The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Remélem mindenkinek tetszik majd az új netharc elkészítése és a hozzá tartozó infók. Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Crow? Te fogsz most is mesélni? Link a hozzászóláshoz
Madgar Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Üdv!Mikor lesz már netharc? Mert egyszer megnézném, és talán ki is próbálnám. :twisted: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Bocs crow de új karit kel csinálnom.És hogy megnyugtassalak ez is bárd lesz :twisted: Milyen zinten is kell mert azt már elfelejtettem.Neked mikor lenne jó a netharc :?: Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Nem Sychter most Cz fog mesélni nekem és Gem Kapocsnak, már ha Gem meg bírja csinálni az új karakterét a dalpárbajhoz.Gem gyere csak bajvívóval, én csak azt akarom hogy a nagyközönség is lássa, hogy a bajvívó megfelel? ellenfél a bárdnak dalpárbajhoz. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Persze persze :? Egyébként kiderült hogy megtaláltam a karit az elküldött leveleim között Akkor péntek neked megfelel lejátszani a meccset? Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Ok péntek éjjfél. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Öööm.Figyu.Nem lehetne olyan 22 körül kezdeni? pénteken buliba mennék és nincs kedven 24-re hazarohanni miattad. Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Na ezt azért még megbeszéljük,okéss? Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Ki engedett el én nem és Cz ?t meg sem kérded mikor ér rá? Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Gem,nem igazán értem a beírásodat.22 korábban van mint 24 nem? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Én már kérdeztem jó-e nki a péntek.Egyébként majd ha az anyám leszel elkéredzkedek t?led ha buliba akrok menni ok?De most komolyan.Nem világrenget? tragédia ha nem megyek el, de azért nem is kellemes. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Igen Drága CZ csakhogy én kb 24 körül akarok elmenni buliba(akkor kezd?dik)el?tte legfeljebb a városba lógunk hverokkal.Ha az kimarad senkit nem érdekel. Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Jaaaaaaahogy most nema szokásos babazsúrba mész ahonnan éjfélkor haza kell jönnöd...hol lesza buli?Mi is megyünk Crowwal:) Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Inkább ne még a végén összevernek titeket nekem.Meg engem amiért Lmondtam hogy hol lesz a buli.Babazsúr???Jaa az ahova te szoktál mindig járni munka után. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Cz ennyire bénák lennék, hogy néhány száz ovis tacsra tud tenni? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Hát ha a 2 méteres bicskás állatok neked ovisok akkor igen.Pláne ha kihúzzátok a gyufát és el?veszik a belez?ket.Emlékszel az én késemre?szorozd meg20-szal.Kb vmi olyasmi van náluk ha csak kiruccannak. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 9, 2003 És téged minden szó nélkül beengednek oda, és nem rísz ki onnan. Akkor mi a Cz-vel szinte észrevétlenek lennék ott maxi anyira hogy Cz-vel mindenki bratyizni akarna mert tud bulizni. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Majd én is szeretnék a netharcban résztvenni, kinél kell jelentkezni? :twisted: Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Majd én is szeretnék a netharcban résztvenni, kinél kell jelentkezni? :twisted:Detto ugyanez a kérdés!+ Meddig tart úgy kb. egy harc? Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Már irtam, Sneerrel a leghosszabb fél óra volt a legrövidebb 5 perc Link a hozzászóláshoz
Sychter Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Minnél többször kérdezel annál nagyobb az esély, hogy választ kapsz!Ezt most szépen mondtam!Büszke vagyok magamra! Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Jelentkezni Antailnál és kés?bb, ha elkészül végre elkészül az oldal eme része akkor pontosan le lesz írva mit hogyan kell megtenni. Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Majd elárulok egy titkot vagyis most! Mostmár majd nemrajtam keresztül fog menni a karakterfeltöltés hanem mint a fórum be kell íroigatni és szép karakterlapon megjelenik. +Csupa más! Egyel?re ennyi! Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Most miért lövöd le a poént, Antail. Ezért nem kapnak Tp-t az újdonság miatt. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts