Con Salamander Közzétéve: Július 28, 2021 Megosztás Közzétéve: Július 28, 2021 Bármiről lehet itt beszélgetni, ami a táborhoz kapcsolódik... Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Augusztus 6, 2021 Megosztás Közzétéve: Augusztus 6, 2021 Gyanítom lesz külön fóruma csapatkeresésre, de én már most elkezdeném. Ki tart velem a téli táborba? Antail és Viator kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Legolol345 Közzétéve: Augusztus 7, 2021 Megosztás Közzétéve: Augusztus 7, 2021 Sziasztok, Pistike, én jelentkezek. Üdvözlettel, Legolol345 Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
nekdolan Közzétéve: Augusztus 7, 2021 Megosztás Közzétéve: Augusztus 7, 2021 Én csatlakoznék csak már láttam a mesét Viator, Antail és Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Augusztus 7, 2021 Megosztás Közzétéve: Augusztus 7, 2021 Ez parádé! Alakul a csapatunk! Kriszta; Legolol345; + én...eddig. tetra, nekdolan, Antail és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Dugó Közzétéve: Szeptember 27, 2021 Megosztás Közzétéve: Szeptember 27, 2021 @Pistike +1 Pistike és Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Legolol345 Közzétéve: Szeptember 27, 2021 Megosztás Közzétéve: Szeptember 27, 2021 Édesapám azt mondta, hogy karácsonykor inkább menjek rokonlátogatásra, szóval én sajnos nem megyek, és ennél fogva ő sem. Antail és Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Szeptember 28, 2021 Megosztás Közzétéve: Szeptember 28, 2021 17 órával ezelőtt-kor Legolol345 írta: Édesapám azt mondta, hogy karácsonykor inkább menjek rokonlátogatásra, szóval én sajnos nem megyek, és ennél fogva ő sem. Érthető indok, és nem vagy vele egyedül, mások is járnak hasonló cipőben. (Többek között pl. én is.) Reméljük, jövő nyáron találkozunk! Antail, Legolol345, Lozartan és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Szeptember 29, 2021 Megosztás Közzétéve: Szeptember 29, 2021 Kriszta, Dugo, és jómagam. Link a hozzászóláshoz
Viator Közzétéve: Október 2, 2021 Megosztás Közzétéve: Október 2, 2021 Sziasztok! Ismét jelen, így + 1 fő. Van már fennt tábor-kiírás, vagy csak én nem találom? nekdolan és Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Október 3, 2021 Megosztás Közzétéve: Október 3, 2021 Szóval...!? Ill. írásban: Kriszta, Dugo, Viator atya, végül és tkp. utolsó a sorban a jó Pistike. Még 1 hely maradt! Ugyan van még idő, de aki lemarad az kimarad. Viator kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Október 3, 2021 Megosztás Közzétéve: Október 3, 2021 Udv! Meg nincs kiiras, de oktober folyaman kitesszuk. A Tabor december 27-30. kozott lesz sokasosan, ezzel az idoponttal batran szamolhattok. A modul szuper, jo moka lesz, mind a JK-knak, mind a KM-eknek! Udv, Antail Viator, Bitschak és Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Viator Közzétéve: Október 4, 2021 Megosztás Közzétéve: Október 4, 2021 Köszönjük az ifot! Antail kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Dugó Közzétéve: Október 4, 2021 Megosztás Közzétéve: Október 4, 2021 On 2021. 10. 03. at 7:47-kor Pistike írta: Szóval...!? Ill. írásban: Kriszta, Dugo, Viator atya, végül és tkp. utolsó a sorban a jó Pistike. Még 1 hely maradt! Ugyan van még idő, de aki lemarad az kimarad. Pistike, úgy néz ki, jönne velem egy kezdő, de annál lelkesebb hölgy ismerősöm, szóval így meg is vagyunk PS: remélem 5 fős csapatok lesznek Pistike és Viator kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Legolol345 Közzétéve: Október 4, 2021 Megosztás Közzétéve: Október 4, 2021 Sziasztok, Feltehetek a modullal kapcsolatban kérdéseket, vagy még várjak? Üdv, Legolol345 Dugó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Október 4, 2021 Megosztás Közzétéve: Október 4, 2021 Úgy vélem megalakultunk a táborra! A La Familia tagjai tehát Kriszta, Viator, Dugó, neve nincs hölgy ismerős és a jó Pistike. A toborzást ezennel lezárom. Köszönöm nektek, hogy velem tartotok! Alapos a gyanúm, hogy jól szórakozunk majd... Cz és Viator kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Október 5, 2021 Megosztás Közzétéve: Október 5, 2021 16 órával ezelőtt-kor Legolol345 írta: Feltehetek a modullal kapcsolatban kérdéseket, vagy még várjak? Tippre azért várd meg, amíg kikerül a karakteralkotás, abból ki szokott derülni a legtöbb dolog, amire kiváncsi lehetsz. Viator, Bitschak, nekdolan és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: November 3, 2021 Megosztás Közzétéve: November 3, 2021 Kezdek aggódni. Októberben nem jelent meg A TT kiírása, sem a karakteralkotás, sem semmi. tetra és Lopov kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Con Salamander Közzétéve: November 3, 2021 Szerző Megosztás Közzétéve: November 3, 2021 Tervezzük a TT-t, zajlik az egyeztetés a helyszínnel. A modul is mesélhető állapotban van már. Szóval, ha rajtunk múlik, lesz tábor. Szerintem a héten lesz kiírás is. Lozartan, Lopov, Dugó és 3 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: November 3, 2021 Megosztás Közzétéve: November 3, 2021 Részemről a katarzis! Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: November 3, 2021 Megosztás Közzétéve: November 3, 2021 Mar minden keszen all a publikalashoz, csak par finomitast vegzek. Egy csomagban erkezik a jelentkeztetesi, a kiiras, a hangulatkelto, a karakteralkotas es az online karakteralkotas is. Pistike, Lopov és Niobe kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: November 4, 2021 Megosztás Közzétéve: November 4, 2021 TT2021 poszter csatolva, aki szeretne Lozartan és Jadis kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Kisszenty Közzétéve: November 4, 2021 Megosztás Közzétéve: November 4, 2021 A Falka jóvoltából kedvezményes sátorhelyes táborjegy már vásárolható! Étkezés nélkül: 45000 HUF / fő + IFA + Vizitdíj + ÁFA + Sátorhely! Lesz Prodidzsáj + Fát nó more + Fát boj slim! Niobe, Antail, Lozartan és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: November 4, 2021 Megosztás Közzétéve: November 4, 2021 Koszonet @Kisszentytesztelo munkajanak, a tobbi csapatnak mar nem kell felbovulnie 20 fore! Catsmile, Shordanus, nekdolan és 2 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés