmben lennél, gyakori és gyönyörű kamera váltásokkal, kis és nagy jelenetekkel. Már a játék kezdetén tudod, hogy ez egy melankólikus, de - szó szerint - küzdelmes dráma lesz. Spoiler nélkül is azonnal tudod: akármilyen vége lesz, nem lesz vidám. Bár a sztori jelentősen egysíkú, ezt én nem rovom fel hibának, mert szándékosan arra a stílusra és hangulatra hegyezik ki, valamint így is több, jelentősen eltérő végkimenetele lehet. Ajánlom@Mosquito, @Jadis és @Andoron kollégáknak, és mindenkinek, aki szereti! Antail, Scylla, Andoron és 3 további kalandozó kedveli ezt
Jadis Közzétéve: Augusztus 15, 2022 Közzétéve: Augusztus 15, 2022 On 2022. 08. 12. at 14:56-kor TAO írta: Itt rég volt már ajánlás, úgyhogy ide is írok egyet a japán / szamuráj kultúra kedvelőinek: Trek to Yomi. Nagyon zsáner specifikus, tehát nem mindenkinek fog bejönni, de akinek igen, annak szerintem nagyon. Én az utóbbi kategóriába tartozom. Semmi nagy stratégia, vagy szerepjátékos karakterfejlődés (skill tree, etc). Ez a játék nem RPG, nem stratégia, hanem egy egyedi műfaj, ami a keveréke egy (három dimenzióból látható) két dimenziós akció-kaland játéknak és egy mozi-drámának. HANGULAT, így nagy betűkkel. Kurosawa-féle fekete-fehér, csendes, japán zenés, japán szinkron színészes, japán hagyományos és legendás, Budo mozdulatos mozi-játék. Mintha egy filmben lennél, gyakori és gyönyörű kamera váltásokkal, kis és nagy jelenetekkel. Már a játék kezdetén tudod, hogy ez egy melankólikus, de - szó szerint - küzdelmes dráma lesz. Spoiler nélkül is azonnal tudod: akármilyen vége lesz, nem lesz vidám. Bár a sztori jelentősen egysíkú, ezt én nem rovom fel hibának, mert szándékosan arra a stílusra és hangulatra hegyezik ki, valamint így is több, jelentősen eltérő végkimenetele lehet. Ajánlom@Mosquito, @Jadis és @Andoron kollégáknak, és mindenkinek, aki szereti! Izgalmasan hangzik. Köszi az ajánlást! TAO kedveli ezt
Andoron Közzétéve: Augusztus 15, 2022 Közzétéve: Augusztus 15, 2022 On 2022. 08. 12. at 14:56-kor TAO írta: Itt rég volt már ajánlás, úgyhogy ide is írok egyet a japán / szamuráj kultúra kedvelőinek: Trek to Yomi. Nagyon zsáner specifikus, tehát nem mindenkinek fog bejönni, de akinek igen, annak szerintem nagyon. Én az utóbbi kategóriába tartozom. Semmi nagy stratégia, vagy szerepjátékos karakterfejlődés (skill tree, etc). Ez a játék nem RPG, nem stratégia, hanem egy egyedi műfaj, ami a keveréke egy (három dimenzióból látható) két dimenziós akció-kaland játéknak és egy mozi-drámának. HANGULAT, így nagy betűkkel. Kurosawa-féle fekete-fehér, csendes, japán zenés, japán szinkron színészes, japán hagyományos és legendás, Budo mozdulatos mozi-játék. Mintha egy filmben lennél, gyakori és gyönyörű kamera váltásokkal, kis és nagy jelenetekkel. Már a játék kezdetén tudod, hogy ez egy melankólikus, de - szó szerint - küzdelmes dráma lesz. Spoiler nélkül is azonnal tudod: akármilyen vége lesz, nem lesz vidám. Bár a sztori jelentősen egysíkú, ezt én nem rovom fel hibának, mert szándékosan arra a stílusra és hangulatra hegyezik ki, valamint így is több, jelentősen eltérő végkimenetele lehet. Ajánlom@Mosquito, @Jadis és @Andoron kollégáknak, és mindenkinek, aki szereti! Valoban jol hangzik! Amint lesz kis idöm bele is nezek TAO kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés