Leenarya Közzétéve: December 6, 2020 Közzétéve: December 6, 2020 Sziasztok! Remélem van köztünk Miklós nevet viselő kalandozó. Boldog névnapot fiúk! Gondolatban ittam az egészségetekre Na jól van, küldöm hozzátok a Mikulást, a jó kalandozóknak is meg a rosszaknak is, ő mindenkit megajándékoz Hulla és Antail kedveli ezt
tetra Közzétéve: December 6, 2020 Közzétéve: December 6, 2020 Ugyanitt küldeném mindenkinek a Santa című könyvet. Magyar író, nem magasirodalom, és helyenként fura a stílusa, de pont ez ragadott meg benne. Nem életem könyve, de kellemesen furcsa néhol, és alapvetően nem rossz sztori, inkvizítorokkal, szatírokkal, kaland, szerelem, harc... és a Mikulás! Leenarya kedveli ezt
Leenarya Közzétéve: December 6, 2020 Szerző Közzétéve: December 6, 2020 2 órával ezelőtt-kor tetra írta: Ugyanitt küldeném mindenkinek a Santa című könyvet. Magyar író, nem magasirodalom, és helyenként fura a stílusa, de pont ez ragadott meg benne. Nem életem könyve, de kellemesen furcsa néhol, és alapvetően nem rossz sztori, inkvizítorokkal, szatírokkal, kaland, szerelem, harc... és a Mikulás! Nem hangzik rosszul 😊
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés