Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Nem olyan gonosz mint én leszek vele a egyszer a kezeim közé kaparintom.Nem ölöm meg csak annyira verem össze hogy könyörögjön a halálért(vagy nem ) Link a hozzászóláshoz
Dereck Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Dereck, bár nem teljesen vagyok képben azzal amit az el?bb felvázoltál, de ha kifelyted részletesen talán tudok segíteni, vagy tudok mondani valakit aki megteszi ezt helyettem -->végig olvasva az öszes beirást , vettem tudomásul, kockadobo progi(esetleg script) irodik a dologhoz, nekem egyetlen kérdésem van: az eredményt látni is fogjuk? ahogy a jo öreg szalacsi bácsi kérdi : "miko?" _______ Kezdetem és vegem kezdete, multam jelene vagyok ma Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 25, 2003 Derek egyszerü a netharc: van karaktered akivel játszol, van mesél? aki mesél, és van a chaten egy dobásgenerátor aki dob, a többi meg ugyan olyan mint egy mágus történet alatt csak pár száz kilóméter van közted és a KM meg a másik játékos között. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Szeptember 26, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 26, 2003 És az egész tök feeling, mert csak csatáról szól a netharc, de van online játék is, az kissé húzósabb, de rohadt nagy buli Link a hozzászóláshoz
Dereck Közzétéve: Szeptember 27, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 27, 2003 Amikor az emberek(pl haverjaimmal) öösze ülnek(~ünk) játszani az valoban élvezetes.A neten valo játék , véleményem szerint ugyanugy elhuzodhat fél nap -nap hoszuságra, és arrol is van elképzeelésem milyen az amikor probát kell végre hajtani a neten (pl script ami random számot nyom ki 0-9 között, és ez igy mind szép és jo, de pl a tájleiro jeelenteket, a harc sorrendjént (ki támad elsöre pl) hogyan kivánjátok megvalositani?mert pl egy igazám érzklées tájleirást mig az ember cseten begépel egységnyi idö(már csak abbol is tudhatjuk hogy ha öösze ülünk is nam szorithatjuk a mesénket 2-3 oránál kevesebb idö ttartamba, tehát, a következöre szeretném megkapni a válaszaitok:- dobás rendszer (elég ha megirjátok scrip lesz e vagy se)- hogy gondltátok a tájleiros részeket- hogy ellenörzitek a támadási érték valosságát (és itt nem a dobo progirol van szo hanem a jk kari értékeiröl)___Nekem is megfordult már az online mese gondoltam a fejemben:))___Varázslo szol a Brabárnak miuán már elég sok mana ponotot bele áldozott egy NJK likvidlásába ,de annak nem nagyon kotyant meg a dolog:-Eridj csapd le a fejét-Látod vajákos -a varázslo könyvére mutat -Baromság -majd a pallosra mutat: -Valoság...Ujra ismételi a mozdulat sort -Baromság -Valoság(és még be is mákolja, bejelenti a törzs csonkolást 00ás támadás , ellenfélnek egyböl anyi sem marad hogy a km azt mondhassa "köszi") Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Szeptember 28, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 28, 2003 Nos kedves Dereck,remélem tudok némi infóval szolgálni neked: - a kockadobó progi/script nem íródik hanem már készen van és a chaten ( amint lehet újra használni a fogadót ) ki is próbálhatod. - ami a játékot illeti,azt hiszem el kell különíteni mir?l is van szó itt.Ez a topic a netes harchoz tartozik.Err?l annyit kell tudnod - bár amint Ant felrakja a dolgokat az oldalra olvashatsz részletes éeírást is hozzá - hogy 2 karakter küzd meg egymással efy KM felügyelete alatt..Mindenki tisztában van a másik értékeivel, így iagazából csak a tapasztalat és a szerencse dönti el ki fog gy?zni.Ide nem szükségesek a tájlaeírások mert ez csak és kizárólag a harcról szól.A "rendes játék" eddig szintén a fogadóban/chaten folyt ám ez már egy sokkal kötetlenebb formában.Itt nem voltak igazán értékek mert ez senkit nem érdekelt, itt maga a játék volt el?térben. Nah röviden ennyi. Ha még van kérdésed - ugyis lesz - nyugotan tedd fel,de szerintem egyszer?bb, de megkeresheted ANtailt vagy akár engem is ez ügyben. Remélem hamarosan el fogjuk tudni indítani a netharcot ( hála Istennek már nem a Dark zalai csapaton múlik :twisted: ) Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Yeah, yeah végre Cz befejezete a netharc szabályait, rendszerét és az oldal elkészítését, tudtam hogy képes leszel rá de ílyen hamar nem gondoltam hogy végzel. Yes. Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Megosztás Közzétéve: Szeptember 30, 2003 Dír Crow, amit mi már átbeszéltünk az már 2 hete az illetékes elvtársnál várakozik ,hogy felkerülhessen az oldalra.Tudtommal egy másik emberke csúszása miatt nem kerültek még fel a dolgok,akit egyenlôre elérni sem tudunk.Ranagolita üdvözlettel... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 1, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Cz: örülök, hogy befejezted. Annál a hamarosannál pontosabbat nem tudsz mondani véletlenül? Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Október 1, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Dehogynem,még hamarosabban Jövô héten meglátogatom Pécel városát, így közvetlen közelségbe kerülök az oldal lelkét jelentô géphez, így nyomást tudok gyakorolni a mindenható adminra,hogy alkosson valamit ez ügyben. Remélem addig még tudtok várni, tényleg nem rajtam múlik ( ez a felelôsségáthárítás a melómból adódik,sorry :wink: ) Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 1, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 1, 2003 Ki lehet addig birni drága Kobzos :wink: , addig úgy sem nagyon érnék rá, mert Schönherz Qpázok egész mostani és jöv? héten is. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 2, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 2, 2003 Kobzos és ki az az elérhetetlen gonosz akit nem lehet a nevén nevezni, aki miatt még mindig nem m?ködik a netharc? Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Október 3, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 3, 2003 Meg kellene halnod ha megmondom neked.Ne akard tudni! :wink: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 3, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 3, 2003 Meg kellene halnod ha megmondom neked.Ne akard tudni! :wink: Nekem megmondhatod, mert apám úgy sem engedi, hogy ilyen fiatalon (110 év) meghaljak Link a hozzászóláshoz
Vándor Közzétéve: Október 4, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 4, 2003 Ez a netharc olyan lesz,mint az YK-n a Fogadó a Nyugalom Tengeréhez? Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Október 4, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 4, 2003 Kobzos és ki az az elérhetetlen gonosz akit nem lehet a nevén nevezni, aki miatt még mindig nem m?ködik a netharc? Ki ne mond!!!!! Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 7, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 7, 2003 Na nevezzétek meg mert tényleg nem emlékszem, pedig Cz mondta, vagy felejtés varázst is alkalmazott utánna, nem emlékszem. Tényleg a Bárd képes ilyesmire? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 Tök mindegy crow a ényeg hogy pénteken Cz állítsa szerint má jó lesz a netharc.Alig várom hogy jól megruházzuk egymást :twisted: Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 Crow, egy bárd nem, de A kobzos... Gem, azt mondtam, hogy arra jó lesz, de azt nem, hogy akkro játszani is fogsz!Azt majd csak jövô héten... :twisted: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 8, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 8, 2003 A kobzos az más táészta igaz Cz?Ne baj me még akobzos se hallhatatlan. :twisted: Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 9, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Na végre játszhatunk. El? kell szednem és leporolnom a régi karaktereimet. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 9, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 9, 2003 Nekem nyolc hogy mikor jáccunk me el?bb utóbb úgy is sort kerítünk rá. Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 11, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 11, 2003 Majd lehet jelentkezo aki velem is jatszana, csak egy baj van, eleg zaros idokon belul tudok netezni... :cry: Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 Beindult a harc a neten! Sajnos a karaktergenerálót ígérettel ellentétben nem kaptuk meg de remélem majd megkapjuk! üdv: Lehet kérdezni! Ui.:Azért nincs mgé odaírva mire lehet kattintani mire nem hogy fedezzétek fel! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 Én már felfedeztem poénos a cuc.Mosmár legalább tudom mit rajzolgatott crow a mesélésem alatt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts