Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Igenis, Sötét Nagyúr! - Szerda este


Recommended Posts

Üdv,

 

Szerdán, miután a KM-ekkel való ismerkedős játék lement, egy pár kör Igenis, Sötét Nagyúr! társast. Az eredeti változat van meg nekem, úgyhogy ez nem is piros, nem is zöld. :)

Legyen az időpont: Szerda 22:00-24:00ig.

Leírás: https://tarsasjatekok.com/tarsasjatek/igenis-sotet-nagyur-2005

De röviden: a kis goblinkák elhibázták a küldetésüket, és a Sötét Nagyúr előtt most számot kell adniuk róla, hogy miért is nem sikerült. Két fajta kártya van: ötletkártya (érdemes, és néha kell is belőle ötletet meríteni), illetve akciókártya - bemószerolás (a másikra kened a "köröd végén", hogy ne te szívd meg), illetve belepofázás (rontasz a másik helyzetén, ráteszel még egy lapáttal). A játék kb 20-30 perc szokott lenni, bár néha a nagy trollkodás és röhögés miatt akár hosszabb is lehet egy kör. Akkor lesz vége, ha valaki megkapja a 3. lesújtó pillantást a Sötét Nagyúrtól.

Az első körben én leszek, utána viszont visszavághat mindenkinek a következő nagyúr - ugyanis azé lesz e kiváltság, aki az első játékban "vesztett", azaz megkapta a 3. lesújtó pillantását.

 

A játék minimum 4 goblinkától (tehát 5 játékostól) élvezhető igazán, szerintem 7-8 játékos esetén optimális. Más estéken is lehet majd persze játszani, ha én nem is érek rá, szívesen kölcsönadom. De itt most szerda estére várnék jelentkezőket néhány partira... Mivel pörgős a játék, lehet korábban is távozni, és később is csatlakozni, akár futó játék közben is megoldjuk!

Eddigi goblinkák:

- Réq

- Rodrigo

- Shordanus

- Crowstone

- Catsmile

Rodrigo, Niobe és Shordanus kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...