Sigurd O'romell Közzétéve: November 5, 2020 Megosztás Közzétéve: November 5, 2020 Sziasztok! Olvasgatom, olvasgatom a fórumot, és mit látnak szemeim?! Csak nem azt h kidobásra került egy két érdekes téma? Ezért kicsit pontosítva kicsit átdolgozva, megkérdem Ynevi kalandozó testvéreimet, mi is az a SZERELEM? Link a hozzászóláshoz
Kate Közzétéve: November 5, 2020 Megosztás Közzétéve: November 5, 2020 Nálunk a játékban mellékesen futnak ezek a szálak. Nem helyezünk nagy hangsúlyt rá, de ha úgy jön ki a lépés, nagyon kellemes, vicces pillanatot szül a játékban az ilyen fajta száll. Két aktív karakterem van jelenleg egy boszorkány és Kyel pap. Boszorkánnyal először volt egy érdek házasságom, csak hogy szerezzek föld birtokot. no meg sok mellék szál... Khm-khm.... Aztán a kedves KM behozott egy szintén NJK karaktert, akinek a megformálója Ser Barristen a trónok harcából. Na őt már megszerette a karakterem. Gyorsan le is cseréltem az előző férjem rá. De persze ő tisztességesen legyőzte párbajban Kyel pap már neccesebb. Ők nem nagyon váltogatják a partnereiket. Szegény a szüzességét már elvesztette egy ármánykodó boszorkánytól. Az fájt... KM élvézte sztem. Csapatban van egy másik boszorkány, vele szimpatizál, dehát mégis csak egy boszorkány. tart is tőle ugyanakkor emiatt. Szívét tökéletesen még nem hódította meg senki Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: November 5, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: November 5, 2020 Elsősorban a való életben lévő szerelem miértjéről való gondolkodást vártam de ez se rossz 😂😂😂 Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: November 5, 2020 Megosztás Közzétéve: November 5, 2020 Biológiai mechanizmus a párválasztás stabilizálására, hosszabb távú együttlét szükséges ugyanis egy embergyermek életképesre pofozásához. Bitschak, Darabolo, Sigurd O'romell és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: November 6, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: November 6, 2020 Ez gyönyörű volt Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: November 6, 2020 Megosztás Közzétéve: November 6, 2020 Üdv! Egy olyan csapda, amiről mindenki tud, de senki sem kerüli el. Leenarya kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Leenarya Közzétéve: November 8, 2020 Megosztás Közzétéve: November 8, 2020 "A szerelem csak egy rohadt mágus, ha elkapom úgyis kiherélem!" Mondá Tankcsapda, s lőn ezernyi érzés. A való életben szerintem egy olyan dolog, ami baromi nehéz. De nem lehetetlen. Olyan társ kell hozzá, aki elfogadja dilidet, tisztel, támogatja a jelened, jövőd. Mint egy jó kolléga a munkahelyen. Szövetséges, TÁRS. Persze ez visszafelé is működik. A játékban? Hát itt nem tudom. Viszonylag új kalandozó vagyok. Karakteremnek elég tekervényes sztorit írtam, sőt a továbbgondolt folytatásban már hozzá is ment a fiatalemberhez. Valamelyik részben még kiderül, hogy bizony harcos lányunk babát vár. De a lejátszás még nem tart ott, KM-ünk nem tudom milyen sorsot szán neki. Szerintem fogunk nagyokat pislogni, van egy olyan érzésem 🤣🤣🤣 Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: November 9, 2020 Megosztás Közzétéve: November 9, 2020 "A szerelmed egy olyan ember, aki mellett mersz fingani!" szerző: anyám férje Leenarya, Sigurd O'romell és Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Leenarya Közzétéve: November 9, 2020 Megosztás Közzétéve: November 9, 2020 4 órával ezelőtt-kor Darabolo írta: "A szerelmed egy olyan ember, aki mellett mersz fingani!" szerző: anyám férje Darabolo, ez jó volt. Ott a pont! Az egyik Darabolo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: November 9, 2020 Megosztás Közzétéve: November 9, 2020 Sigurd, miért kérdezel te itten ilyeneket? Talán csak nem... Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: December 21, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: December 21, 2020 Drága Lozartan! Kérdésedből arra merek következtetni h még nem hallottad Lilien ni Berke úrhölgyhez intézett szerenádomat... Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: December 21, 2020 Megosztás Közzétéve: December 21, 2020 14 perccel ezelőtt-kor Sigurd O'romell írta: Kérdésedből arra merek következtetni h még nem hallottad Lilien ni Berke úrhölgyhez intézett szerenádomat... Jobb esetben nem is fogja! Elvégre a szerenád csak egy embernek szól! Ha gondolod kráni hóhér poéta stílusban tudok verseket adni. Bár az nem biztos, hogy nyerő lesz Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: December 21, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: December 21, 2020 8 órával ezelőtt-kor Darabolo írta: csak egy embernek Ő nem CSAK egy ember, ezt kikérem magamnak. Darabolo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: December 21, 2020 Megosztás Közzétéve: December 21, 2020 Az orkokkal vigyázz, az agyar miatt kürülményes a smaci. Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: December 21, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: December 21, 2020 Röhög a vakbelem. Hallottál te már ork hercegnő ről? Kicsit olyan lenne mint a Shrekben Fiona. Link a hozzászóláshoz
Darabolo Közzétéve: December 22, 2020 Megosztás Közzétéve: December 22, 2020 Hallottam. Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: December 22, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: December 22, 2020 Biztosíthatlak h ő nem az. Csak egy gyönyörű hölgy. Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: December 22, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: December 22, 2020 Másrészt a csókolózástól még elég messze vagyok😥😥😥 Link a hozzászóláshoz
Cundior Közzétéve: December 22, 2020 Megosztás Közzétéve: December 22, 2020 Ki kell élvezni a vágyódás és várakozás örömét is, így lesz teljes az egész. Link a hozzászóláshoz
Sigurd O'romell Közzétéve: December 22, 2020 Szerző Megosztás Közzétéve: December 22, 2020 Egy órával ezelőtt-kor Cundior írta: Ki kell élvezni a vágyódás és várakozás örömét is, így lesz teljes az egész. Igazad van @Cundior Link a hozzászóláshoz
Leenarya Közzétéve: December 31, 2020 Megosztás Közzétéve: December 31, 2020 On 2020. 12. 21. at 1:06-kor Sigurd O'romell írta: Drága Lozartan! Kérdésedből arra merek következtetni h még nem hallottad Lilien ni Berke úrhölgyhez intézett szerenádomat... Sigurd, biztos szép szerenád lehetett, remélem elérte a hatását. Az én kis fejvadász-testőrnő karakterem csinos, szemrevaló kedves teremtés, de szerenádot még senkitől se kapott. Ellenben felkérték táncolni már 😁 Bezzeg fogdosni azt simán megtették, de hogy udvaroljanak neki, azt nem! Pedig tényleg imádnivaló ha nem hozzák ki a sodrából. De a jófej társai, két paplovag a védelmére kelt 🙂 Szerintem bele fog szeretni a társaiba az egyikbe biztosan 🤣 De ki tudja mi sül ki belőle 😁 Link a hozzászóláshoz
Leenarya Közzétéve: Január 2, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 2, 2021 Csak tavalyi írások, megint? Itt is én vagyok az első. 😁 Hozzon az új év minden kalandozónak olyan szerelmet, amilyet szeretne 😎 Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Leenarya Közzétéve: Január 30, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2021 Na, kiábrándultak a kalandozók a szerelemből? Ejnye, pedig nemsoká a szerelmesek hónapja kezdődik! 🤣🤣 Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: Január 30, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2021 A szerelem, mint jól tudjuk egy sötét verem. Réges rég megdobtam már rá az észleléspróbámat. Leenarya kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Január 30, 2021 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2021 Üdv! Én is unom magam a korlátozások alatt itthon... de ez a téma rég megérett a törlésre. .. és tetra kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés