Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Közzétéve: Szeptember 16, 2003 Affene pedig már csak 1 szint kell a pusztítómaszkhoz. Bocs hogy nem szóltam crow de én is 14-kor tudtam meg hogy megyek szegedre. Mos már van pénz a számlámon
Cz Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Rövid helyzetjelentés(csak hogy lássátok,nem afenekemet vakarom unalmamban)Átbeszéltük és írásba foglaltuk a szerintünk fontosabb,megemlítésre szoruló szabályokat.Ezek már a megfelelô formátumban figyelnek a gépemen.Egy scannelés még hátra van,illetve Crow most készítette el az arénák leírását - bôvebben majd a szabályokban.Sajnos minden link még nem fog működni az elején,ugyanis még én sem tudom hogyan lesz ez az egész karifeltöltés,feltehetôen lesz jópár módosítás az elsô pár héten.A lényeg,hogy aki akar játszani,az elôször olvassa el a szabályokat,ha valami nem világos kérdezzen és már mehet is a harc.Azt azért megemlíteném,hogy anyagi megfotntolásból megszabtunk egy 1órás limitet,ennek elégnek kell lennie egy küzdelemhez.sychter,mivel a harcok a cahten fognak zajlani,lesz dobásgenerátor is,hála a hypermodern tecnikának és Antailnak ( nagy nyelvcsapások rlz:) 8)
Takeda Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Hahhh! Kezd tisza professzionálisnak t?nni az egész ahogy elmondtátok. Szerintem még nyár el?tt én is rá fogok érni addigra csak kész lesz. Csak bele kell ülni a készbe. Grafikus mozgóképsoros illusztráció, mikrofonos összeköttetés, meg 3D-s holografikus megoldások még nincsenek? jááá Dobásgenerátor meg minden!Falun ilyen nincsen!
Sneer Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Közzétéve: Szeptember 17, 2003 Takeda az igazi netharc átéléséhez javasolt egy 3D-s holoprojektor beszerzése,egy touch&feel plazmascreen és egy 25.13-as hangzásrendszer
Nefadar Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Huh, ez kezd bonyolult lenni, de remélem, hogy lesz alkalmam nekem is kipróbálnom.
Takeda Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Közzétéve: Szeptember 18, 2003 Valószínüleg sneer mi már csak tudjuk mi kell hozzá és meg is vezsek mindent ha megmondod melyik ABC-ben árulják ezeket.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Szerző Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Sneer kösz, hogy mellénk álltál de várjuncs csak te is benne vagy a fejleszt?k csapatában hiszen a te ötleteid nélkül sehol sem lenne a Cz. Takeda ha ilyen szegényes a fantáziád hogy tudtál eddig játszani?
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Közzétéve: Szeptember 19, 2003 Könnyen és gyorsan.Ja és sokkal TAKarékosabban mer a monitor kevesebb áramot fogyaszt.Jól mondom Tak?
Cz Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Ez így igaz Sneer, ha Te nem lennél (akkor könnyebb lenne az életem,de ez most nem ide tartozik) akkor jópár ötlettel szegényebbek lettünk volna.Csapatmunka rlz! :wink:
Sneer Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Közzétéve: Szeptember 20, 2003 Semmi duma! Munka, hogy minnél el?bb a neten legyen a cucc!Antail szellemiségét idézve igaz CZ!CZ,Crowstone köszi a dícsér? szavakat,. de ne kenjétek rám az ötleteket csak azért hogy utánna mindenki engem szidjon ha nem tetszik neki valami szabály! Csapatmunka együtt szívunk!! Takeda Netscape semmi explorer! :wink:
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 21, 2003 Szerző Közzétéve: Szeptember 21, 2003 Ne szerénykedj Sneer, én csak begépeltem, rám max a helyesírási hibákat foghatják, a szabályok és az egész, a Cz és a te munkád. Csapatmunka rulez
Cz Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Imádom amikor egymás popsiját nyalogatjuk Ma folytathatnánk este,van még pár dolog amit át kellene beszélni...
Nefadar Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Látom a Dark Zalai trió nagyon jól fényezgeti egymást. Mikor unjátok meg már végre? :wink:
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Ezek soha.Még szerencse hogy én Barbarian Zalában lakom és nem ezek mellet
Nefadar Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Jaj Gem, elszóltad magad, mert Te is Dark Zalai vagy
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Közzétéve: Szeptember 22, 2003 Nem szóltam el magam.Én Barbarin Zalában lakom.Oda meg nyugodtan jöhetsz mer gyeakorlatilag én vagyok az isten :twisted: (na ez nagykép?ség )
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Szerző Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Nefi képzeld el, hogy Gem a vidéki Dark Zala szülötte, emlékszel söjtörre, na ? még ennél is vidékibb, ezért Barbarian Zalai.
Nefadar Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Nefi képzeld el, hogy Gem a vidéki Dark Zala szülötte, emlékszel söjtörre, na ? még ennél is vidékibb, ezért Barbarian Zalai.Köccike a felvilágosítást, hát az tényleg Barbár hely, míg Krán (Bp) ez nagyon jó hely :wink:
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Közzétéve: Szeptember 23, 2003 Nagyon jól L vagyok én itt Barbarian Zakában.Senki nem jön az erdejeimbe, senki nem zaklat mindenféle küldikkel.Ararnyélet ez itt.Ha meg valaki vn olyan gyenge hogy szembe mer szállni velem a saját terepemen igen rosszul jár.
Valaki Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Közzétéve: Szeptember 24, 2003 míg Krán (Bp) ez nagyon jó hely :wink: Dbr?l hasonlót tudnék elmondani DE mindenkinek az a kedves városa/faluja, ahol éppen él :wink:
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Szerző Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Figyú Gem az ürge is ezt gondolja amíg nyakon nem öntik vizzel.
Dereck Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Közzétéve: Szeptember 24, 2003 Hoi, hihetetlen arcok vagytok:)) ugy csillog már mindegyik admin hogy a monitorommal világitok a 200méteres ködben, mely jotékonyan elfedi azon mesterkedést hogy ne tudjon szegény user az online harcrol (komoly nem szapulás) de mos hogy végig olvastam az öszes témaköri üzit, és 0 infoval állok még mindig szembe( nah jo nem 0) :-) de aze nem sok szal lássunk valami konkrétumot ____________________________________ ugy láom a poénos beszolás mint desing elem kell :twisted: majd kitalálok valami vicceset :evil: addig sirjatok
Nefadar Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Figyú Gem az ürge is ezt gondolja amíg nyakon nem öntik vizzel.Hehe, ez gonosz volt :wink:
Necromancer Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Dereck, bár nem teljesen vagyok képben azzal amit az el?bb felvázoltál, de ha kifelyted részletesen talán tudok segíteni, vagy tudok mondani valakit aki megteszi ezt helyettem
Recommended Posts