nekdolan Közzétéve: Június 21, 2021 Közzétéve: Június 21, 2021 Mivel szerdán az ebéd és a tábornyitó között van egy közel 5(!) órás szünet, meginvitálok minden táborlakót egy One Night Werewolf partira. A játék nagyon egyszerű (sokan már ismerik), könnyen be lehet szállni, és könnyen lehet ki szállni is. Egy játék 5-10 perc kb. Játékosok száma 3-10 fő de mivel van jó pár társasom az egész tábort el tudom látni kártyákkal, ha kell. A játék fél úton van a maffiás játék és az Among Us között. Annyi a különbség, hogy One Night Werewolfban egy körből áll az egész meccs, ezért nincsenek úgymond kiesők. Minden körben kiosztunk mindenkinek egy titkos szerepet, aminek az akcióját titokban az illető éjszaka végrehajthatja, és nappal a nem farkas játékosok célja, hogy legalább egy vérfarkast megtaláljanak, ami alapvetően egy 5 perces kötetlen diskurzus keretében történik. A következőket hozom: One Night Werewolf és Daybreak + kis kiegek One Night Vampire One Night Alien One Night Super Vilians Azt, hogy ki narrál és milyen nyelven majd ott döntjük el. A sima One Night Werewolf -ot itt nézhetitek meg: Gabor, The Eternal Crow Hero, Lopov és 3 további kalandozó kedveli ezt
Syrand Caldern Közzétéve: Június 30, 2021 Közzétéve: Június 30, 2021 engem biztosan érdekel nekdolan és Lopov kedveli ezt
Lopov Közzétéve: Július 1, 2021 Közzétéve: Július 1, 2021 nem vagy egyedül @Syrand Caldern nekdolan kedveli ezt
nekdolan Közzétéve: Július 1, 2021 Szerző Közzétéve: Július 1, 2021 a vérfarkasok álltalában nincsenek egyedül tetra, The Eternal Crow Hero, Lopov és 1 további kalandozó kedveli ezt
Shordanus Közzétéve: Július 3, 2021 Közzétéve: Július 3, 2021 Pár játék erejéig szerdán én is részt vennék a vérfarkasok éjszakai portyázásán.
Lopov Közzétéve: Július 6, 2021 Közzétéve: Július 6, 2021 hoznám magammal egy barátomat is! nekdolan kedveli ezt
Gabor Közzétéve: Július 7, 2021 Közzétéve: Július 7, 2021 Egy ártatlan falusi is jelentkezik. Bár nekem szerda du.-n lesz majd kötelezettségem a falusi tanácsban is. nekdolan kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés