Lozartan Közzétéve: Március 22, 2021 Közzétéve: Március 22, 2021 Cyberpunk 2020 (néhány helyen módosított) rendszere szerinti játék a Szigeti Sándor alkotta ARMAGEDDON 2092 MARS (néhány helyen módosított) világán.
Lozartan Közzétéve: Március 22, 2021 Szerző Közzétéve: Március 22, 2021 Akit érdekel, annak szívesen elküldöm a részleteket. Online Zoom-os játékalkalmakon mesélnék 3-6 JK-nak. Legolol345 kedveli ezt
Rodrigo Közzétéve: Június 17, 2021 Közzétéve: Június 17, 2021 Szia! Az online játékban nem tudok részt venni (bár gyanítom pöttyet lekéstem róla), viszont a klubban van egy fiatal társaság, akik az új dolgok kipróbálását (is) élvezik. Szóba került legutóbb a CP2020, így ha átküldenéd a részleteket, lehet a Marson próbálnák ki. (Papíron van egy CP2020 és egy Armagedon is, így aki lapozgatni szeretné az alapokat és ismerkedni a világgal, az megteheti). Előre is köszönjük Lozartan kedveli ezt
Lozartan Közzétéve: Június 17, 2021 Szerző Közzétéve: Június 17, 2021 Átküldöm, de most a NYT élvez prioritást. Utána térjünk vissza rá (mármint a tényleges játékra). Rodrigo kedveli ezt
Sir Thomas Közzétéve: Június 22, 2021 Közzétéve: Június 22, 2021 Apró érdekesség, hogy FB-on épp volt egy Armageddon 2092 beszélgetés, ahol felmerült, hogy le kellene porolni a rendszert és készíteni hozzá valami újat. Az alkotók részéről szabad kezet kap bárki, sőt, Fischer és talán más grafikusok is engedélyezik a képek használatát, amennyiben valaki szeretné megújítani a játékot. Fischer mondjuk azt mondta, hogy amennyiben így lenne, ő egy kicsit hozzányúlna a képekhez, mert azok elég öregecskék és már cikinek érzi őket. Jó arc, imádom. Anno ott voltam a készítés/készítők körül, jó kis csapat volt. Maga a játék rendszere nekem (sem) jött be, de ízlések és pofonok ugye... Lozartan kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés