@huszár Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 csak ugy mellesleg mégis mennyi a sásmán intelligenciája...mint laikus kérdem... Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 titok Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 Gem Kapocs: Mikor lessz a harc és hol? Nagyon kíváncsivá tettetek. Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 mondtam hogy titok Link a hozzászóláshoz
gord a polihisztor Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 kedves agyalágyult gemkapcsünk:a S Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 Beee rossz válasz.Ha szellemtánc közbe szúrod a fjembe a ramierát a varázslatot akkor is elnyomom, csak utána halok meg.Egyébként meg a láthatatlan gecizésed ellen egyet mondok.gyógyító amulett.Ja a variról meg annyit hog sztem mentál me van ellene ami egy sámánnak azé elég magas.Csumi(ja és lécci ne fikázódjá mindenhol mer egyszer bepöccenek és akkor olyanokat fogok mondani meg tenni amiket normál esetben soha, ugyhogy lécci) Link a hozzászóláshoz
Pico Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 Imádkozzunk nehogy Gem babot egyet, mert ha után odanyom egy-két szellemet akkor metán-mérgezésbe fogunk belepusztulni! :twisted: Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 nana Pico még a végén azt hiszem hogy nem kedvelsz.Akkor pedig nem jársz jól :twisted: Link a hozzászóláshoz
Peppuu Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 És honnan tudod hogy a Sámánnak nincsen láthatatlanság itala?? Ezt benézted. Link a hozzászóláshoz
Necromancer Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 El?ször is: Gord finomabban egy kicsit..... Másodszor, Gem: Mindennek megvan az ellenszere, ebben igazad van, de ha a sámánod mindenre fel akar készülni akkor kb 35 kiló amulettet és egyébb nyalánkságot kell hurcolnia ahhoz hogy védve legyen minden ellen, és természetesen ott van a találékonyság ami ellen nem vehecc semmit Harmadrészr?l meg csak azt hoznám fel a sámán mellett, hogy szerintem egy nagyon jó njk kaszt, de ha kimozdul a szellemei birodalmából akkor sajna nem igazán életképes.... Ha viszont ott van akkor nagyon durva képességei vannak !! Mindenkinek ajánlom hogy vigyázzon vele, nálam már nem egy party halt meg sámánok kezei által Link a hozzászóláshoz
Peppuu Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 Hát ja igaza van Necromancer-nek de akkor is a tüzvarázsló Rulezz. Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 Gem: nem negyedik szint?ek csapnak össze. Hanem 3000 TP-sek. Nem mind1. Majd meglátjuk, jahh én télelg nem biztos, hogy nálad mindenféle amulett lesz... Ödv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 Na azért ha ismerem az ellenfelem be tudom határolni mit tehet velem.Ja és a találékonyság ellenszere a találékonyság amib?l nekem kijutott rendesen. Link a hozzászóláshoz
Joseph Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 Kedves Barátaim!Had szólok bele eme parázs vitába. Sámán Vs. t?zvarázsló? A t?zvarázsló gy?z! Szinte 90 %. A sámán nem azért szép. Hanem mert ahogy ki játsza az ember az a szép. (Én speciál utálom). Nekem a varázsló jön be. Egy jó kisgonosz mágusnál semmi nem lehet jobb. Ahogy a csapattagok megpróbálják jó utra terelni.Háát....Köszönettel: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 Én ezekeb?l egyiket sem szeretem. Igaz a sámánt még nem próbáltam, de engem a t?zvarázsló nem gy?zött meg... :roll: Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 Varázslóknál, ha egyedül harcol harcos ellen, akkor az els? csapásnak elsöpr?nek kell lennie, vagy legalább is meg kell akasztania a harcos, hogy felkészülhessen a következ? varázslatra. Majd kiderül, hogy mi lesz harc a netenben a t?zvarázsló, meg a sámán között. Már nagyon várom. Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Peppuu Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 Igaza van tényleg elég elsöpr? kell legyen az els? támadás de csak akkor ha 1edül játszik ha nem akkor a többiek megvédik. De akkor sem nagyon kell megiedni ha egyedül van tartalékolni kell a manát és kész. Link a hozzászóláshoz
Bahamuth Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 Az én kedven kasztjaim az Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 Necromanta rulez!!!!! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 mind jó de a legjobb...tudjátok ugyis mire gondoltam )) Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 Sásmánra gondolsz? Én személy szerint nem ismerem milyen de a:Necromanta rulez!!!!! Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 Tudod ízlések és ?ofonok a kett? egyébként sztem sok hasonlóságot is mutat. Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 naja..mármint a sámán, és a nekromanta??? Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 Majd elmagyarázom addig is gondolkozz ha van mivel :twisted: Link a hozzászóláshoz
@huszár Közzétéve: Október 16, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 16, 2003 könny? aztat mondani, vagyis irni, mer nekem nincs mivel, ehhez képest élek, s?t néha virulok is...de ze aforum mostr nem errol szol...tehát vajon melyik a legr?sebb - azonos tapasztalati szinten - varázshasználó...??? Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés