Antail Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Valaki Ork Csatlakozott: 2003. 06. 26. Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: Jó kérdés! Elküldve: 06 Aug 2003 08:35 am Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- Harcos Harcm?vész Mágiahasználo Szerencsevadász Pap Harcoson belül: Fejvadász, T?rtáncosn?, amzon.... stb.stb.... + Félholtak csooportja _________________ Ash nazg durbatul?k Ash nazg gimbatul, Ash nazg tharbatul?k, agh nazg burzum-ishi krimpatul. Vissza az elejére Xant Ork Csatlakozott: 2003. 06. 04. Hozzászólások: 38 Tartózkodási hely: Eger Elküldve: 06 Aug 2003 11:25 am Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- Ja ja szutyok eljenek az elf varazslok...szaraz kenyeren es vizen _________________ Szukseges rossz hogy tudjatok mi a jo Vissza az elejére Crowstone Huri Csatlakozott: 2003. 05. 20. Hozzászólások: 608 Tartózkodási hely: DarkZala Elküldve: 06 Aug 2003 07:53 pm Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- De csak elfkenyéren. _________________ Quiasse amaren si ullo l'imenel Vissza az elejére Necromancer A holtak Ura Csatlakozott: 2003. 05. 20. Hozzászólások: 453 Tartózkodási hely: Egy Temetö (Egerben) Elküldve: 07 Aug 2003 11:46 pm Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- Szerintem nem kell nekik ilyen luxus _________________ Necromancer Fel! Támadunk! --------------------------------------- Helikopter zuhant a város temetöjére. A mentök eddig 1300 halottat ástak ki a törmelékek alól... Vissza az elejére Crowstone Huri Csatlakozott: 2003. 05. 20. Hozzászólások: 608 Tartózkodási hely: DarkZala Elküldve: 08 Aug 2003 05:33 am Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- Miért Necro az mivel több? Van elf víz is? _________________ Quiasse amaren si ullo l'imenel Vissza az elejére Gem Kapocs Pteropta Csatlakozott: 2003. 08. 05. Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: BarbarianZala Elküldve: 08 Aug 2003 08:17 am Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- Gondoltam ide is benézek és leírom az amúgy is nyilvánvaló tényt:éljenek a sámánok barbárok és nomádok minden mennyiségben _________________ A szellemek itt vannak köröttünk...ne dühítsd fel a szellemeket. És ne dühíts fel engem se! Vissza az elejére Crowstone Huri Csatlakozott: 2003. 05. 20. Hozzászólások: 608 Tartózkodási hely: DarkZala Elküldve: 09 Aug 2003 12:24 am Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- Mert akinek nincs esze legyen nagy ereje és csatabárdja. _________________ Quiasse amaren si ullo l'imenel Vissza az elejére Gem Kapocs Pteropta Csatlakozott: 2003. 08. 05. Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: BarbarianZala Elküldve: 09 Aug 2003 08:06 am Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- Így is megfogalmazhatjuk a dolgot de úgy is hogy szeretem ha tisztelnek ami barbároknál igaz minden korgra, sámánra és olyan él? emberre aki visszatért a civizált vidékekr?l. _________________ A szellemek itt vannak köröttünk...ne dühítsd fel a szellemeket. És ne dühíts fel engem se! Vissza az elejére FraNtiC Csirke Csatlakozott: 2003. 08. 11. Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Miskolc Elküldve: 11 Aug 2003 11:54 am Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- Most vagyok itt el?ször: nekem a lovag a kedvenc kasztom, azután a fejvadász. A lovagom már 8. szint? _________________ Cover of Darkness Vissza az elejére sneer gion Ogár Csatlakozott: 2003. 05. 19. Hozzászólások: 178 Tartózkodási hely: Zala Elküldve: 11 Aug 2003 10:40 pm Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- FraNtiC! Milyen a 8.tsz? lovag?Milyen lovagrend tagja?Melyik ország? Fejvadász cool.A fejvadászok gy?jt?jébe is kukknats majd be! _________________ sneer Vissza az elejére azeroth Vendég Elküldve: 11 Aug 2003 11:58 pm Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- Nekem kedvencem a tolvaj és a szerzetes! Bár mostanában kezdtem egy kardmüvészt és az sem rossz De akkor is aza kett? a legjobb... Vissza az elejére Crowstone Huri Csatlakozott: 2003. 05. 20. Hozzászólások: 608 Tartózkodási hely: DarkZala Elküldve: 12 Aug 2003 08:27 pm Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- Szeintem csak kobor lovag FraNtic. _________________ Quiasse amaren si ullo l'imenel Vissza az elejére Nefadar Gho-ragg Csatlakozott: 2003. 05. 22. Hozzászólások: 840 Tartózkodási hely: Krán (bp) Elküldve: 14 Aug 2003 10:48 am Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- Necromancer írta: Más: Ahhoz képest, hogy mennyi fejvadász van itt az oldalon, egy szavazat sem került még a harcos f?kasztra Mondtam, hogy én a HARCOSra szavaztam, de a harcm?vészre tette ki a szavazatomat _________________ Nefi egy Kráni Mortel "A csatát mindig azel?tt veszíted el, hogy ellenfeled megindítaná a halálos támadást." Vissza az elejére Crowstone Huri Csatlakozott: 2003. 05. 20. Hozzászólások: 608 Tartózkodási hely: DarkZala Elküldve: 14 Aug 2003 10:48 pm Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- Bezzeg én a papokra szavaztam. _________________ Quiasse amaren si ullo l'imenel
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Igen most is a papokra szavasztam, és mit látok 1 szavazat van a Mágiahasználokon is. De sebaj mert ez a lényege a fórumnak .
Thapsshy Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Nekem mostanában a T?zvarázsló a kedvencem, harcosok ellen egy lángkard, vagy hasonló, varázslók ellen pedig lángteremtés... Elég kellemetlen, ha el kell oltani a ruhát... :wink: Visamo kedveli ezt
Madgar Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Hello mindenkinek. Nekem a Boszorkány mester a kedvencem. Illik hozzám.
Sneer Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Közzétéve: Szeptember 7, 2003 Kedvenc kasztok:Kardm?vész,Harcm?vész,Szerzetes,Arel-pap,Varázsló,Harcos,Fejvadász,T?zvarázsló. Visamo kedveli ezt
Pico Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Sneer: majdnem ugyanaz. mint nekem!Arel-pap, Kardm?vész, T?zvari, asszem csak ennyi!
Sychter Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Arel-pap, Kardm?vész, T?zvari, asszem csak ennyi!No meg a pókember nem?
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Szerintem meg éljenek a sásánok minden mennyiségben.Egyszer majd mi uraljuk a világot :twisted:
Madgar Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Közzétéve: Szeptember 8, 2003 Szerintem a boszi mester elég jó. Nekem az tetszik a legjobban benne hogy sok oldalú lehet. Meg az, hogy kegyetlen sunyi gonosz. :twisted:
Pico Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Sychter: Pókember nem kaszt, hanem egy isten!! Gem Kapocs: Csak miután az Arel-pap-Kardm?vész-T?zvarik kiöregedtek és nektek adják a cuccost!
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Pico barátom.Találkoztá te már él? sámánnal?gondolom nem.Pusztító maszkkal(ami igem hatásos és minden harciasabb sámán fegyvertárában megalálható) KÖRÖNKÉNT sebezhetek rajtad 20k6-ot, CSAK A PILLANT
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Közzétéve: Szeptember 9, 2003 Ja pusztító maszk csak senki ne lövöldözzön, és ne dobálozzon jól mert a k.. akkor lesz ha kisül bel?lle a mana. A boszi mester meg akkor jó ha nem bukik le, mert akkor csak jobb kézzel tudja vakargatni a fejét. Pico és Sneer legalább tudja mi az ütös és mágikusan is aktív kari.
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 11, 2003 Közzétéve: Szeptember 11, 2003 Mára már rájöttem mi az ilyen kellemetlen helyzetek ellenszere.Egyszer?en kb 35-40 mf/h-s szelet támasztok magam elé.Ha azon át tudják dobni a realitás figyelembe vételével akkor azzal a tudattal halok meg hogy méltó ellenfél végzett velem és nem holmi 8 tsz-? fejvadász.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 11, 2003 Közzétéve: Szeptember 11, 2003 Ja és minden kocsmában olyan vihart keltesz, ami szétszórja a székeket meg az asztalokat, és az lehet hogy a szél nem hat rád, de az asztalok és a székek igen, és eszméletlenül elég nehéz koncentrálni.
Pico Közzétéve: Szeptember 12, 2003 Közzétéve: Szeptember 12, 2003 Gem: 1. A pusztító maszk szerintem nem sokat ér , hogyha nincs (kiégett) a szemed! (T?zvari)2. Mégegyszer T?zvari, azt mondod szélvihar azt mondom, T?ztornádó vagy egyszer?en csak id?zített t?zteremtés!U.i.: Nem vagyok otthon a sámánmágiákban, de megígérem felkészülök bel?le! 'Hogy méltó lehessek!'
Sychter Közzétéve: Szeptember 12, 2003 Közzétéve: Szeptember 12, 2003 Szerintem mindkét kasztnak megvannak az egymást hatástalanító, vagy megfélemlít? varázslatai, a játékoson múlik, hogy hogyan használja ki.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Szeptember 12, 2003 Közzétéve: Szeptember 12, 2003 Ez így igaz Sychter, Gem azért írta azt amit, a pusztító maszkjáról mert egyszer egy fejvadász szétzúzta a fején és elég ronda látvány volt.
Caesar Közzétéve: Szeptember 14, 2003 Közzétéve: Szeptember 14, 2003 Pusztító ide, pusztító oda, a pusztítók nem jók! A mágiahasználók sem a kedvenceim, a legjobbak a fejvadászok, s harcosok. A tolvaj még talán elmegy. Egy harcos azért j, mert nagyon sok képzettsége lehet. Bármire szakosodhat,na jó, azt talán nem. Egy harcos lehet egy böhöm nagy ember, vérttel, vért nélkül, egy gyors, ügyes ember, vagy egy remek íjász. Mindegy, hogy micsoda. Éljenek a harcosk, s a gorvikiak és abaszisziak!!!
Pico Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Caesar: Eleinte én is így gondoltam! De egy Arel-pap is elég jó harcos! És még varázslatai is vannak! Méghozzá elég hasznosak! 8)
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Az elég ronda látvány alatt 7k10 sebzés értend? minden 10 m-en belül állónak.
Gem Kapocs Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Ja és Pico.SOHA NEM LESZEL MÉLTÓ ELLENFÉL NEKEM:::HAHAHAHAHAHAHAHAHA :twisted: :twisted: :twisted: Mert én vagyok a nayg és utánozhatatlan GEM KAPOCS :twisted: :twisted:
Nefadar Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Továbbra is: fejvadász, árnyékharcos, tolvaj és talán még a t?rtáncosn? is
Sychter Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Én maradok a Szépek Népének kasztjainál!
Caesar Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Közzétéve: Szeptember 15, 2003 Én is szeretem az elfeket, de a Km-ünk nem komálja ?ket. Azt állítja, hogy egy elf nem lehet barátja egy embernek. És ha kderülne, hogy elf vagyok megölnének. És egy kalandor elf csak kitagadott lehet.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés