Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Netharc vagy chatoljunk nyugodtan

Recommended Posts

Közzétéve:

Rövid helyzetjelentés(csak hogy lássátok,nem afenekemet vakarom unalmamban)

Átbeszéltük és írásba foglaltuk a szerintünk fontosabb,megemlítésre szoruló szabályokat.Ezek már a megfelelô formátumban figyelnek a gépemen.Egy scannelés még hátra van,illetve Crow most készítette el az arénák leírását - bôvebben majd a szabályokban.

Sajnos minden link még nem fog működni az elején,ugyanis még én sem tudom hogyan lesz ez az egész karifeltöltés,feltehetôen lesz jópár módosítás az elsô pár héten.

A lényeg,hogy aki akar játszani,az elôször olvassa el a szabályokat,ha valami nem világos kérdezzen és már mehet is a harc.

Azt azért megemlíteném,hogy anyagi megfotntolásból megszabtunk egy 1órás limitet,ennek elégnek kell lennie egy küzdelemhez.

sychter,mivel a harcok a cahten fognak zajlani,lesz dobásgenerátor is,hála a hypermodern tecnikának és Antailnak ( nagy nyelvcsapások rlz:) 8)

Közzétéve:

Hahhh! Kezd tisza professzionálisnak t?nni az egész ahogy elmondtátok. Szerintem még nyár el?tt én is rá fogok érni addigra csak kész lesz. Csak bele kell ülni a készbe. Grafikus mozgóképsoros illusztráció, mikrofonos összeköttetés, meg 3D-s holografikus megoldások még nincsenek?

jááá

Dobásgenerátor meg minden!

Falun ilyen nincsen!

Közzétéve:

Ez így igaz Sneer, ha Te nem lennél (akkor könnyebb lenne az életem,de ez most nem ide tartozik) akkor jópár ötlettel szegényebbek lettünk volna.

Csapatmunka rlz! :wink:

Közzétéve:

Semmi duma! Munka, hogy minnél el?bb a neten legyen a cucc!Antail szellemiségét idézve igaz CZ!CZ,Crowstone köszi a dícsér? szavakat,. de ne kenjétek rám az ötleteket csak azért hogy utánna mindenki engem szidjon ha nem tetszik neki valami szabály! Csapatmunka együtt szívunk!! Takeda Netscape semmi explorer! :wink:

Közzétéve:
Nefi képzeld el, hogy Gem a vidéki Dark Zala szülötte, emlékszel söjtörre, na ? még ennél is vidékibb, ezért Barbarian Zalai.

Köccike a felvilágosítást, hát az tényleg Barbár hely, míg Krán (Bp) ez nagyon jó hely :wink:

Közzétéve:

Nagyon jól L vagyok én itt Barbarian Zakában.

Senki nem jön az erdejeimbe, senki nem zaklat mindenféle küldikkel.

Ararnyélet ez itt.Ha meg valaki vn olyan gyenge hogy szembe mer szállni velem a saját terepemen igen rosszul jár.

Közzétéve:

Hoi,

hihetetlen arcok vagytok:)) ugy csillog már mindegyik admin hogy a monitorommal világitok a 200méteres ködben, mely jotékonyan elfedi azon mesterkedést hogy ne tudjon szegény user az online harcrol (komoly nem szapulás) de mos hogy végig olvastam az öszes témaköri üzit, és 0 infoval állok még mindig szembe( nah jo nem 0) :-) de aze nem sok :)

szal lássunk valami konkrétumot :P

ugy láom a poénos beszolás mint desing elem kell :twisted:

majd kitalálok valami vicceset :evil:

addig sirjatok :D

Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...