Antail Közzétéve: Április 20, 2021 Megosztás Közzétéve: Április 20, 2021 Itt mindenről lehet beszélgetni a 2021-es táborral kapcsolatban. Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Május 19, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 19, 2021 Üdv, Én hozok pár társast, amivel lehet, hogy játszom majd, de ha nem, akkor is szívesen kölcsönadom: - Uga-Buga (TT-k nagy slágere) - Igenis, Sötét Nagyúr - Munchkin, néhány kiegészítővel - Kocka-bang Egy sötét nagyúr party azért biztos lesz valamelyik este, ahol szétszenyázok mindenkit az elején (én leszek az első nagyúr akkor is!), de hogy mikor pontosan, az még sok mindentől függ. Üdv, CS Lopov, Kata, Catsmile és 3 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Május 24, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 24, 2021 Ha a nap közbeni verseny nem fárasztja ki a társaságot teljesen, akkor este lehet még játszani. Nagyjából 3 esti alkalomra lesz lehetőség, ezen túl egyelőre nincs semmi lekötve. A hagyományos Kult csapatról sem tudom, hogy összeáll-e idén, de ha igen, akkor az kap egy prioritást. Akkor marad 2 kalandra lehetőség. Ez a 2 nagyjából akármi is lehet, szóval nyitott vagyok bármilyen világra, rendszerre, ötletre, amit csak szeretnétek. Ötletelés szintjén tehát bármi jöhet, nyugodtan dobáljátok be, mit szeretnétek. A legjobb, legkreatívabb ötletek nyerők, aztán majd válogatunk, mi tetszik a nagyérdeműnek. Békesség és hajrá! Bitschak, Antail, Niobe és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Május 24, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 24, 2021 Bár az EP nem kreatív ötlet olyan értelemben, hogy mindig ezt dobom be, de azért bedobom. Sir Thomas és Jadis kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Niobe Közzétéve: Május 24, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 24, 2021 Egy jó Cthulhu sosem rossz 🙃 ha úgy van... Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Alec_Baldwin Közzétéve: Május 25, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 25, 2021 Én a következő alternatív szerepjátékokra vagyok vevő: bármi. Amúgy az "EP" az mi? Európai Parlament? Fura, de attól még benne vagyok! Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Május 25, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 25, 2021 Eclipse Phase nevű sci-fi szerepjáték. https://eclipsephase.com/ Alec_Baldwin kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Alec_Baldwin Közzétéve: Május 26, 2021 Megosztás Közzétéve: Május 26, 2021 Köszönöm a választ. Érdekesnek tűnik, ha összejön egy ilyen, én jelentkeznék. Antail és Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Eric Közzétéve: Június 15, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2021 Sziasztok tábor népe! Idén is viszek hangszert, és erre buzdítok mindenkit. Remélem Tao is csatlakozik hozzám, és tovább bővítjük repertoárunkat. Szal ha tudsz egy ritmust vagy dallamot játszani nagyapád régi ukuleléjén, hozzad. Ha egyszer egy blackmetal zenekar citerása voltál, hozzad. Ha a népi zenekarban énekeltél, ...ő hozzad Második Kalandozók Jam Session ON Owden, Lopov, TAO és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 15, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2021 Idén nem lesz KM bemutatkozó? Pedig már úgy beleéltem magam. Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 15, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2021 Eric én csak kardon és fűrészen tudok játszani, meg asztalon és számítógépen, de mind más és más. Bocsánat kifelejtettem mások idegeit. Az a fő profilom. Eric és Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Eric Közzétéve: Június 15, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2021 20 perccel ezelőtt-kor Crowstone írta: Eric én csak kardon és fűrészen tudok játszani, meg asztalon és számítógépen, de mind más és más. Bocsánat kifelejtettem mások idegeit. Az a fő profilom. Jó felvetés! Kardot, és idegeket is viszünk egy páran. Nem tudom, hogy van e összefüggés Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 15, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 15, 2021 Tényleg, kardot milyet viszünk? Nekem van egy lebeszélt párbajom valakivel egy hölgy vélelmezett megsértése okán, de szerintem ő nem jön a táborba, szóval fémet nem viszek. Antail, Sneer és Sigurd O'romell kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Június 18, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 18, 2021 Hmm... van, ami nem változik. Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 19, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 19, 2021 Reméltem is Eric hogy nem jössz idegek nélkül. Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Június 21, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2021 Hear ye, hear ye! Vállalkozó kedvű bárdok kerestetnek! 12+ évvel ezelőtt, azt hiszem a 2007-es Nyári Táborban nagyot futott a Loituma. Ha valaki nem ismeri, csak írja be Youtube-ba, és legalább félmillió feldolgozást fog találni. @MagyarGergely a tábornyitón elő is adta ezt a verziót (egyébként azóta is megkönnyezem, ha eszembe jut, ahogy MG pörgeti a zoknit éneklés közben). Mate közbenjárására most szembe jött velem egy jubileumi verzió (ugyanis az első felvétel már 25 éves ), amiben az eredeti előadók újra összeálltak egy felvételre, és nem bírtam ki, hogy ne osszam meg. https://www.youtube.com/watch?v=Zcg66Qcwjw8 Szóval a 2007-es kihívást újra bedobom: ha valaki előadja ezt a dalt a tábornyitón, én egyrészt leborulok előtte, másrészt 3 tábla csokival hálálom meg! (Az alkotói szándékot tessék figyelembe venni, nem ér kiskapuzni, pl. a sarokban suttogás nem számít előadásnak!) The Eternal Crow Hero, Sir Thomas, Antail és 5 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Június 21, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2021 Üdv! 3 órával ezelőtt-kor TAO írta: @MagyarGergely a tábornyitón elő is adta ezt a verziót (egyébként azóta is megkönnyezem, ha eszembe jut, ahogy MG pörgeti a zoknit éneklés közben). Fiatal voltam és kellett a.. póló Hagyma meg nem volt... És pont ilyenkor nem megyek... Még mindig menne! Ezt a dalt nem lehet elfelejteni. TAO, Antail és Owden kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Június 21, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2021 4 órával ezelőtt-kor MagyarGergely írta: Üdv! Fiatal voltam és kellett a.. póló Hagyma meg nem volt... És pont ilyenkor nem megyek... Még mindig menne! Ezt a dalt nem lehet elfelejteni. Egy teljes kórussal izgalmasabb lenne, nem? szóval... hol a nagy összefoggás? Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Június 21, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2021 Üdv! 4 órával ezelőtt-kor Catsmile írta: Egy teljes kórussal izgalmasabb lenne, nem? szóval... hol a nagy összefoggás? Milyen összefogás, meg kórus? Ne felejtsük el, hogy annak idején is versenyt hirdettek, és bár a fórumon sokan hirdették, hogy készülnek rá, mint a veszedelem, de amikor oda került a sor, csak egy induló volt... TAO kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Június 22, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 22, 2021 8 órával ezelőtt-kor MagyarGergely írta: Ne felejtsük el, hogy annak idején is versenyt hirdettek, és bár a fórumon sokan hirdették, hogy készülnek rá, mint a veszedelem, de amikor oda került a sor, csak egy induló volt... Egy, csak egy legény volt talpon a vidéken... Én egyébként már elfelejtettem, hogy verseny is volt. Csak remélni tudom, hogy lesz idén egy hős bárd, aki képes tovább vinni MG legendás örökségét az Úton! MagyarGergely kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Június 22, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 22, 2021 Üdv! Legyen!! Félreértés ne essék, én egy kórusnak is örülnék. Csak meg akartam említeni, hogy annak idején a jutalom és a dicsőség reményében szervezett versenyen is kevesen éltek a lehetőséggel. De egy kórusba még én is beneveznék! Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Június 24, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2021 On 2021. 06. 21. at 8:52-kor TAO írta: Hear ye, hear ye! Vállalkozó kedvű bárdok kerestetnek! 12+ évvel ezelőtt, azt hiszem a 2007-es Nyári Táborban nagyot futott a Loituma. Ha valaki nem ismeri, csak írja be Youtube-ba, és legalább félmillió feldolgozást fog találni. @MagyarGergely a tábornyitón elő is adta ezt a verziót (egyébként azóta is megkönnyezem, ha eszembe jut, ahogy MG pörgeti a zoknit éneklés közben). Mate közbenjárására most szembe jött velem egy jubileumi verzió (ugyanis az első felvétel már 25 éves ), amiben az eredeti előadók újra összeálltak egy felvételre, és nem bírtam ki, hogy ne osszam meg. https://www.youtube.com/watch?v=Zcg66Qcwjw8 Szóval a 2007-es kihívást újra bedobom: ha valaki előadja ezt a dalt a tábornyitón, én egyrészt leborulok előtte, másrészt 3 tábla csokival hálálom meg! (Az alkotói szándékot tessék figyelembe venni, nem ér kiskapuzni, pl. a sarokban suttogás nem számít előadásnak!) Egy kis segítség! TAO és MagyarGergely kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 25, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2021 @algaLeborulok nagyságod előtt! Ez a tábor trailer iszonyat durván jó lett!!!! Antail, Niobe, TAO és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
MagyarGergely Közzétéve: Június 25, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2021 Üdv! Csatlakozom. Ez boszorkányosan ( ) jó lett! Kata, Antail, Gabor és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Kata Közzétéve: Június 25, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 25, 2021 Nagyon jó lett a hangulatkeltő! Eddig is nagyon vártam már a tábort, de most még jobban! 🙂 Tao, jó érzékkel tetted ki épp most a videót. Alga, megérte a fáradtságot! Nagyon jó a zene, sejtelmes a képi világa! Szuper hangulatkeltő! Köszönöm az élményt! Lopov, TAO, Gabor és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés