Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Cyberpunk 2092 MARS


Recommended Posts

Szia!

Az online játékban nem tudok részt venni (bár gyanítom pöttyet lekéstem róla), viszont a klubban van egy fiatal társaság, akik az új dolgok kipróbálását (is) élvezik. Szóba került legutóbb a CP2020, így ha átküldenéd a részleteket, lehet a Marson próbálnák ki. (Papíron van egy CP2020 és egy Armagedon is, így aki lapozgatni szeretné az alapokat és ismerkedni a világgal, az megteheti).

Előre is köszönjük :)

 

Lozartan kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Apró érdekesség, hogy FB-on épp volt egy Armageddon 2092 beszélgetés, ahol felmerült, hogy le kellene porolni a rendszert és készíteni hozzá valami újat. Az alkotók részéről szabad kezet kap bárki, sőt, Fischer és talán más grafikusok is engedélyezik a képek használatát, amennyiben valaki szeretné megújítani a játékot. Fischer mondjuk azt mondta, hogy amennyiben így lenne, ő egy kicsit hozzányúlna a képekhez, mert azok elég öregecskék és már cikinek érzi őket. Jó arc, imádom. :)

Anno ott voltam a készítés/készítők körül, jó kis csapat volt. Maga a játék rendszere nekem (sem) jött be, de ízlések és pofonok ugye...

Lozartan kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...