Sir Thomas Közzétéve: Június 14, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 14, 2021 Szombatra már eléggé fáradtak szoktunk lenni, de ide tenném a teljes szabad slot-ot, azaz, ha lesz elég jelentkező, akkor a parti függvényében játszanánk valamit. Azért X game, mert ez tulajdonképpen bármi lehet, igyekszem majd az igényekhez igazítani. Játékosok: @tetra @Syrand Caldern@TAO Niobe és Jadis kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 14, 2021 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 14, 2021 Rendszerkedésre itt sem lehet majd számítani, impró lesz a játék, tehát max olyan rendszert használunk, amit fejből tudok hozni (Magus, SR, SW6, Kutulu stb.), vagy egyszerű, mint a faék. Minden más esetben valamilyen freestyle. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 14, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 14, 2021 Ez a délutáni, kettőtől móka, ugye? Mert akkor bejelentkeznék. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 14, 2021 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 14, 2021 Igen, ez az a time slot. POntos időpontokat azért nem írtam fel, mert a tábortájékoztatót a cégnél nem tudom kinyitni. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 14, 2021 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 14, 2021 Akkor felírtalak @tetra Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Június 30, 2021 Megosztás Közzétéve: Június 30, 2021 ! Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Július 1, 2021 Megosztás Közzétéve: Július 1, 2021 Én is bejelentkeznék feltételesen. (Nem azért feltételesen, mert mégis mást játszanék, hanem mert előfordulhat, hogy egyéb kötelességeim másfelé szólítanak, és egyáltalán nem tudok játszani szombat délután.) Szóval ha nem jön közbe semmi, csatlakoznék. Sir Thomas kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés