Quintus Közzétéve: Április 4, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 4, 2021 Sziasztok! Ki milyen platformot használ online játékhoz? Mi Facebook Messenger videohívással kezdtük, az igen gyenge volt, így átálltunk Zoomra. Roll20-vel mik a tapasztalatok? Egyéb platformok, elönyök, hátrányok? Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Április 4, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 4, 2021 Jellemzően roll20 felület + discord hang. De nekem nincsenek nagy igényeim, ha a hang átmegy és van egy közös táblánk, az már elég. Ha még olyat is tud, hogy tartja magát a gridhez, el lehet fedni dolgokat meg hasonlók, az csak extra. A roll20 karakterlapjaival magamtól nem is szoktam szüttyögni, csak ha végletesen egyszerű, tehát pl valami karakterkészítő json kimenetét közvetlenül bele lehet táplálni. Link a hozzászóláshoz
Cundior Közzétéve: Április 4, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 4, 2021 Mi Zoom-on játszunk és hozzá Jamboardot használunk, ahol mindenki rajzolhat, jelölhet. Nem volt még igényünk másra, a kockákat is szeretjük kézben fogni és gurítani, úgyhogy az maradt a hagyományos módon. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Április 4, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 4, 2021 Zoom, mindenkinél kamera és kész. Tekintve, hogy nincs kockahasználat és immersion alapú a játék, nem is kell más. Link a hozzászóláshoz
Sneer Közzétéve: Április 4, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 4, 2021 Roll20 a tábla ha valakiknél nem jo a hang ,akkor messenger besegít. Link a hozzászóláshoz
Quintus Közzétéve: Április 5, 2021 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 5, 2021 És a Roll20 amúgy hogy müködik? Egyszerü használni? Fizetös? Egyszer felregisztráltam mert sok jót olvastam róla, de aztán túl bonyolultnak tünt... Link a hozzászóláshoz
Legolol345 Közzétéve: Április 5, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 5, 2021 Sziasztok, @Quintusez talán segít. Üdv, Legolol345 Quintus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés