Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban


Recommended Posts

  • Antail featured, pinned és locked this téma

Kedves leendő táborozók!

A Mórahalmi helyszín a mai napon tájékoztatott bennünket, hogy a szállást csak érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 év felettiek vehetik igénybe, továbbá a szállásadó döntése alapján csak védettségi igazolvánnyal lehet a tábor területén tartózkodni.

18 év alatt nagykorú kísérő (hozzátartozó) mellett látogatható a tábor.

Ez az előírás a szállodaszövetségtől érkezett, nekünk is kötelező betartanunk. Továbbra is próbálunk mielőbb tájékoztatni mindenkit, ha változás történne!

Üdv, Szervezők

Link a hozzászóláshoz

Kedves Kalandozók!

A hétvége folyamán elértük a tábor limitjét a jelentkeztetési rendszerben, és a jelentkeztetési rendszert ezért egyelőre lezártuk.

Jelenleg 11 csapat jelentkezett.

  1. Elkezdtünk dolgozni, hogy minden jelentkezett csapatnak KM-et biztosítsunk. 
  2. Amint minden jelentkezett csapatnak biztosítottunk KM-et, a szálláshely korlátáig engedni fogunk további csapatokat (valószínűleg) hozott KM-mel.

Köszönjük mindenkinek az eddigi jelentkezéseket! 

Üdv a szervezők nevében,

Antail

Link a hozzászóláshoz

Kedves Kalandozók,

A jelentkező csapatok száma nemhogy elérte, de meg is haladta előzetes terveinket, így egy tizenegyedik játékos csapatot is beengedünk még a héten, mivel egyikük bevállalta a KM-kedést. Ezzel egyidőben tájékoztatni szeretnénk benneteket, hogy a kiírás értelmében a mai nappal döntöttünk véglegesen: Lesz tábor. Köszönjük a bizalmat, a héten elindíthatjátok a befizetéseket, melyekkel frissítjük a jelentkezési rendszert, amint tudjuk, ehhez előre is türelmeteket kérjük.

Üdv,
Szervezők

Link a hozzászóláshoz

Kedves Csapatok!

A 2021-es MAGUS Versenymodul Csapat-KM párosításának meghatározásához, a 2021-es táborhoz nem fogunk KM-Csapat-Csapat-KM preferencialistát bekérni.

A döntés oka egyrészt, hogy az új csapatoknak és az új kalandmestereknek is egyenlő esélyt kívánunk biztosítani a párosítás és ezúton a verseny során, másrészt az elmúlt pár tábor preferencialeadásai során nyilvánvalóvá vált, hogy akadnak olyan csapatok és KM-ek, akik a leadás előtt megegyeztek egymás kölcsönös rangsorolásában, ami a természetes párosítás matematikai torzításával jár, így ez a rendszer értelmét veszti.

Az idei KM-Csapat párosításhoz a Kalandozok.hu Csillámpóni Párosító algoritmusát fogjuk alkalmazni, ami figyelembe veszi az elmúlt évek párosításait és a fórumban adott tábori visszajelzéseket is. A célfüggvénynek a tábori játékélmény maximalizálását jelöltük meg.

Előre is köszönjük minden játékos bizalmát a témában!

:gruppen:

A párosítás részleteivel és a csapatokról való visszajelzésekkel június folyamán jelentkezünk!

üdv. Antail

:kv:

Link a hozzászóláshoz

Kedves Kalandozók!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy elérhető a NYT2021 Teljes TábortájékoztatójaÉ

Örömmel jelentjük be, hogy elérhető a 2021-es Kalandozok.hu Nyári Tábor  

Üdv a szervezők nevében,

Antail

Rodrigo kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz
Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
×
×
  • Új...