Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Magus kártya


Recommended Posts

Sziasztok!

Ha már magus, akkor nem mehetünk el szó nélkül a magus kártya mellett sem. Szeretném a segítségeteket kérni abban, ha valakinél lapulnak még a szekrény mélyén elhagyatva mappák, gyűjtemények, lapkészletek, ne tartsa magában! keressen fel ezen a mail címen: freemail79 kukac freemail pont hu

Köszönöm!

Link a hozzászóláshoz
1 órával ezelőtt-kor Praedarmon írta:

Ha már magus, akkor nem mehetünk el szó nélkül a magus kártya mellett sem.

Egész életemben sikerült elmenni mellette szó nélkül, és amilyen szinten túrják szét Ynevet, ezután sem fogok vele foglalkozni.

Link a hozzászóláshoz

Mondjuk azt hogy közel 4000 lap jelent eddig meg, így színesítve ki az Ynevi palettát! Nem gondolnám, hogy a kártya szét túrta volna Ynevet. Az útóbbi időkben pedig az írókkal folyamatosan egyeztetve került egyre közelebb az irodalom és a kártya világa.

Link a hozzászóláshoz
6 órával ezelőtt-kor Praedarmon írta:

Mondjuk azt hogy közel 4000 lap jelent eddig meg, így színesítve ki az Ynevi palettát! Nem gondolnám, hogy a kártya szét túrta volna Ynevet. Az útóbbi időkben pedig az írókkal folyamatosan egyeztetve került egyre közelebb az irodalom és a kártya világa.

Miért nem gondolnád? Miért érzed azt, hogy közel 4000 lap egy konzisztens, a szerepjátékkal is összhangban lévő világot fog alkotni csak azért, mert 4000?

Az írókat meg hagyjuk inkább. A MAGUS irodalom az, ami a szerepjátékot maximálisan ignorálva, ad hoc hányja össze a világot, folyamatos ellentmondásba kerülve önmagával. Az MKK is részben ezért lett egy kupac trágya, mert mindenki, aki mögötte áll az irodalmat tartja a lényegnek, és csak hozzácsapnak valami rendszert, hogy ezzel majd jól lehetsz te is Gorduin.

Link a hozzászóláshoz

Sajnalaom hogy ezt tapasztalod. Ha megnezed az altalam irt video/face/honalpot akkor rajossz, hogy az utobbi 4-5 ev alatt a magus zaszloshajoja a kartya, olyan szervezetseg van mogotte amit mindenki kivanhat csak, 4 eve toretlen a fejlodes es a leheto legjobb kezekben van! Olvass, tajekozodj ne csak itelkezz kerlek, szerintem te is maskepp fogod latni! Tobb mint 300-400 jatekos nem tevedhet.. 

Link a hozzászóláshoz

Szerintem te félreérted, minek szól a kritikám. A kártya az egy dolog. Lehet, hogy jól megy, lehet, hogy nem, ez engem egészen hidegen hagy. Az, hogy a zászlóshajója lenne az pénzügyi, kiadói szempont, ami szintén nem érint.

Ami viszont tuti, hogy az Ynev képet erősen rombolja, ha a kártyát kánonnak akarná venni valaki. A kártya készítőinek nem az a szempont, hogy a szerepjáték világa színesebb és érdekesebb legyen, nekik az a szempont, hogy kártyát tudjanak eladni, és ennek egy eszköze a színes világ, de hogy ennek lesz-e köze a szerepjátékhoz az nem garantált, és itt nem sok van.

Link a hozzászóláshoz

Tetra:

A lapok 90%-a hivatalosan megjelent regeny vagy hivatalos forras. Ami nem, azok pedig nemsokara hivatalossa valnak. A kartya keszitoinek celja a magus kozossegenek kozelebbe kovacsolasa. A kartya egesz evben minimum 2 komolyabb kiegeszitovel orvendezteti meg a jatekosokat, jelen pillanatban a gyepuvidek kiegeszito fog napvilagot latni ami az egyik legjobb magus regenyen alapul: A pokol cimu muvet veszi alapul. Igy olyan szereplok jonnek mint pl a Buyuk. Hidd el teljesen alaptalan amit allitasz, latogasd meg a kozossegeket, meg fognak cafolni! Meg a vegen te is jatekos, gyujto leszel! ;)

Legolo:

Nem olyan bonyolult, erre valona kezdo csomag amivel pikk-pakk meg lehet tanulni jatszani! Az mk.deltavision.hu oldalon keress ra. Vagy a facebookon a magus tarsalgo keresd meg

 

Link a hozzászóláshoz
13 órával ezelőtt-kor Praedarmon írta:

Hidd el teljesen alaptalan amit allitasz, latogasd meg a kozossegeket, meg fognak cafolni! Meg a vegen te is jatekos, gyujto leszel! ;)

Semennyire nem cáfoltad az állításaimat, csak puffogtatod a marketing szöveget. Nem tudom, hogy betanított munkás vagy és nem is érted, hogy én mit írok, csak megvannak a kötelező panelek, amiket ide be kell illeszteni, vagy egy különösen jól sikerült mesterséges intelligenciával beszélgetek éppen, ez utóbbi esetben le a kalappal a fejlesztők előtt.

Azt meg garantálom, hogy nem leszek gyűjtő, nem addiktív a személyiségem.

Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...