Lozartan Közzétéve: Július 3, 2021 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2021 Domvik élőszentjét hozom, hosszas megfontolás után. Még a héten feltöltöm ide. Rodrigo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: Július 3, 2021 Megosztás Közzétéve: Július 3, 2021 Nem akarok nagyon az élőszent alatt lenni rangban, úgyhogy leszek egy shadoni flottilla visszavonult kapitánya. Lozartan és Rodrigo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Július 4, 2021 Megosztás Közzétéve: Július 4, 2021 A Rivini Aréna bajnokát, egy kontinensszerte ismert, korg-gorviki (kalandozógyerek) gladiátort hoznék. Lozartan és Rodrigo kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Július 4, 2021 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 4, 2021 Kicsit megkönnyebbültem most, hogy magasmágus nem lesz Jól van, asszem nem kell újragondolnom a kalandot, mert mindenki szerephez fog jutni. Azt nem tudom garantálni, hogy a flottaparancsnok hajózási képességeit is ki fogjuk használni, szárazföldi lesz a kaland. Rodrigo és Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Július 4, 2021 Megosztás Közzétéve: Július 4, 2021 Akkor a karakterem dönthet hogy egy korg-gorviki koncolja fel a hülye zaklató kérdései miatt vagy az inkvizíció égesse meg a felforgató-istenkáromló nézetei okán 🤪🤪🤪. Bár pár óra alatt talán nem nyíratja ki magát. Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: Július 4, 2021 Megosztás Közzétéve: Július 4, 2021 Egy órával ezelőtt-kor tetra írta: Azt nem tudom garantálni, hogy a flottaparancsnok hajózási képességeit is ki fogjuk használni, szárazföldi lesz a kaland. Tud majd úszni. Nekem ez a lényeg. Link a hozzászóláshoz
Rodrigo Közzétéve: Július 5, 2021 Megosztás Közzétéve: Július 5, 2021 Kinyomtattam a szakrális varázslatokat 2 példányban. Hátha hasznos lesz :) Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: Július 5, 2021 Megosztás Közzétéve: Július 5, 2021 A karakterem csatolva. Nincsenek titkai, bárki megnézheti. Ha nagyságrendek lesznek, ez a kari nem fog megrettenni egy óriástól, kb a fizikai csúcson van szerintem. TTK_CS_Barbar_13TSZ.txt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Július 5, 2021 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 5, 2021 Jól van, jönnek azok az Lf-ek. Ez a négy karakter szuper tanulmány lesz majd a tábor utáni beszélgetéshez, mert nagyon jól reprezentálják a változatosságát a karakteralkotásnak. Érdekes pl, hogy közel se maxoltad ki a harcértékeket, nem vagy közel a tulajdonságok adta limitekhez. Pár jó/érdekes jelenet tuti lesz Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: Július 5, 2021 Megosztás Közzétéve: Július 5, 2021 TTK_nekdo_tengeresz2.txt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Július 5, 2021 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 5, 2021 Biztos, hogy RP-t akartál Kf-re felvenni és nem HP-t? A Szablya HP-ba esik. Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: Július 5, 2021 Megosztás Közzétéve: Július 5, 2021 Jah, akkor HP köll EDIT: amúgy nem sok értelmét látom ezeknek a rövidítéseknek Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés